Yıllardır aklının ucuna gelmeyen eski sevgilinin evlenmesi!!

Benim de eski sevgilim evlenmiş, hatta bir de kızı var. Nette tesadüfen gördüm, özel site yapmış kendine, düğün videosunu, fotoğraflarını falan koymuş...

Siz baya içerlemişsiniz ama benim kalp kaşarlanmış galiba :D hiçbirşey hissetmedim..Sadece o kadına acıdım biraz, çok kıskanç, dediğim dedik, dik kafalı, karşısındakini önemsemeyen,bencil bir adamdı, değişeceğini de hiç sanmıyorum, değişmiyorlar çünkü, mış gibi yaparlar.

Son düzenleme:
aynısı benim de başıma geldi..hem de hiç evleneceğini sanmadığım biriydi..ne biliym zıpır piçin teki diye düşünüyodum hep..çocuk benden önce evlendi ya..ben de içerledim valla :))

benimle evlenir misin? a.s.delikafadulden hollanda'ya gidelim naniknanik eski çıktıkların evlenip barklandıysa evlenip boşansak ben trilyoner olurum :jeyyar: yüzde 10 pay veririm iyi düşün vereliniortak
allahım kendimden tırstım :roflol: :tomato:

kaydirigubbakcemile yok öyle yağma ! trilyonları al yüzde 10 pay ver haa.. :delphin: Boşandıktan sonra dost hayatı yaşayacuğuk paraları BeraBer yiyeceğuk :delphin:

Bu işin içinde kıskançlık kesin var bencede! Kendimi her konuda sürekli başarısız hissediyorum, belki şuan istediğim gibi bir hayat yaşasaydım umrumda olmayacaktı onun evlenmesi. Siz hiç özenmiyor musunuz yapamadıklarınızı yapabilenlere? Hani olur ya üniversitenin en pasif öğrencisi, varlığı yokluğu birdir, bir bakarsın daha mezun olalı 1 sene olmuştur, senden çok iyi bir konumda sevdiği bir işi yapmaktadır, evlenmiştirde. Evet böyle biride var, onuda kıskanıyorum. Ben henüz hiçbirşey yapamadım, sadece sevmediğim bir iş buldum, orada eşekler gibi çalışıyorum. başka hiçbirşeyi başaramadım. çevremi kıskanmayıp başarılarıyla gıpta edecek kadar olgunlaşamadım henüz. kimsenin kötülüğünü istemem tabiki, ama içimde bir kıskanlık var, atamıyorum, kurtulamıyorum. ben mutsuz olup dibe vurdukça artıyor bu duygu. neye elimi atsam kurutuyorum. karınca misali didiniyorum, hergün şehir dışına işe gidip geliyorum, yüksek lisans için koşturuyorum,ingilizcemi geliştiriyorum, uzaktan ilişki yürütüyorum 2 senedir sabırla, inatla. kpss çalıştım, spor merkezine gidiyorum, kazandığım paraların hayrını göremeden çeyiz taksitlerine, öğrenim kredisine yatırıyorum. cepte para pul olmadan bi o yana, bi bu yana savruluyorum. ama dönüp bakıyorum, hiç çaba göstermeden insanlar biyerlere gelmişler, iiyi paralar alıp yan gelip yatıyolar, ilişkileri için hiç emek fedakarlık yapmadan istedikleri yuvayı zart diye kuruyolar, altlarına arabalarını çekiyolar. ben neden bu kadar didiniyorum ama yine benden bir yol olmuyor? Evet KISKANIYORUM, çünkü emeğimin karşılığını alamıyorum, karınca gibiyim, ağustos böceklerine katlanamıyorum:(

eski sevgilini kıskanmanın nedeni senin evlenememiş olman ve sevgilini yetersiz bulmandan kaynaklanıyor.Bence sevgilinle devam edip etmemeyi düşünmelisin.Sevgiline sevip aşık olmuş olsaydın bunları düşünmezdin.En iyisi yol yakınken ayrıl hayatına daha farklı adaylarla devam et:1closedeyes:

Bu işin içinde kıskançlık kesin var bencede! Kendimi her konuda sürekli başarısız hissediyorum, belki şuan istediğim gibi bir hayat yaşasaydım umrumda olmayacaktı onun evlenmesi. Siz hiç özenmiyor musunuz yapamadıklarınızı yapabilenlere? Hani olur ya üniversitenin en pasif öğrencisi, varlığı yokluğu birdir, bir bakarsın daha mezun olalı 1 sene olmuştur, senden çok iyi bir konumda sevdiği bir işi yapmaktadır, evlenmiştirde. Evet böyle biride var, onuda kıskanıyorum. Ben henüz hiçbirşey yapamadım, sadece sevmediğim bir iş buldum, orada eşekler gibi çalışıyorum. başka hiçbirşeyi başaramadım. çevremi kıskanmayıp başarılarıyla gıpta edecek kadar olgunlaşamadım henüz. kimsenin kötülüğünü istemem tabiki, ama içimde bir kıskanlık var, atamıyorum, kurtulamıyorum. ben mutsuz olup dibe vurdukça artıyor bu duygu. neye elimi atsam kurutuyorum. karınca misali didiniyorum, hergün şehir dışına işe gidip geliyorum, yüksek lisans için koşturuyorum,ingilizcemi geliştiriyorum, uzaktan ilişki yürütüyorum 2 senedir sabırla, inatla. kpss çalıştım, spor merkezine gidiyorum, kazandığım paraların hayrını göremeden çeyiz taksitlerine, öğrenim kredisine yatırıyorum. cepte para pul olmadan bi o yana, bi bu yana savruluyorum. ama dönüp bakıyorum, hiç çaba göstermeden insanlar biyerlere gelmişler, iiyi paralar alıp yan gelip yatıyolar, ilişkileri için hiç emek fedakarlık yapmadan istedikleri yuvayı zart diye kuruyolar, altlarına arabalarını çekiyolar. ben neden bu kadar didiniyorum ama yine benden bir yol olmuyor? Evet KISKANIYORUM, çünkü emeğimin karşılığını alamıyorum, karınca gibiyim, ağustos böceklerine katlanamıyorum:(

