yıllardır bitmeyen anksiyete-panik atak..

Psikologlar ateş pahası..1 seferle bitse tamam..valla artık eşime şuyum var diyemiyorum..utaniyorum artık.sen kafayı yetmişsin diyo.
Valla ben devlet hastanesindeki psikiyatr ve psikologtan yarar göremeyince özel bir kliniğe gittim. Test yaptılar görüştüler vs derken toplam 450 lira verdim. Dedim olmaz olsun böyle terapi. Ben bu parayı verince psikolojim daha çok bozulacak.

Valla ben devlet hastanesindeki psikiyatr ve psikologtan yarar göremeyince özel bir kliniğe gittim. Test yaptılar görüştüler vs derken toplam 450 lira verdim. Dedim olmaz olsun böyle terapi. Ben bu parayı verince psikolojim daha çok bozulacak.
Ben de gittim devlete bi kaç ay önceydi ilaç vermedi psikologa yolladı yine devlette vardı.o da nefes egzersizi verdi..evet daraldığım da yapıyorum ise yaramıyo değil.. bildiğin diyafram nefesi ama ilgi yok ya.tatmin olamadım bir türlü.

Ben de gittim devlete bi kaç ay önceydi ilaç vermedi psikologa yolladı yine devlette vardı.o da nefes egzersizi verdi..evet daraldığım da yapıyorum ise yaramıyo değil.. bildiğin diyafram nefesi ama ilgi yok ya.tatmin olamadım bir türlü.
Ben de yaptım o egzersizi. Devlet hastanesinde psikiyatrın yönlendirdiği psikolog öğretti değil mi.. Bana işe yaramadı malesef. Egzersiz de terapi de.. Yarım saatlik bir seans.. Ben adama her şeyi anlattım. "Senin kadar kendini tanıyan bir hasta daha görmedim. Ne yapacağını biliyorsun ama yapamıyorsun" dedi. Bir kez daha gidip bıraktım o doktoru da. Evet doktora mutlaka gitmeli böyle durumlarda ama bazen hiçbir şey işe yaramıyor malesef. Ben terapiyi de ilacı da bıraktım 7 ay oldu kendi başımın çaresine bakıyorum. Bıktım doktordan ilaçtan diyebilirim

Merhaba bende uzun bir süredir böyleyim.. 36
cok gecmıs olsun sızede

Moralini bozmak istemem ama bu hastalık bende 3 yıl var asla geçmiyor dönem dönem ataklar azalıyor sadece dolaşmadığım nöroloji dahiliye kalmadı tahliller hep iyi çıkıyordu en son endokrinoloji ye gittim prof bana psikolojin bozuk fiziksel hiçbir şeyin yok dedi: (
benım bu neredeyse 6. yılım ve dedıgın dogru gecmedı azaldı vok sukur bı suredır rahatım yıne.

Üniversite 1.sınıfta yaşamıştım yıl 2004 6 ay ilaç tedavisi+ psikolog ben de sadece panik atak vardı, sigaraya başladım kafa dağıtmak için yeni çılgın arkadaş grupları edindim (allah beni korumus cidden) bi de eski beni geren arkadaşlarımdan tamamen uzaklastim bağlarımı kopardım. Mutlaka sizi etkileyen birileri vardır çevrenizde dikkatli bakın kimse durduk yere hastalanmiyor bence. O kişiyi bulup ilişkinizi bitirin.
bnım psıkolojımı bozan olay ve kısı zaten belı yıllar oncesınde kaldı gorusmuyorum tabıkıde ama neye yarar gıttı bnm pskolojı :) sızde ıyı atlatmıssınız bravo ve masallah :)

Kizlar ben Cok rahat, dingin bir insandim,hala da oyleyim ama ozellikle gece yatinca ve gun icinde Korku/kaygi oluyor. Yalniz Ben 4 ay once dusuk yaptim. Ondan sonra bu durum olustu. Gecici midir, yoksa panik ataga yol mu aliyorum?
cok gecmıs olsun bence sızın durumunuzda bunları yasamak bır sure normal.gecıcıdır dıye dusunuyoum

