Yıllık izinde tatile gidemeyecek olanlar napardınız

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
arkadaslar haftaya 1 haftalık yıllık izne cıkıyorum fakat tatile gidemıyorum en güzel şekilde değerlendirmek adına neler yapmamı önerirsiniz,fikirlerinizi bekliyorumm:52::52::52:

yat uyu hatta kalktığın zamana kur yine saatin alarmını, ohh işe gitmicem ki tatildeyim de bir daha uyu. ben bunu pazar günü yapıyorum çok keyifli oluyor:52::52: umarım havalar düzelir,çıkardın biraz gezerdin alışveriş yapardın:24::24: ne bilim tatil olsun da evde kahveni alıp tv izlemek bilem güzel yahu:23: kötü oldum şincik:43:

el işi yapmayı öğren ,

netten araştır pasta,börek,kek,yemek tariflerini onları yapmayı öğren. :32:

booool booool yat,uyu ...
:34:

dogru söluyosun cnm biraz pasta börek yemek yapmayı öğrensem gelecek adına güzel olur yane:60::60:

yat uyu hatta kalktığın zamana kur yine saatin alarmını, ohh işe gitmicem ki tatildeyim de bir daha uyu. ben bunu pazar günü yapıyorum çok keyifli oluyor:52::52: umarım havalar düzelir,çıkardın biraz gezerdin alışveriş yapardın:24::24: ne bilim tatil olsun da evde kahveni alıp tv izlemek bilem güzel yahu:23: kötü oldum şincik:43:

kızz sabahın köründe o saat çalınca uyanırım amaaa:60::60:heee anladım calsırken hadi hep ertelıyoruz yaaa onu demek istıyosun evet zevklı olabilerr:52::52::52::52:tv izlerım doğru söluyosun tşklerr:69:kötü olmaa kızz sende cıkarsınnn:38:

dogru söluyosun cnm biraz pasta börek yemek yapmayı öğrensem gelecek adına güzel olur yane:60::60:

kızz sabahın köründe o saat çalınca uyanırım amaaa:60::60:heee anladım calsırken hadi hep ertelıyoruz yaaa onu demek istıyosun evet zevklı olabilerr:52::52::52::52:tv izlerım doğru söluyosun tşklerr:69:kötü olmaa kızz sende cıkarsınnn:38:

benim daha ilk yılım bizde yıllık izin yok ama belkim kurtarırım :52::52: yatmayı özledim evde valla:27::27:

Yat uyu evde bee dinlenmen için ortamda hazır çık dışarıya dolaş gezz hava al biraz..Yakında evlencen nasılsaa azcukta mutfak becerini geliştirirsin yap bişiler işte ..Kafanı boşaltırsın en azından ..

Yat uyu evde bee dinlenmen için ortamda hazır çık dışarıya dolaş gezz hava al biraz..Yakında evlencen nasılsaa azcukta mutfak becerini geliştirirsin yap bişiler işte ..Kafanı boşaltırsın en azından ..

ohhh dimi yaaa gel pazartesii gelll hatta cumartesii günü mesai bıtımı baslarrr herseyy:65::65:mutfak becerisii bakkk hep buaralrda ol tarif alıcammm:52::52::52:avatar harekete gecmısss ankimmmm:53::52::60:

ohhh dimi yaaa gel pazartesii gelll hatta cumartesii günü mesai bıtımı baslarrr herseyy:65::65:mutfak becerisii bakkk hep buaralrda ol tarif alıcammm:52::52::52:avatar harekete gecmısss ankimmmm:53::52::60:

Tbiiii yaaa yat uyu dinlennn tarifler iste börekler aç bizeeee kuzummmm :38: heeee sormaaaa ışıkları yanıyorrr artık nenemin :27: :27:

iyi fikirr :27::27: ben bunu yazın ortasında yapsam,ateşlendim hastayım desem,tatile gitsem sonra da bakın ateş beni ne hale getirdi rengim bilem koyulaştı desem inanırlar mı ki:52::52::52::52:

inanırlarr:23:inanmazlrsada accık öksürr yüzünee makyaj yapma solgun gitt:21:sen işi bilmıyonn:30::52:

Tbiiii yaaa yat uyu dinlennn tarifler iste börekler aç bizeeee kuzummmm :38: heeee sormaaaa ışıkları yanıyorrr artık nenemin :27: :27:

nenem benım yaaaa:60::60::60:acarım acmammı böreklerrr:86:

babam kendı ısımız ıle lgılenıyo ve dızgınlenemeyen bı ıs askı var hayatımda hıc tatıle gıtmedım o da bısıy mı bız yazları pıknıge bıle gıtmeyız ........Dını bayramlarda da bıgun evdedır sonra kosa kosa acar ısyerını....Arkadaslarımın yanına falan da o gondermes..Asosyal asosyal olup gıdcem yaaa.

zor kumrucum insanın hiç degısıklık yapmadan sürekli çalışması allah yardımcın olsun:71:

erkek kardeşim bayii toplantılarına katılıyo Antalyaya falan gidiyor 5 yıldızlı otellere..Hafta sonu arkadaşları ile pikniğe gider..Bize gelince kız başınıza ne yapacaksınız onlar toplantıya gidiyo mal yazdırıyor oluyo...Off depreşti yine acılarım kız olmak ne zor şu ülkede:43::43::43::43::50::50::50::50::58::58::58:

Back
X