Allaha inanmak zorunda mi ? Musluman olmak mi zorunda?
Basabakan da Allahi agzindan dusurmuyor ama taziyeye gidip insanlari tokatliyor,tehdit ediyor,gaz sIktiriyor.
bu bakış açısı insanı rahat uyutur. biliyorum. ama gerçekleri değiştirmez.
yangın esnaısında, çocuğun kurduğu bir cümleyi düzeltmeye çalışan anne gördünüz mü?
yok ona da denecekmiş ona da denecekmiş.
neye ne kadar ne dendiği ortada.
başlıklara bakın.
felaketin 17 gün önceden geldiğini haber veren başlıkta hiç görüş beyan etmeyenler gelecek buraya görüş beyan edecek ve o da konuşulur bu da diyeceksiniz.
neyse ya zaten neyi ne zaman konuşacağını bilseydi millet soma olayı olur muydu?
madene duvar örüyorlar şu anda ve basına da herkese de yasak. orda ne dönüyor diye soranlara her gazetede cevap yetiştirenler var: oksijen girişi engellenecekmiş.
bilimsel seviye bu olunca, bu ülkenin başına daha çooooooook felaket gelir.
Bunu yapanlar 3,-5akp sevicisi değil ki sadeceYağ sürmesi bal sürmesi kalmış arkadaşım, bu kadar işçinin öldüğü akla ziyan felaket için, bu hükümetten hesap sormak yerine alakasız siyasi polemik yapan herkes katliama ortaktır.
katliama bak yazılanlara bak, hala chp hala y.özdil hala bilmem ne!
üç beş akpsevicisini anlamak zorunda değil aklım.
soma'ya giriş yasak soma'ya!
Hükümeti alkışlayan sen bu soruyu soran sen bravo.KategorilerAna Sayfa
Madenci babasından Özdil'e sert tepki
Soma'daki madende hayatını kaybeden işçilerden İsmail Coşkun'un babası, Halil Coşkun, gazeteci Yılmaz Özdil'in açıklamalarına tepki göstererek "Bu, bütün dünyanın yüz karasıdır" dedi.
Eki Görüntüle 1119226
YILMAZ ÖZDİL'İN SÖZLERİ AİLELERİ ÜZDÜ
Gazeteci Yılmaz Özdil'in bir televizyon programında Soma'daki maden faciasıyla ilgili yaptığı değerlendirmeyi de eleştiren baba, şunları söyledi: "Yılmaz Özdil televizyona çıkmış 'Bunlara lanet olsun' demiş. Biz bundan şikayetçiyiz. Bu, bütün dünyanın yüz karasıdır. Bu nasıl laf, bu milletimin yüreği yanıyor, böyle bir kelime olur mu? Hepimiz insanız. İnsan insanın değerini bilir. Lanet okumak ne demek? Gerekeni yapsınlar, sayın başbakana söylüyorum, bütün dünya duysun."
ensonhaber
Yozdilin yüreğini yaktığı bu baba kanınızı dondururmu
Hükümeti alkışlayan sen bu soruyu soran sen bravo.
LG-P710 Tapatalk
Hükümeti alkışlayan sen bu soruyu soran sen bravo.
LG-P710 Tapatalk
yanlız bunlar sadece zeybek oynarken diz çöker namaz niyaz yok bunlar da onuda ekleyelim
KategorilerAna Sayfa
Madenci babasından Özdil'e sert tepki
Soma'daki madende hayatını kaybeden işçilerden İsmail Coşkun'un babası, Halil Coşkun, gazeteci Yılmaz Özdil'in açıklamalarına tepki göstererek "Bu, bütün dünyanın yüz karasıdır" dedi.
Eki Görüntüle 1119226
YILMAZ ÖZDİL'İN SÖZLERİ AİLELERİ ÜZDÜ
Gazeteci Yılmaz Özdil'in bir televizyon programında Soma'daki maden faciasıyla ilgili yaptığı değerlendirmeyi de eleştiren baba, şunları söyledi: "Yılmaz Özdil televizyona çıkmış 'Bunlara lanet olsun' demiş. Biz bundan şikayetçiyiz. Bu, bütün dünyanın yüz karasıdır. Bu nasıl laf, bu milletimin yüreği yanıyor, böyle bir kelime olur mu? Hepimiz insanız. İnsan insanın değerini bilir. Lanet okumak ne demek? Gerekeni yapsınlar, sayın başbakana söylüyorum, bütün dünya duysun."
ensonhaber
Yozdilin yüreğini yaktığı bu baba kanınızı dondururmu
Dondurmadı. Allah bilir adama kaç lira verdiler nasıl korkuttular diye düşündüm.
Olay şu mu?
Y.Özdil olayını bilmiyorum ama tek cümle olarak tutup da Soma'da ölenlere bu ölüm Somalılara müstehak demeyecek zekada olduğunu biliyorum. Mutlaka bir konuşma i,çerisindedir ve yandaş basın alıp hedef göstermiştir. Bu ilk defa yaptıkları bir şey değil.
Başka ne biliyorum?
Bu işçilerin AKP tarafından korkutularak zorla oylarının alındığı, öleceklerini bile bile o tehlikeleri yerde çalıştıkları.
Ve sonra olanlar. Başbakan'ın konuşmaları tokatı dayağı polisin zorbalığı ve insanlara Soma'yı kapatmaları.
Bu kadar olay içinde Y.Özdil kim?
Kanım donuk zaten.
Bu katilini seven kurban sesleri sayesinde uzun süre de donuk kalacak.
O masum işçileri zerre umursamıyolar.Böyle değilse bende bir şey bilmiyorum.Bu kadar da olmaz!Aynı durumu yazmışız valla ben hayretler içindeyim.
Şimdi bende üzgün suratlı bi smiley koyayım da cümlenin sonunda ne kadar üzgün oldugumu göstereyim.
''''
Önceki yorumlarını biliyorum tarafını da.hükümeti alkışladığımı kim söyledi ?
ama "ölenlere müstehaktır" diyeni sahiplenenler yukarıda.
bu mantığa göre zonguldakta da maden var ve orayı chp alıyor demek ki zorla oy alıyorlar onlardan ve öleceklerini bile bile orda çalıştırıyorlar
bu mantığa göre zonguldakta da maden var ve orayı chp alıyor demek ki zorla oy alıyorlar onlardan ve öleceklerini bile bile orda çalıştırıyorlar
Müthiş bir yorum arkadaşım. .. ama kılıfları hazırdır dir bakalım buna ne dicekler...
ßůr@
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?