Arkadaşlar merhaba. Bakın dinledikten sonra neler söyleyeceksiniz bilmiyorum. Ben 24 yaşımda bir adamla tanıştım. O kadar karizmatik ve eğitimli biriydi benimle tanıştığında 39 yaşındaymış fakat bana 34 demişti. Bekarım demişti. Bende saf gibi inandım. 2 yıl sonra evlenmiş 1 çocuğu olduğunu sonra boşunaymış olduğunu öğrendim. Tabi ben sok oldum. O zamana kadar aşık olmuştum. Gel zaman git zaman unv okudum. İstanbula geldim. Oda orada yaşıyordu. Tabi bu süre içinde int bir sürü kadınla tanışıp hepsiyle özel şeyler yaşamış ve bu ilişkilerini devam ettirdiği öğrendim. Onu bırakıp çalışmaya başka şehire gittim. Peşimden oraya geldi. Ben onu unutmaya çalışırken o kendisini bana hiç unutturmadi. İlk erkek arkadaşım olduğu için hiç dayanamadım. Çok sevdim çok aşık oldum. Sonra bir şekilde nisanlandik tabi benim yaşım 30 onun 45 oldu. 2 yıldır nisanliydik duruyorum. İnsanlar ne zaman evleneceksiniz diyor. Ve ben cevap veremiyorum. Bu bayram canıma tak etti. Ve memlekete gitti gel emanetlerini vericem dedim. Sonra konuşuruz şimdi müsait değilim deyip tel kapatti. Dahada aramadi. Çok zor süreçler geçirdim. Yazacak o kadar çok şeyim varki. Gözüm görmedi hata üstüne hata yaptım. Kara sevda dediler. Ailem bile hasta olurum diye birşey demedi. Ama şimdi sürekli uyuyorum. Çok güzel bir isim var pzt baslicam. Atlatmak istiyorum anlatamıyorum. Boğuluyorum. Allahım yardım et demekten başka soylucek birseyi yok. Kangren oldum. Parçalandı. Ruhum deşildi...