Panik atak ömür boyu kalıyor bence sadece nelere nasıl tepki verdiğinizi ve nasıl sakinlestiginizi öğreniyorsunuz. Böylece kriz gecirmiyorsunuz hafif el uyuşması ve carpintiyla atlatiyorsunuz.
bende bunları ogrenmeye basladım terapıyle.olan korkularımın ustune gıtmeye basadım ve bu rahatlattı benı daha cok

Bende sürekli huzursuz ve takıntılı bir şekilde aynı korkuları düşünen birisiyim daha önce hiç yardım almaya çalışmadım çünkü bu yeni yeni başladı. Pazartesi randevu aldım. Umarım bende ıyi olurum. Annem okb hastası ve genetik etki edebiliyormuş..
Şu anda mesela bir konuya taktiğim için uyuyamiyorum
merhaba ben foruma gıremedır bı suredır dr ne dedı acaba merak ettım

Bende birisine anlatmak istiyorum o sırada ama gece geç... bazen yakın arkadaşıma anlatıyorum. Boşuna üzme kendini diyor. Evet boş ama takıntılı olmak kötü. Anlamıyorlar
bunu yasamayan ne anlar nede duzgunce dınler arkadasım.onlara gore takma bısey yok sen buyutuyorsun..klasık cevap

Al benden de o kadar ..la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim...benim sığınağım bu..hersey Allah tan
bende bu duayı cok okurum ve ıyı gelıyor gercekten

Psikologlar ateş pahası..1 seferle bitse tamam..valla artık eşime şuyum var diyemiyorum..utaniyorum artık.sen kafayı yetmişsin diyo.
izmirdeysenız onerebılecegım bır psıkolog var fıyat olarak dıgerlerıne nazaran bıraz daha uygun

Çok zor küçücük beyne hükmetmek çok sinirim bozuluyo..
bununla ılgılı kıtap okumaya b asladım ınsallah bı ıse yarar

hahah bende de o oldu yaa gıden parayada uzuldm ama cok ıyı geldı bana

nefes egzersızlerı gercekten ıyı gelıyor

Ben de yaptım o egzersizi. Devlet hastanesinde psikiyatrın yönlendirdiği psikolog öğretti değil mi.. Bana işe yaramadı malesef. Egzersiz de terapi de.. Yarım saatlik bir seans.. Ben adama her şeyi anlattım. "Senin kadar kendini tanıyan bir hasta daha görmedim. Ne yapacağını biliyorsun ama yapamıyorsun" dedi. Bir kez daha gidip bıraktım o doktoru da. Evet doktora mutlaka gitmeli böyle durumlarda ama bazen hiçbir şey işe yaramıyor malesef. Ben terapiyi de ilacı da bıraktım 7 ay oldu kendi başımın çaresine bakıyorum. Bıktım doktordan ilaçtan diyebilirim
7 ay gayet ıyı bır surec masallah ıyı dayanmıssınız

Zor bir durum gerçekten. Çeken bilir. Ben de 7 yıldır uğraşıyorum. Allah hepimize sağlık huzur mutluluk versin kızlaro_O

Aynen öyle adama sorunumu anlatıp yanıtını da kendim verdim hep.aslinda farkındayız herşeyin ama işte beyne hükmedemiyoruz.ben yıllardır direndim kendimce ama ilaca başladım sonunda 3 çocuğum var ilgilenmem gereken eşim de çok karşı ama yapıcak bisey yok

Ay ebndedemia naiyete bozukluk var acaba.
Uyuyamiyorum sebepsiz,basimin arkasi uyuusk gibi agriyor,uyusam bile dislerimi cok siktigim icin cene agrisi ile uyaniyorum

Aynen öyle adama sorunumu anlatıp yanıtını da kendim verdim hep.aslinda farkındayız herşeyin ama işte beyne hükmedemiyoruz.ben yıllardır direndim kendimce ama ilaca başladım sonunda 3 çocuğum var ilgilenmem gereken eşim de çok karşı ama yapıcak bisey yok
Emzirmiyorsanız ilaçla tedaviyi deneyin tabi. Ben biraz da bebek istedigim için ilacı tamamen hayatımdan çıkarttım. Allah da yardım ediyor çok şükür daha iyi hissediyorum :dua:

