- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Chpnin bir politika izleyecegini sanmiyorum. Tuzlari kuru akpden nefret eden chpye yoneldi. Akpyi seven chp agziyla kus tutsa oyunu vermeyecegine gire at yarisi spikerligi politikasina tam gaz devam..
Muhalefet yıllardır aynı, söylemlerini de, tavırlarını da değiştirmedikleri sürece oy oranları ve destekleyenleri belli bir düzeyden yukarı çıkamaz.
Bu yerel seçimlerde de çok yanlış hamleler yaptılar, mesela M. Sarıgül'ün yeniden partiye alınması, İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı yapılması doğru değildi, mitinglerde de yapacaklarını, projelerini çok konuşmadılar, varsa yoksa tape, kutu, o öyle dedi bu böyle yaptı dediler.
Kılıçdaroğlu beyefendi biri olabilir lakin siyaset, hele ki ana muhalefet liderliği başka birşey olsa gerek.
Şu ülkede yıllardır sağlam bir muhalefet göremedik gitti
evet o nedenle ben at yarışı spikerliği benzetmesini çok beğendim özellikle. Kılıçdaroğlu da Bahçeli de çok değerli insanlar ama olmuyor. Akp karşısına sağlam muhalefetLER çıkabilse kimse bu kadar diktatörleşemez.
Sözümü tuttum bu arada
Esefle kınamıştım ya kendimi, hemen gelip yazdım
Bende karakterlerine birşey diyemem, haddim de değil fakat görüyoruz ki siyaset başka bir mecra, eskiden muhalefet daha güçlü sesler çıkarıyordu, Chp'yi eleştireceksem Baykal zamanı da kuvvetli bulmuyordum doğrusu.
Şahsen birazda cinsiyet gözeterek kadın liderler görmek istiyorum ben, şöyle ne dediğini bilen, ayakları yere basan kadın parti başkanları olsa, kadınların erkeklere nazaran daha kıvrak zekayla ve daha iyi muhalefet yapacaklarını düşünüyorum, aklımda biri var, hatta ben başka birini öne sürüp sağ gösterip sol vurarak onu parti başkanı yapacaklarını düşünüyorum, bu düşüncem yıllar öncesine dayanıyor, olursa hiç şaşırmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?