Merhaba bayanlar 2 eltim var ben ortancayım ilk evlendiğim yıllarda büyük eltim çok kıskançlık yaptı bana karşı benden 5 yaş büyük sonra ben iyi davranarak normale döndü şimdi küçük eltim geldi oda 5 yaş küçük benden ben yeni doğum yaptığım zaman evlendi hiç unutmam lohusaydım eşimin ayağı kırık evdeydi sarma yapmıştı öyle güzel kokmuştuki tüm binaya dağıtmıştı ki benim büyük eltim benim bir alt katımda oturmasına rağmen ona bile götürmüştü
Bizi es geçmişti bunu onun yüzüne söyledim sonra ben sen sevmezsin diye getirmedim dedi kim inanır buna içindeki kini gitsin diye iyilik edip evime bile davet ettim kahve içmeye yemeğe ama iyilik ya işte yine devam etti kendi kötülüklerine ondan sonra hamile kaldı cam siliyordu istersen camını silmeye yardım edim dedim yine arkamdan gorumceme önce kendi işini yapsın falan demiş sonra büyük eltim memleketteydi 2 ay o yokken samimiydi gelip giderdi bana ama hep çağıran taraf bendim kendisi beni hiç cagirmadi oturmaya sonra o geldi yine ona gitmeye başladı beni hiç davet etmediler şimdi doğum yaptı lohusa ben çok merhametli yım acaba yaptığım yemekten ikram edimmi dedim sonra bana yaptıkları ve o ben lohusayken sarma muhabbeti geldi aklıma vazgeçtim en iyisi dedim mesafeli olmak. Siz ne akıl verirsiniz bana bacikolarım