• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılların birikmişliği...yanlış mı yaptım bir fikir lütfen???

Ne sebeple olursa olsun kocaniz sizin annenizle yasiyor. Sizin onun annesine gosterdigi muameleye bakin. Bir buyugun yaninda, ozelliklede kayinvalodenizin yaninda bagirmaniz, kavga etmeniz ne kadar da normal gelmis size. Bide karsilik vermissiniz. Bi buyugun evden kusup gitmesi hic gururunuza dokunmadi mi?

Kv çok ayıp etmiş. Çok ahlak dışı... Ama en başından sende hata var. Şakalaşıyorduk diyosun. Vurma ile şakalaşma oluyorsa, canın yanınca ortalığı bu kadar ayağa kaldırmayacaksın. Adam milletin için sopa çekmiş gibi tepki vermişsin.. Çok yersiz...

Konuyu açtığınıza gore belliki sizde yasananlardan huzursuzsunuz bazi arkadaslarin yorumlarını begendim zaten Benimde fikrim bu doğrultuda el sakasi fazla verilen tepki kayinvalideyle girilen gereksiz tartisma biraz kontrolsuz bir yapınız var sanirim ki bu bence kayınvalideyle girilen ilk diyalog degil gibi ben agir laf söylemeyi sevmem Cunki karskoyunda hakareti kaldiramam egerki soylemek yada isitmek zorunda kalmissam o insan artik bana çok identified her laf söyleyen kisiye cevap bile vermem sessiz oldugum icin degil bazen bir bakis bile sozden agirdir ha anlayana diyceksiniz anlamayanlada zaten Boyle bir durum yasamam

Kimseyi pohpohlamasın.
Fakat mesafeniz olsun.Saygılı bir şekilde... tabi ki bazıları mesafeyi uzak durmak zanneder .Siz büyü olduğu için en önemlisi eşinizin annesi olduğu için sevgi ve saygınızı gösterirseniz inanın ki o da gösterir.Çok yakın bir akrabamın gelinleri kayınvalidesine Kayınbabasına hem saygı gösterir hem sevgisini..İnanın ki o gelin oğulları ile tartışsak kavga etse kaynana Kayınbaba bizler dahil haksızca olsa gelini tutarız hemen kayınvalide gelinini korumaya alir.Oğlan söylediğine söyleyeceğine pişman olur.
İnan ki herşey samimiyetten ve sevgiden geçer.
Gelinin hanımliğı, aklı başında hareketleri,sabrı onu el üstünde tutnamizi sağlıyor.

Bizim gelinimiz hiç haketmiyor olsa da biz abilerimize yengelerimizi asla ezdirmeyiz. Kötü bile olsa belki düzelir diye. Küçüklerin küçüklük yapması büyüklerin büyüklük yapmasından daha zor. En güzeli örnek olmak. Ha faydası olmuyor mu? En azndan herkes kendine yakışanı yapıyor deriz..

Konuyu açtığınıza gore belliki sizde yasananlardan huzursuzsunuz bazi arkadaslarin yorumlarını begendim zaten Benimde fikrim bu doğrultuda el sakasi fazla verilen tepki kayinvalideyle girilen gereksiz tartisma biraz kontrolsuz bir yapınız var sanirim ki bu bence kayınvalideyle girilen ilk diyalog degil gibi ben agir laf söylemeyi sevmem Cunki karskoyunda hakareti kaldiramam egerki soylemek yada isitmek zorunda kalmissam o insan artik bana çok identified her laf söyleyen kisiye cevap bile vermem sessiz oldugum icin degil bazen bir bakis bile sozden agirdir ha anlayana diyceksiniz anlamayanlada zaten Boyle bir durum yasamam
sokak şablonu kullanıldıgı zaman çıldırıyorum ben.

Ne sebeple olursa olsun kocaniz sizin annenizle yasiyor. Sizin onun annesine gosterdigi muameleye bakin. Bir buyugun yaninda, ozelliklede kayinvalodenizin yaninda bagirmaniz, kavga etmeniz ne kadar da normal gelmis size. Bide karsilik vermissiniz. Bi buyugun evden kusup gitmesi hic gururunuza dokunmadi mi?
daha önce bir cok hakarete maruz kaldım beraberde yaşadık biz inanın ki bu son oldu artık.

ben onun evladıysam ki gelin olarak görmemeli insan kendisiniz oğlu için sarffetiği kelimeleri duymadınız daha bu seviyeye bende getirmek istemezdim ama bende bir insan evladıyım.
Size yapilan haksizliklara kardi tepki vermelisiniz bunda kotu bir durum yok ama uslubunuz ve seviyeniz cok onemli...kayinvalidenizin size soyledigini ona ileterek onun kadar kuculmussunuz ondan bir farkiniz kalmamis yani

Size yapilan haksizliklara kardi tepki vermelisiniz bunda kotu bir durum yok ama uslubunuz ve seviyeniz cok onemli...kayinvalidenizin size soyledigini ona ileterek onun kadar kuculmussunuz ondan bir farkiniz kalmamis yani
daha önceden bir cok sey söyledi o söyledikçe ben sustum en son bu kadar ileri gidince cinet geçirdim artık müdahale edemez hale getirdim.

Back
X