Güya arıyor.bulamadigindada bütün stresini bana boşaltıyor enerjim çekiliyor3 çocuk varmış
Onlar dayı ile oynasın dayının kafa dağılır siz de o arada iş vs yaparsınız
Oturup her gün aynı şey düşün düşün ona da zor sizinle derdini paylaşıyor ama böyle çözüm olmaz
İş aramaya devam etsin
Güya arıyor.bulamadigindada bütün stresini bana boşaltıyor enerjim çekiliyor
Yakında terapiye ben gidicem.isin garibide anneme söylediğimde beni haksız buluyor.ole yıprandım anlatamam.yillatdir böyle.artik canım hicbirsey istemiyoKardeş neticede atsan atılmaz, satsan satılmaz. Siz de haklısınız insan yükü ağırdır. Kardeşinizi iş bulmaya ve eşzamanlı terapi almaya yönlendirin derim
Söylesem de malesef anlatamiyorum.gecen gün söyledim annem çok tepki gösterdi.artik hayattan zevk almıyorum.butun enerjim gidiyorBen size hak verdim ama ona da hak verdim.
Hayatında hiç boş kalmamış bir insan kendini işe yaramıyormuş gibi hisseder. Belli ki kardeşiniz sizi çok yakın gördüğü için size anlatıyor.
Tabi hergün hergün dert dinlemek bir süre sonra insanı sıkar, o yüzden haklısınız. Kardeşinize bu tavrından rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz.
Kardeşinizle konuşsanız?Söylesem de malesef anlatamiyorum.gecen gün söyledim annem çok tepki gösterdi.artik hayattan zevk almıyorum.butun enerjim gidiyor
Sabredin, haklısınız kolay değil. Kardeş bile olsa kolay değil pesimist biriyle her gün zaman geçirmek zorunda kalmak. Allah yardımcınız olsun.Yakında terapiye ben gidicem.isin garibide anneme söylediğimde beni haksız buluyor.ole yıprandım anlatamam.yillatdir böyle.artik canım hicbirsey istemiyo
O kadar haklısın ki canım ben de anlamadım biz insanlar neden senin kadar 4 4 lük bir abla, eş, evlat veya arkadaş olamıyoruz. Sen o kadar süper bi insansın ki umarım dünyanın gelişmesinde ve ilerlemesinde çağ atlatıcı olaylarda rol alıyorsundur. Sen ve senin gibi mükemmeller elinzden geldikçe DERDİNE DERMAN ARAYAN insanların olduğu bu mecrada vakit öldürmemeliler.İyiki sizin gibi bir abla değilim
Kardeşiniz issiz 30 yaşında olup her gün evinize gelip sizlanmadigimi içindir. İnsan bazen kendine tahammülü olmuyor. Biraz empati lazım..İyiki sizin gibi bir abla değilim
Ama ben yıllardır dinliyorum.boguluyorum artık.ve annem sanki kendi çocuğu değilde benim çocuğum gibi davranıyor.bu durum benim hayatımida çok etkiledi.arkadasum geliyo zırt kardeşim günüm oluyo zırt kardeşim.komsuma gidiyorum zırt kardeşim sürekli sanki takipteyim.defalarca annemede dedim annecim bak çözüm bu değil ama anlatamiyorumBelli ki kardesinizin konusmaya ihtiyaci var..sanirim sosyal birisi de degil ..sizinle konusmak istiyor..biraz garip geldi bana yakinmalariniz. kardes anne baba aile baglari falan cok zayifladi toplumda..insan bir derdini en yakinindakine anlatmayacakta yoldan cevirip birine mi anlatacak..insan insanin ağusunu alir demisler..insan konusmazsa hasta olur kimi zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?