- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
merhaba
yıllık iznime çıkmama daha var. deniz güneşli tatil benlik değil; tura katılırım dedim ama bana pahalı geldi. ege, karadeniz vb. turlar için önerebileceğiniz markalar neler? hangi sitelerden tur almak daha iyi? neyse sanırım tur da hayal.
yıllık iznimi işyerimde çalışarak geçirsem maalesef ek bir ücret alamıyorum. çalıştığım yer kurumsal değil. ben de diyorum ki iki hafta iznimi alayım ve başka yerde çalışayım, ya da evden de olur bir iş yapıp ek para kazanayım. aranızda böyle bir şey yapan oldu mu ya da önerileriniz nedir?
yıllık izin günüme kadar belki farklı fikir de gelir diye ara ara güncelleyeceğim burayı.
evet oldukça farklı. ama olur da burada uygun fiyatlı tur tavsiyesinde bulunan olursa direkt turdan kullanırım hakkımı ama yine yüksek fiyatlı tavsiyeler gelirse, o kadar parayı veremem. yıllık izin yapmayıp çalışayım desem işverenim ek ücret vermeyecek. bana ne kullansaydın iznini diyecek. ben de basit bir işte çalışıp gelir elde etmek istiyorum bu süreçte. evden de çalışabilirim.Tur almak ve tatile gitmekten , başka yerde 2 hafta çalışıp para kazanma isteği birbirinden çok farklı istekler.
Ege bölgesinde tanıdığınız varsa yıllık izninizi zeytin toplama mevsiminde alıp zeytin toplayabilirsiniz, yövmiye tam bilmiyorum ama geçen yıl bile çok yüksekti.merhaba
yıllık iznime çıkmama daha var. deniz güneşli tatil benlik değil; tura katılırım dedim ama bana pahalı geldi. ege, karadeniz vb. turlar için önerebileceğiniz markalar neler? hangi sitelerden tur almak daha iyi? neyse sanırım tur da hayal.
yıllık iznimi işyerimde çalışarak geçirsem maalesef ek bir ücret alamıyorum. çalıştığım yer kurumsal değil. ben de diyorum ki iki hafta iznimi alayım ve başka yerde çalışayım, ya da evden de olur bir iş yapıp ek para kazanayım. aranızda böyle bir şey yapan oldu mu ya da önerileriniz nedir?
yıllık izin günüme kadar belki farklı fikir de gelir diye ara ara güncelleyeceğim burayı.
iki hafta yıllık iznim. günübirlik olabilir belki. iki hafta tam kapasite çalışmasam bile kendime ayırmadığım vakitlerde çalışmak istiyorum.Hiç mi canınızın kıymeti yok yahu. Tatile gidemiyorsanız yatın evinizde dinlenin, arada günübirlik bir yerlere gidin. İşten güçten vakit bulamadığınız şeyleri yapın.
iyi fikirmiş bu ama konfeksiyon geçmişim yok. benim gibi biri ne yapabilir mesela? tecrübe şart mıdırBu tamamen yaptiginiz isle alakali. Mesela tekstilde calisan mavi yakali personel yillik izinlerinde gunluk yevmiye ile isi yetismeyen firmalarda calisir.
maalesef yok ama bu tarz şeyleri araştıracağımEge bölgesinde tanıdığınız varsa yıllık izninizi zeytin toplama mevsiminde alıp zeytin toplayabilirsiniz, yövmiye tam bilmiyorum ama geçen yıl bile çok yüksekti.
Evet maalesef dikis makinesi kullanabilmek ya da etiket takabilmek falan gerekiyor. Aklima baska birsey gelmediiyi fikirmiş bu ama konfeksiyon geçmişim yok. benim gibi biri ne yapabilir mesela? tecrübe şart mıdır
Nurdan tur tavsiyesi alacağınıza internete yazıp fiyatlara bakabilirsiniz. Yıllık izninizle para vermiyorlardı ise gitmeyin veya yıllık izne çıkmayın.izne cikmazsaniz gelecek seneye birikmesi durumu yoksa alın izni yatın evde TV izleyin veya uygun bir iş bulursanız 15 gün çalışın.evet oldukça farklı. ama olur da burada uygun fiyatlı tur tavsiyesinde bulunan olursa direkt turdan kullanırım hakkımı ama yine yüksek fiyatlı tavsiyeler gelirse, o kadar parayı veremem. yıllık izin yapmayıp çalışayım desem işverenim ek ücret vermeyecek. bana ne kullansaydın iznini diyecek. ben de basit bir işte çalışıp gelir elde etmek istiyorum bu süreçte. evden de çalışabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?