yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • #2.081
canım saglıkla açsın gözünü dünyaya inşalllahopuyorumnanaktan

• #2.082
esracadı hosgeldın canım nasılsın.basınsagolsun cnm cok üzüldüm ınankı.allah kalanlara sabır versin

iyiyim canım sen nasılsın?bende üzüldüm ama ne fayda bu dünyaya gelen mutlaka oraya gidiyor cok zor ama ınsanoglu herseye katlanıyor ınanki..amin canım cok sagol

• #2.083
canım saglıkla açsın gözünü dünyaya inşalllahopuyorumnanaktan
sagol canım tesekkür ederim...
iyiyim canım sen nasılsın?bende üzüldüm ama ne fayda bu dünyaya gelen mutlaka oraya gidiyor cok zor ama ınsanoglu herseye katlanıyor ınanki..amin canım cok sagol

bende iyiyim canım sagol.evet cok haklısın hepimizin gidecegi yer.ama insan genede buna alısamıyor katlanıyor ama alısamıyor.allah bır daha bu acıyı yasatmasın cnm :sinifsinif:

• #2.084
esracadı başınız saolsun cnm Allah mekanını cennet eylesin rabbim sizlere sabır versin bu arada kızlar acaba bana kim hediye yolladı yaw sölesin birii

• #2.087
Gelın kız kadın hastalıgı nedır anlamadım kı ben gurumcen bıraz gec anlar bılıyorsun sen kız süle bakem kafamçokkarıştı

• #2.089
Bana KK dan yılbası hedıyesı geldı kızlar adımı yazdırmıştım da bılın bakem ne geldı kızlarrrrr:enbuyukkk::jeyyar:hihoyyyt

• #2.091
Kumsalcıgım hamılelık nasıl gıdıyor hastan iii mi canım senın
iyi gidiyor canım sagol.yengem şimdi biraz daha iyimiş canım.
Bana KK dan yılbası hedıyesı geldı kızlar adımı yazdırmıştım da bılın bakem ne geldı kızlarrrrr:enbuyukkk::jeyyar:hihoyyyt

nereye yazdırdın kıs yoksa su krem mı neyse ondanmı geldı msn yollamıslar bnada ama 35 yas üstüne yolladık demışler :uhm:

• #2.092
kızlar bende ekledim resimleri tabi hediyelerin ne olduğu belli değil görükmesini istemedim sadece kutu ve süslemeleri görün.opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...mlerini-buraya-ekleyelim-47.html#post10578761
Canım ne kadar özenmişsin üle ya çok guzel hele şekerlemeler oo bır harıka olmuş elıne saglık opuyorumnanaktan

Ewt benım yasım 33 banada geldı kullanımı kı kız kumsal olur heralde:uhm::a015:

• #2.094
Magıc nerdesın kız sen gelınde yok kımse yok ya anlatın cabuk hedayeler ne oldu aldınızmı kım aldı kım almadı kız çabuk olun:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…