Merhaba. Operasyon gecireli 1 yili gecti. Hic pisman olmadim. Evet iki yabanci cisin tasiyorum haklisiniz ama o yabanci cisimlerin varliklarini bir sure sonra unutuyorsunuz. Sanki vucut kaniksiyor gibi. Yakin zamanda dis implanti yaptrdim mesela. İlk takildiginda o disi okadar cok hissediyordumku surekli dilim ona degiyordu yemek yerken yalnizca o dis kokunu hissdiyordum vs. Aradan 3 hafta gecti saniyorum kendi disimden farksiz oldu. Tipki bunun gb birsey meme protezi de. Sorun yasayan da var, kimi kisinin kendi vucudundan kaynaklanirken cogu dr hatasi oluyor malesef. Hastaya uygun protez onerilmemesi, cebin hatali acilmasi, atilan dikiste sorun olmasi vs vs. Bu riskleri min indirmk icin isin maddi kismini bir kenara birakip gercekten iyi bir dr edinmek gerekiyor. İyi bir ogrenci olup operasyon sonrasinda dr un talimatlarini uygulamak gerekiyor. Kapsul kontraktorunden bahsetmissiniz yasayan arkadasim var ve revizyon oldu. Tek sebebi ona uygun olmayan bir marka kullanilmasiydi. Revizyon oldu ve durum tekrarlamadi. Bukadar cok istiyorsaniz iyi arastirin ve dr seciminizi iyi yapin, sonrasinda tadini cikarin derim..