Yıllık izinde tatile gidemeyecek olanlar napardınız

erkek kardeşim bayii toplantılarına katılıyo Antalyaya falan gidiyor 5 yıldızlı otellere..Hafta sonu arkadaşları ile pikniğe gider..Bize gelince kız başınıza ne yapacaksınız onlar toplantıya gidiyo mal yazdırıyor oluyo...Off depreşti yine acılarım kız olmak ne zor şu ülkede:43::43::43::43::50::50::50::50::58::58::58:

:70::70::70::70::70:

bulunduğum şehri baştan gezerdim,sinemaya ,tiyatroya giderdim,uzun süredir görmediklerimi görürdüm,evdeki işlerimi yapardım.böle işte bunları yapardım.

Canın ne istiyorsa onu yap kuzucum hesap yapma işte aklına eseni yap:1:Biraz mutfağa gir ama hem öğrenirsin hemde zevk alırsın :1:Yürüyüş yapabilirsin canım:31:

bulunduğum şehri baştan gezerdim,sinemaya ,tiyatroya giderdim,uzun süredir görmediklerimi görürdüm,evdeki işlerimi yapardım.böle işte bunları yapardım.

saol cnm degerlendırıcem:71:

Canın ne istiyorsa onu yap kuzucum hesap yapma işte aklına eseni yap:1:Biraz mutfağa gir ama hem öğrenirsin hemde zevk alırsın :1:Yürüyüş yapabilirsin canım:31:

kuuzuu mutfaga grce o aklımdaa:52::52::52:yürüyüşte severım kulagımda kulaklık müzik dinleyerek ohh gel keyfim gell:86:

Back
X