Meditasyon özelikle nefes meditasyonu, olumlamalar, onaylamalar, YouTube da var subliminal kayitlar bi yerden sonra çözümü icte aramak gerekiyor tabi sikintili kisim doktorla asildiktan sonra.. Ek olarak değerlerimize baktirin derim bazi vitamin eksiklikleri de ruh durumunu bozuyo

Benim de var ve ben hacamat yaptıracağım inşallah. Çevremde hacamatla bu sorundan çok kişi kurtuldu ve bir kaç yabancı alternatif tıp kitabında da bu uygulama ile psikolojik rahatsızlıklardan kurtulunabileceğini okudum.
Hatta geçenlerde bir bayanla tanıştım ayak üstü, rehberim ben. . Neyse bayan arkadaşıyla konuşuyordu sordum ve o da bu sebepten yaptırıyormuş kesinlikle yaptırmalısın, çok faydasını gördüm dedi.

Benim de var ve ben hacamat yaptıracağım inşallah. Çevremde hacamatla bu sorundan çok kişi kurtuldu ve bir kaç yabancı alternatif tıp kitabında da bu uygulama ile psikolojik rahatsızlıklardan kurtulunabileceğini okudum.
Hatta geçenlerde bir bayanla tanıştım ayak üstü, rehberim ben. . Neyse bayan arkadaşıyla konuşuyordu sordum ve o da bu sebepten yaptırıyormuş kesinlikle yaptırmalısın, çok faydasını gördüm dedi.
Ben 15 gün önce yaptırdım bir doktora. Kanım pıhtı pıhtı çıktı. Bir çok sağlık sorununun habercisi.. Doktor 2 ay sonra bir daha yaptır dedi. Sağlık için çok yararlıymış gerçekten, araştırdım. Yaptırdıktan sonra uykum düzene girdi. Daha enerjik ve iyi hissettim.

Ben 15 gün önce yaptırdım bir doktora. Kanım pıhtı pıhtı çıktı. Bir çok sağlık sorununun habercisi.. Doktor 2 ay sonra bir daha yaptır dedi. Sağlık için çok yararlıymış gerçekten, araştırdım. Yaptırdıktan sonra uykum düzene girdi. Daha enerjik ve iyi hissettim.
Ya ben de doktor arıyorum İstanbul'da mı yaptırdınız? Eğer İstanbul ise doktorun adını öğrenmek isterim.

Ya ben de doktor arıyorum İstanbul'da mı yaptırdınız? Eğer İstanbul ise doktorun adını öğrenmek isterim.
Hayır Balıkesir'de. Normalde orada yaşamıyorum 1 haftalığına gitmiştim. Şimdi yaşadığım yerde işi bilen iyi bir doktor arıyorum tekrar. Cidden çok etkisini gördüm nasipse mutlaka yaptıracağım 2.kez. Kirli kan gidince bünyem kendine geldi resmen. Başkası dese inanmazdım.
Aç karnına gidin, yaptırmadan 1 gün ve yaptırdıktan sonra 1 gün hayvansal gıda tüketmeyin ve cinsel ilişkiye girmeyin

Allah hepimizin yardimcisi olsun.özelden mesaj atan baya oldu burdan yazayım. Benim gittigim psikolog izmir aliaga da Bayram Şimsek.benim sorunlarimin %90 i gitti diyebiirim 2 ayda.dusunen varsa tavsiye ederim.

suan 24 yasındayım ve 18 yasından berı yasıyorum bu hastalıgı.ilaç tedavısı oldum fakat tamamen gecırmıyor ılac kullandıgım anlarda rahatım fakat bırakınca yıne gelıyor.yaklasık 5-6 aydır ılacsız ıdare edıyorum.2 aydırda psıkologa gıdıyorum hala ıstedıgım rahatlıga huzura ulasamadm.kendımı ılaca baglamak ıstemıyorum.çok şükür bi derdim de yok.ama ıcımde hep bı huzursuzluk var.yenı bırıyle tanıssam acaba bu benı tehtıt edermı bana zarar verır mı gıbı korkular oluyor.eskısı gıbı acıle gidip igne vurulcak kadar agır ataklarda gecırmıyorm bu bıle buyuk ılerleme benım ıcın ama şu ıcımdekı huzursuzluk kalp çarpıntısı mıde bulantısı benı cok yoruyor.bu durumda olanlar nasıl başa cıkıyorsunuz ?
Kardeşim yaşadı. İlaçsız başedemesin. Kardeşim ne zaman ilaçlarını düzenli kullandı, o zaman iyileşti. Eskiden kendini azıcık iyi hissedince bırakıyordu ilaç kullanmayı bu sefer eskisinden daha kötü ataklar geçiriyordu. Bu psikolojik bir durum değil. Bu yüzden ilaç şart. Beyin kimyasındaki dengesizlikler yüzünden oluyor. İlaçlar bu kimyayi düzeltiyor. Ancak nefes egzersizlerin yaparak âtak anını daha rahat geçirebilirsin. Kardeşim ağzına poşet tutup poşetin içine nefes alıp veriyordu. doktoru önermişti. Bu şekilde daha çabuk toparlanıyordu. Geçmiş olsun.

