YILLARDIR TANIMADAN KARŞILIKSIZ SEVİYORUM !

ruyeasiman123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
68
15
3
LİSE BİRİNCİ SINIFTIM O SON SINIFTI GÖRDÜĞÜM AN TUTULDUM ONA VE ŞUAN ÜNİVERSİTEDE İKİNCİ YILIM HALA UNUTAMIYORum NE YAPABİLİRİM NASIL UNUTABİLİRİM YARDIM EDİN NOLUR O KADAR YER ETMİŞKİ HAYATIMDA BENDEN ÜÇ YAŞ BÜYÜK VE ONUN SON YILI Bİ NİŞANI EVLİLİĞİNİ DUYSAM KAHROLURUM NE YAPABİLİRİM ?

Son düzenleme:
kendimi hatırladım:))) ne ağlamıştım ne üzülmüştüm beni sevmiyor neden diye:)
ümidi kes ondan
deli gibi karşılıklı aşık olacağın kişi gelecek bir gün ;)

kendimi hatırladım:))) ne ağlamıştım ne üzülmüştüm beni sevmiyor neden diye:)
ümidi kes ondan
deli gibi karşılıklı aşık olacağın kişi gelecek bir gün :KK66:
inşallahhhyıllardır etmediğim dua kalmadı inan ben bir de geçen yıl instagramdan takip ettim o da beni etti fotolarımı falan beğeniyordu ondan da çok umutlandımm bir de ortak bi kaç şeyimiz çıktı bunları hep kadere yordum ama ondan direk hiç bir adım olmadı altı senedir :KK43: yanlış yapıyorum değil mi unutmalıyım

İmkansız her zaman daha cazip olur. Sende olmamış diye böyle düşünüyorsun bence. Hayatına yeni birilerini al derim. Zamanla geçecek...

Bu kadar gözünde büyütme onu canım ya. O da diğer erkekler gibi evlendiğinde sağdan soldan kirli çoraplarını toplayacağın, kirli donlarını yıkayacağın sıradan bir erkek işte :D

inşallahhhyıllardır etmediğim dua kalmadı inan ben bir de geçen yıl instagramdan takip ettim o da beni etti fotolarımı falan beğeniyordu ondan da çok umutlandımm bir de ortak bi kaç şeyimiz çıktı bunları hep kadere yordum ama ondan direk hiç bir adım olmadı altı senedir :KK43: yanlış yapıyorum değil mi unutmalıyım
yanlış yapıyorsun bir kere onun senin için anlamı çokü büyük
ama bu anlamı ona veren sensin önce bunu farketmen lazım
ve çok yakından tanımadığın için aynı bendeki gibi bence sen de kafanda eksik parçaları tamamlıyorsun ve onu mükemmelleştiriyorsun
mükemmelleştirmesen bu kadar kusursuz görmesen aslında o kadar deli divane sevmezsin

Bu kadar gözünde büyütme onu canım ya. O da diğer erkekler gibi evlendiğinde sağdan soldan kirli çoraplarını toplayacağın, kirli donlarını yıkayacağın sıradan bir erkek işte :KK70:
Yaniii öyledir mutlakaa ama kalbin ısınması çok farklı bi durum sanırım :) Ama kafamda çok kurdum mükemmel bi insan kurdum kafamda bir de hep bana olcakmış gibi geliyo sanki bi anda karşıma çıkıcak evlenicekmişiz gibi geliyo :( Siz olsanız ne yapardınızzz ?

yanlış yapıyorsun bir kere onun senin için anlamı çokü büyük
ama bu anlamı ona veren sensin önce bunu farketmen lazım
ve çok yakından tanımadığın için aynı bendeki gibi bence sen de kafanda eksik parçaları tamamlıyorsun ve onu mükemmelleştiriyorsun
mükemmelleştirmesen bu kadar kusursuz görmesen aslında o kadar deli divane sevmezsin
Hıııhhh !!! Kesinlikle kafamda çok kurdum çokkkk ! O zaman bugünden itibarenn onu gördüğüm hatırladığım ne varsa hayatımdan çıkarıcam ve kendime yönelicem hiç olmadığım kadar bakımlı olucam ve karşıma çıkan insanları değerlendiricem bunu başarmam lazım :)) çok teşekkürler :*

Hıııhhh !!! Kesinlikle kafamda çok kurdum çokkkk ! O zaman bugünden itibarenn onu gördüğüm hatırladığım ne varsa hayatımdan çıkarıcam ve kendime yönelicem hiç olmadığım kadar bakımlı olucam ve karşıma çıkan insanları değerlendiricem bunu başarmam lazım :)) çok teşekkürler :*
kaderin oymuş gibi inanmaktan da vazgeç bence, kendine yapacağın en büyük iyilik bu olur;)

Yaniii öyledir mutlakaa ama kalbin ısınması çok farklı bi durum sanırım :) Ama kafamda çok kurdum mükemmel bi insan kurdum kafamda bir de hep bana olcakmış gibi geliyo sanki bi anda karşıma çıkıcak evlenicekmişiz gibi geliyo :KK43: Siz olsanız ne yapardınızzz ?

ben hic platonik aşık olmadim canım o yüzden faydalı yorum yapabilir miyim bilmiyorum. Kendini başka şeylerle oyala canım derslerine odaklanmaya çalış. Kendi ruh sağlığın için de internetten takibi bırak. Belki sen kaçarsan bu sefer o kovalar kim bilir :)

Suan hala kilolu musun hayatım,eğer öyleyse kilo ver.sevdiğin cocuk icin değil tabiki.kendi ozguvenin ve sağlığın açısından .daha kimleri kimleri seveceksin yolun cok.basindasin
Bu çocuk bana lise birde şişman şakası yapmıştı :D Ben o hırs ve üzüntüyle tam 15 kilo vermiştim ama o mezun olmuştu ve o sene hiç görmemişti beni şuan yine lise birdeki gibi değilim ama hala biraz fazlam varr altı yılda baya bi değiştim tabii hatta durumumu anlattığım hemen hemen kim varsa o çocuğu istememe çok şaşırıyor benim daha yakışıklı birini bulabileceğimi düşünüyorlarda bana pek etki etmedi tabii :D Şuan kilo vermek için çabalıyorum hala bi yedi sekiz kilo gitse fena olmaz :))

ben hic platonik aşık olmadim canım o yüzden faydalı yorum yapabilir miyim bilmiyorum. Kendini başka şeylerle oyala canım derslerine odaklanmaya çalış. Kendi ruh sağlığın için de internetten takibi bırak. Belki sen kaçarsan bu sefer o kovalar kim bilir :)
çok teşekkür ederim fikirleriniz için :)

çok teşekkür ederim fikirleriniz için :)

Back
X