Bence sen karşındakilerin hep bir yere geldiği hallerini baz alıyorsun öncesini biliyo musun,belki o arkadaşların hem okuyup hem staj yaptı,belki ailesinden çok çekti... kimisi doğuştan şanslı onlarada yapabilecek bişi yok :)
Kendinden iyisine değil daha kötü durumda olanlara bak zemuszemus

başıma hiç böyle bi durum gelmedi gelsede umrumda olmaz sevmedım yada anlaşmadım ki ayrıldım

sanırım ekonomik olarak kıskanmışsındır iki erkeği karşılaştırınca

isyan etme senin de durumun hep boyle gidecek degil ya..baskalarinin hayatiyla kendininkini kiyaslarsan mutsuz olursun.bu da sana bisey kazandirmaz..sabret zamanla emeklerinin karsiligini alirsin sende..

Düşüncelerini dürüstçe dile getirdiğin için seni kutluyorum..
bende inanıyorum bi çoğumuzda olmuştur bu kadar yoğun yaşamasakta yaşamışızdır..
Sen üzme kendini, bu gün bu durumda sen olursun, yarının ne getireceği bilinmez,
Şuan mutsuz ve umutsuz olduğun için bu duygudasın ama herşey yoluna girince inan seninde umrunda olmayacak ...

geldi evet bende bigün cnm sıkılırken aklıma geldi faceden aradım baktımki eşiylee düğün fotografı koyulmus ayrılık sebebimizz benim evlilik istemem di..o ara sevgilimlede aram bozuktu o gelin ben olmalıydım dedim içim çok tuhaf oldu sevgilimden ayrıldımm keşkee devam etseydım onunla diee pişmanlık duydum ne yalan diyimm:çok üzgünüm:

bende şansa inanırım ya vardır yada yoktur allah bazı kullarını daha çok seviyor önüne sürekli iyi fırsatlar sunuyor

benimde başıma gelmedi böyle bi durum evlendilerse de haberim yok. ama böyle hisler oluşması özellikle o kişiyle uzun yıllar birliktelik, emek, fedakarlık söz konusuysa sanki normalmiş gibi geliyor. Ancak 2-3 aylık bi ilişkinin ardından sadece yaşanmamışlıkların, kaçırılmışlıkların üzüntüsü olabilir herhalde.

bu arada kızlar süpersiniz ne diyim size:roflol: burcunun yorumu ve ona verilen yanıtlar beni çok güldürdü. seviyorum bu siteyi:)

Sen aynı bendensin :):) Ben de hiç yüz vermediğim ve reddettiğim birinin benden daha mutlu, daha düzenli bir hayatı olduğunu görünce kıskanıyorum. Hiç ilgim olmadığı halde. Sendeki bence karşılaştırmadan doğan bir üzüntü durumu. İnşallah işlerin yoluna girer de hiç düşünmek durumunda kalmazsın.

İnsan nedense eski sevgililerinin veya reddettiği insanların çok iyi haberlerini alınca çekemiyor :) İçten içe bir kıskançlık oluşuyor. Ben de bu yüzden hep kavga ettiğim arkadaşlarım, ayrıldığım sevgililerim ne yapar ne eder diye hep bakarım. Sebebi ise sırf merak :D

Geçenlerde duydumki eski sevgilim evlenmiş. eski sevgili dediğime bakmayın, toplasan 2-3 aydır ilişki bile denmez. 6 senedir başka biriyle birlikteyim, yıllardır adı bile aklıma gelmezdi yani. ortak bir arkadaşımmdan duydumki eylül ayında evlenmiş. facebook listesinden beni silmiş, profil resmine baktım eşi çok güzel. çok içerledim, neden böyle hissettim anlamadım. sevgilim işsiz ve çulsuz, biz evlenemiyoruz. onun ise maddi durumu çok iyiydi, yıllar önce biz görüşürken işi vardı, daha ben yeni üniversiteye başlamışken. Acaba ben evlenemedim diyemi bu kadar bozuldum anlayamadım. içime bir sıkıntı düştü anlatamam. bir insan yıllardır görmediği,sesini duymadığı, aklına bile gelmediği bir insan için üzülebilirmi? hiç başınıza geldimi böyle bir durum?

Bunu bır yerden hatırlıyorum . ayrılmamızın üzerinden 4 yıl gectı ve onu terkedende bendım temmuz ayında evlendı 4 yıl boyunca aklıma gelmedı ama evledıgını duyunca içim sızladı

Back
X