Yılmaz Özdil'den kan donduran yorum!

Allaha inanmak zorunda mi ? Musluman olmak mi zorunda?
Basabakan da Allahi agzindan dusurmuyor ama taziyeye gidip insanlari tokatliyor,tehdit ediyor,gaz sIktiriyor.

inanmak zorunda değil zaten ona bişe demedik çoğu halkta başbakanı niye seviyor kendinizde demişsiniz cidden agzından Allah kelimesi düşmüyor e ozman bizim türk halkı bundan hoşlanıyor demektir tehtiidde etse gazda sıktırsa görmüyor

Bu nedir ya
Ben daha vicdanlıyım yarışı mı
Rahat uyutırmuş hadi bakalım öyle olsun
Yasalar madenin sahibi ve bir çok konu eleştirlebilir bu adamın saygısızlığı eleltirildiği gibi
Bunu yapan diğerine susar diye bir kural da yok
Neyse ya hakediyor zaten o işçiler bunu
Neyi konuşuyoruz ki

Bunu yapanlar 3,-5akp sevicisi değil ki sadece
Olaya yanlı baktığınız bu cümleden belli
Ayrıca siyaset yapan parti parti diye dolaşan da bu eleştirilmesine kızdığınız adam

Olayın sorumluları bal gibi ortada hükümet ve işbirlikçisi şirket in sorumlu olduğunu daha kaç kere dillendirmek gerekiyor

Bunu anlamak o kadar da zor değil, ardı arkasına gelen özelleştirmeler,ihmaller zinciri ve umursamazlıklar

Şuç kendilerinde olunca niye CHP önergesnde diretmemiş, yılmaz özdil bunu demiş vs Bir sürü konu bulunur olayı saptırıp unutturmak için

Bütün bunları anlamak için Allah akıl fikir vermiş kullanın diye,,,

Okumadan yazmak adet olmuş sanırım buralarda. Tekrar basıyorum yazdıklarımı. Bu yazıyı Y. Özdil savunması olarak anlayan zihniyete yardım etmek isterdim ama yazıda belirttiğim gibi durum, benim yapacağım pek fazla şey yok o anlayışa.

Güvenlik derecesi beş yıldızlı bir otel kadar olmayan bir madende yüzlerce işçi böcek gibi ölmüş.

Arama ve kurtarma çalışmaları öyle yapılmış ki, insan ben evde cüzdanımı daha dikkatli arardım diye düşünüyor.

Yüzlerce insan kayıp.

Yakınları ölenler devletten tekme tokat yemiş.

Bakan ölülere borsadaki puan muamelesi çekip 301de kapatalım demiş.

Olanlar, gelişmeler normal bir insanın aklının alacağı şeyler olmadığı için, bu rezillik ve pespayelik dünya basınında alay konusu olmuş.

Soma halka ve basına kapatılmış.

Ve tüm bunlardan sonra bir gazetecinin söylediği üç kelime bütün bir konuşmadan çekilmiş:

Neymiş Y.Özdil şöyle şöyle demiş.

Bizim ahaliden bazılarının kanı donmuş.

Bir insan kanı düşünün ki, yukarda saydığım hiç bir şeye donmuyor hatta azıcık bile soğumuyor ama bir gazetecinin lafıyla donuyor.

Yanılıyorsunuz hanımlar!

O vücudunuzda gezinen kan değil, olsa olsa mineral değeri çok çok düşmüş sudur.

....

Bu açıklamadan okuduğunu anlayan bir insanın çıkaracağı sonuç şudur:

Bunu yazan Y.Özdil olayını takip bile etmemiştir.

Neden?

Çünkü daha evvel olanlara kanı donmuş vaziyettedir.

Bunu tartışanların ise, daha önce olan olaylarda kanı donmamıştır ki, bu olayı takip edebilmişlerdir.

Şimdi ne diyeceksiniz?

Bizim diğerine de kanımız donmuştu sonra çözülmüştü Yılmaz Özdil konuşunca bir daha dondu mu diyeceksiniz?

Komiksiniz ama gülecek halim yok.

Meraklısına not: Y.Özdil'in takipçisi değilim. Okunmaya değer köşe yazarlarım yazılı basında yer alamıyor. Alanları da öldürdüler.

Son düzenleme:
KategorilerAna Sayfa
Madenci babasından Özdil'e sert tepki

Soma'daki madende hayatını kaybeden işçilerden İsmail Coşkun'un babası, Halil Coşkun, gazeteci Yılmaz Özdil'in açıklamalarına tepki göstererek "Bu, bütün dünyanın yüz karasıdır" dedi.

YILMAZ ÖZDİL'İN SÖZLERİ AİLELERİ ÜZDÜ

Gazeteci Yılmaz Özdil'in bir televizyon programında Soma'daki maden faciasıyla ilgili yaptığı değerlendirmeyi de eleştiren baba, şunları söyledi: "Yılmaz Özdil televizyona çıkmış 'Bunlara lanet olsun' demiş. Biz bundan şikayetçiyiz. Bu, bütün dünyanın yüz karasıdır. Bu nasıl laf, bu milletimin yüreği yanıyor, böyle bir kelime olur mu? Hepimiz insanız. İnsan insanın değerini bilir. Lanet okumak ne demek? Gerekeni yapsınlar, sayın başbakana söylüyorum, bütün dünya duysun."

ensonhaber

Yozdilin yüreğini yaktığı bu baba kanınızı dondururmu

yanlış anlaşıldıysa bir özür dileyebilirdi.
. yangına körükle gitti son habere göre yine
. bir özür tepkileri hafifletirdi. özür dilemekte bir erdemdir.

