E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ilk ben yazayım,allah nazardan saklasınnn ben çokkk mutluyum ama bunun en başlı sebebi eşimkaydirigubbakcemile3 sanırım bana ancak o dayanabilir,o olmasa bu kadar mutlu olamazdık sanırımhihoyyyto kadar sabırlı o kadar anlayışlı bense aksine o kadar hırçın o kadar inatçı:jeyyar:genelde her zaman alttan alan o dur,aramızda 9 yaş var belki bi sebebide budur:teselli:zaten huy olarakta çok yumşak ve uysaldır,bizimde kavgalarımız olmadı degil ama evliligimizin ilk başlarındaydı,şimdide kavga ediyoruz fakat azaldı,yinede ben eşimle çokkkkk mutluyum,mutlulugumun asıl sebebide biricik aşkımmm eşimmmmm:asigim:seni çoook çok çokkkkkkkkkkk kocaman seviyorummma.s.bana dayandıgıniçinde çok teşekkür ederimmmmŞeniz
içimizde mutlaka yıllardır mutlu evliliğe sahip olanlar vardır. Gunumuzde bosanmalar artmisken, sizler neler yaparak, hangi yontemleri uygulayarak basarili bir evlilik yurutuyorsunuz anlatir misiniz? Anlatin ki biz de birseyler ogrenelim.
Evlendiginiz kisiyle cok mu uyumlusunuz, kariyer, kultur, dusunce yapisi?
Cok uyumlu olmasaniz da ikiniz de hosgorusu genis mi?
Yoksa siz bu kadar fedakarlik yaptiginiz icin mi esiniz de insafa geliyor?
Esinizin size sevgisi hic bitmedigi icin mi?
Zor yollardan gecip birbirinizin kiymetini daha iyi anladiginiz icin mi?
Esinizi evlenmeden once iyi tanidiginiz icin mi?
Evlenmeden once iliskiyi yipratmadiginiz icin mi?
Nedir siz soyleyin :)
a.s.selam kızlar bende aranıza yeni katıldım süprizzzzz ve böyle bir konuyla karşılaşınca çok mutlu oldum .bulundumuz zaman diliminde evliliklerin çocuk oyuncagı gibi üç veya beş ay sürüp sonra herkes anne ve babasının evine dönmesi beni çok üzüyor ve düşündürüyor:çok üzgünüm: konuya böyle bir giriş yaptıktan sonra kendimdende bahsedeyim bende 21 yıllık evliyim 2 kız annesiyim ve eşimin ve evlatlarımın bana ALLAH,ın en büyük lütfu olduğunu biliyorum biz her zaman aynı fikirleri savunmadık ama her zaman birbirimizin görüşünü sonuna kadar dinleyip kendi gördümüz yanlışları aktarıp bir ortak paydada buluştuk hiç bir zaman birbirimizi değiştirmeye çalışıp ben merkezci olmadık çünkü o zaman (BİZ) olamazdık ! inanın hayat insanın aklına gelmeyen şeyleri başına getiriyor her ne olursa olsun aillesi insana tabiki en büyük destektir ama belkide o sıkıntılarda bana eşim benim yanımda oldunu hissetmemi saglamasaydı belki bende o mutsuz insanlar arasında olurdum şu an yine çok büyük bir acı yaşıyorum agbimi 53 gün önce daha 42 yaşında kaybettim çok acı çektim ve halada çekiyorum :çok üzgünüm:biliyorum unutmanın imkanı yok inanın belki aklımı kaçırabilirdim o günlerde birgün eşimi yatak odasında dua ederken aglarken gördüm ben aklımı kaçırmayım ve ALLAHIM karımı başımdan eksik etme nolur diye ağlıyordu.şu an yine aglıyorum ben mutlaka iyi bir insanımki bana böyle bir eş nasip etti. mutlaka her insan evlenirken bir ömür hayal ederek evleniyor onun için şu formülü bir abla nasihati olarak deneyin(sevgi saygı dialog biz olabilmek) inanın pişman olmazsınız
a.s.selam kızlar bende aranıza yeni katıldım süprizzzzz ve böyle bir konuyla karşılaşınca çok mutlu oldum .bulundumuz zaman diliminde evliliklerin çocuk oyuncagı gibi üç veya beş ay sürüp sonra herkes anne ve babasının evine dönmesi beni çok üzüyor ve düşündürüyor:çok üzgünüm: konuya böyle bir giriş yaptıktan sonra kendimdende bahsedeyim bende 21 yıllık evliyim 2 kız annesiyim ve eşimin ve evlatlarımın bana ALLAH,ın en büyük lütfu olduğunu biliyorum biz her zaman aynı fikirleri savunmadık ama her zaman birbirimizin görüşünü sonuna kadar dinleyip kendi gördümüz yanlışları aktarıp bir ortak paydada buluştuk hiç bir zaman birbirimizi değiştirmeye çalışıp ben merkezci olmadık çünkü o zaman (BİZ) olamazdık ! inanın hayat insanın aklına gelmeyen şeyleri başına getiriyor her ne olursa olsun aillesi insana tabiki en büyük destektir ama belkide o sıkıntılarda bana eşim benim yanımda oldunu hissetmemi saglamasaydı belki bende o mutsuz insanlar arasında olurdum şu an yine çok büyük bir acı yaşıyorum agbimi 53 gün önce daha 42 yaşında kaybettim çok acı çektim ve halada çekiyorum :çok üzgünüm:biliyorum unutmanın imkanı yok inanın belki aklımı kaçırabilirdim o günlerde birgün eşimi yatak odasında dua ederken aglarken gördüm ben aklımı kaçırmayım ve ALLAHIM karımı başımdan eksik etme nolur diye ağlıyordu.şu an yine aglıyorum ben mutlaka iyi bir insanımki bana böyle bir eş nasip etti. mutlaka her insan evlenirken bir ömür hayal ederek evleniyor onun için şu formülü bir abla nasihati olarak deneyin(sevgi saygı dialog biz olabilmek) inanın pişman olmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?