Kardeşim yaşadı. İlaçsız başedemesin. Kardeşim ne zaman ilaçlarını düzenli kullandı, o zaman iyileşti. Eskiden kendini azıcık iyi hissedince bırakıyordu ilaç kullanmayı bu sefer eskisinden daha kötü ataklar geçiriyordu. Bu psikolojik bir durum değil. Bu yüzden ilaç şart. Beyin kimyasındaki dengesizlikler yüzünden oluyor. İlaçlar bu kimyayi düzeltiyor. Ancak nefes egzersizlerin yaparak âtak anını daha rahat geçirebilirsin. Kardeşim ağzına poşet tutup poşetin içine nefes alıp veriyordu. doktoru önermişti. Bu şekilde daha çabuk toparlanıyordu. Geçmiş olsun.
oncelıkle kardesınızede cok gecmıs olsun evet ılacsız gercekten olmuyor olsada dedıgınız gıbı eskısınden daha fazla cogalarak gelıyorlar..poşet olayını bende okumustum ama denemedım henuz.

suan 24 yasındayım ve 18 yasından berı yasıyorum bu hastalıgı.ilaç tedavısı oldum fakat tamamen gecırmıyor ılac kullandıgım anlarda rahatım fakat bırakınca yıne gelıyor.yaklasık 5-6 aydır ılacsız ıdare edıyorum.2 aydırda psıkologa gıdıyorum hala ıstedıgım rahatlıga huzura ulasamadm.kendımı ılaca baglamak ıstemıyorum.çok şükür bi derdim de yok.ama ıcımde hep bı huzursuzluk var.yenı bırıyle tanıssam acaba bu benı tehtıt edermı bana zarar verır mı gıbı korkular oluyor.eskısı gıbı acıle gidip igne vurulcak kadar agır ataklarda gecırmıyorm bu bıle buyuk ılerleme benım ıcın ama şu ıcımdekı huzursuzluk kalp çarpıntısı mıde bulantısı benı cok yoruyor.bu durumda olanlar nasıl başa cıkıyorsunuz ?
En yakınlarım bu durumda ne yazık ki ... doktor ilaçlara devam diyorsa bırakma . Daha kötü olur yoksa . Doktorun dediğinden çıkma. İlaç mevzusunu çok kafana takıp kullanmamakta ısrar edersen yaşam kaliteni düşürürsün . Gerekiyorsa ilaç almaktan kaçma. Her rahatsızlık psikoterapi ile geçmez, kimisi mutlaka ilaç gerektirir. Bunu kabullen . Geçmiş olsun, sevgiler.

En yakınlarım bu durumda ne yazık ki ... doktor ilaçlara devam diyorsa bırakma . Daha kötü olur yoksa . Doktorun dediğinden çıkma. İlaç mevzusunu çok kafana takıp kullanmamakta ısrar edersen yaşam kaliteni düşürürsün . Gerekiyorsa ilaç almaktan kaçma. Her rahatsızlık psikoterapi ile geçmez, kimisi mutlaka ilaç gerektirir. Bunu kabullen . Geçmiş olsun, sevgiler.
cok tesekkur ederım ben ılactan kaçma taraftarı degılım zaten bır rahatsızlıgım var ve caresı ılacsa tabıkıde devam edıcem.sizin yakınlarınızada cokk gecmıs olsunn

Back
X