Hükümeti alkışlayan sen bu soruyu soran sen bravo.

LG-P710 Tapatalk

Vay anasınııı adam kalkıp bunlar ahlaksız bunlara 30 martta cevabını verdik derken çıtı çıkmayanlar yılmaz özdile baya bi takmışlar.
Vay be insan hayret ediyor.

Yurt dışında yas tutulması saygı duruşu yapılarak belli ediliyo biz de ise böyle işte. ... hadi yanlı hanımlar bu olayı da gezi parkına çevirin... bu ülkeye zaten sakinlik batıyo kimse acıya saygı duymuyo ve herkesin ağzı var unutmayın herkes konuşur... o acıyı o aileleri gerçekten düşünen ne iktidar n muhalefet ne yazar derdine dusmezdi... acı büyük acı ortadaki kayıp çok büyük saygı duyun....

ßůšr@

Dondurmadı. Allah bilir adama kaç lira verdiler nasıl korkuttular diye düşündüm.

Olay şu mu?

Y.Özdil olayını bilmiyorum ama tek cümle olarak tutup da Soma'da ölenlere bu ölüm Somalılara müstehak demeyecek zekada olduğunu biliyorum. Mutlaka bir konuşma i,çerisindedir ve yandaş basın alıp hedef göstermiştir. Bu ilk defa yaptıkları bir şey değil.

Başka ne biliyorum?

Bu işçilerin AKP tarafından korkutularak zorla oylarının alındığı, öleceklerini bile bile o tehlikeleri yerde çalıştıkları.

Ve sonra olanlar. Başbakan'ın konuşmaları tokatı dayağı polisin zorbalığı ve insanlara Soma'yı kapatmaları.

Bu kadar olay içinde Y.Özdil kim?

Kanım donuk zaten.

Bu katilini seven kurban sesleri sayesinde uzun süre de donuk kalacak.

bu mantığa göre zonguldakta da maden var ve orayı chp alıyor demek ki zorla oy alıyorlar onlardan ve öleceklerini bile bile orda çalıştırıyorlar

Aynı durumu yazmışız valla ben hayretler içindeyim.
Şimdi bende üzgün suratlı bi smiley koyayım da cümlenin sonunda ne kadar üzgün oldugumu göstereyim.
''''
O masum işçileri zerre umursamıyolar.Böyle değilse bende bir şey bilmiyorum.Bu kadar da olmaz!

hükümeti alkışladığımı kim söyledi ?

ama "ölenlere müstehaktır" diyeni sahiplenenler yukarıda.
Önceki yorumlarını biliyorum tarafını da.
Şimdi bütün bu olanlardan sonra ben o partiye oy vermem diyebiliyor musun?
Diyorsan vicdanlısın helal olsun,diyemiyorsan vicdanın kırıntısı yoktur.
Neden biliyor musun?
O insanların canını yakan,it yerine koyan,bir yaşam odasını bile reva görmeyen,işletmeciyi kontrol etmeyen,insanları bile bile ölüme gönderen hükümettir.
Bana o işçilere üzüldüm diyip o hükümeti savunanlar,devamlılığını sağlayanlar iki yüzlü gelir.

LG-P710 Tapatalk

bu mantığa göre zonguldakta da maden var ve orayı chp alıyor demek ki zorla oy alıyorlar onlardan ve öleceklerini bile bile orda çalıştırıyorlar

Bu sonuca mı varabildiniz?

Olayı yandaş basında ısmarlama yapılan haberlerle takip bu hale getiriyor demek ki.

Kulağınızı açın ya da kulaklık takarak izleyin şu Somalıları da belki faydası olur olanı biteni anlamanıza.

https://www.facebook.com/photo.php?v=291741714318395&set=vb.259365930889307&type=2&theater

Müthiş bir yorum arkadaşım. .. ama kılıfları hazırdır dir bakalım buna ne dicekler...

ßůšr@

bu ne kadar sacma bir söylevdir Allah aşkına hak etmişlermiş ölümü her ülkede düşünce farklılıkları olacaktır olmalıda manevi acıdan zenginleşmek ilerlemek ancak farklı düşüncelerin catısmasıyla doruya ulaşılabilir bu yüzden arkadaşlar olayı chp akp gibi isimlerle karıştırmayalım derim
bu adam sölediklerinin farkında değil sanırım yada ben mi yanlıs okudum hak mı ettiler dedi ölümü bu adam yastıga basını nasıl rahat koyabildi bunu söledikten sonra yaşamak haksa ölümde haktır ama kimse böle vefat etmeyi hak etmez

Müthiş bir yorum arkadaşım. .. ama kılıfları hazırdır dir bakalım buna ne dicekler...

ßůšr@

İktidarda CHP mi AKP mi var? Unutmayın ki maden ocakalrını teftişi bizzat başkaban veya görevlendirdiği kişiler yapıyor Yani teftiş hükümetin elinde,,,

Aynı olay CHP iktisdarında da yaşansaydı fikirlerim yine değişmeyecekti,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…