yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • #1.381

valla özellikle dikkat etim kırılacak bir şey almadım :1no2:işallah kırılmamıştır seninkide yazık olur :sinifsinif::sinifsinif:

• #1.383
bende sırf bu yüzden kırılacak bişey koymak istemiyorum mafoldumben

• #1.384
benim hediyelerim kırılma ihtimali olanlardan, 2 tanesi öle:sinifsinif:

oyüzden ambalaja pek özen gösteremicem kat kat kağıt sarıcam sağlam gitsin yeterki die...

• #1.385
Canım üzülme kırılmışsada artık olan olmuş üzülme önemli olan almak ve gündermek hatırlamak bosver saglık olsunkaydirigubbakcemile5
benim hediyelerim kırılma ihtimali olanlardan, 2 tanesi öle:sinifsinif:

oyüzden ambalaja pek özen gösteremicem kat kat kağıt sarıcam sağlam gitsin yeterki die...
iii edersin şekerım yahu bende bugun kırmızı don ekledım hedıyelerımın arasına koyucamhihoyyyt:jeyyar:

• #1.386
iii edersin şekerım yahu bende bugun kırmızı don ekledım hedıyelerımın arasına koyucamhihoyyyt:jeyyar:

don olayına ben girmedim bebetocum yaa, hemen hemen herkes almış, ama ben almayıda düşünmüorum açıkcası:ecrin_bebek:

• #1.389
Niye canım ki beden yuzundenmı tutturamassın die hı:sinifsinif:

yok cnm ya bedenini yazmış kendini tanıt bölümünde, ama ne bilim ya ilk hiç aklıma gelmedi don almak, sonrada pek sıcak gelmedi o fikir, belki hoşuna gitmez falan die ikilemde kaldım almadım bende

• #1.391
don olayına ben girmedim bebetocum yaa, hemen hemen herkes almış, ama ben almayıda düşünmüorum açıkcası:ecrin_bebek:

Ben de aldım ama içime sinmeyen tek hediyem kırmızı don :sinifsinif: Siyah bir sürü güzel vardı, almayı da düşündüm ama illa kırmızı alınsın dendi diye sembolik olarak alım artık napıyım :1no2:

Bu arada başka bir topicte donların sergilenmiş hallerini gördüm o da hiç hoşuma gitmedi benim :umursamaz: Herkes ne düşünür bilmiyorum ama bu iç çamaşırlarının sergilenmemesi taraftarıyım ben benneyaptımki

• #1.392
ne aldın kız ,karar verdın mı nereden aldın :)

ben de de kırılacak seyler var valla ,artık kat kat sarıcaz yıne de kırılırsa şansa artık napalım..

• #1.393
ne aldın kız ,karar verdın mı nereden aldın :)

ben de de kırılacak seyler var valla ,artık kat kat sarıcaz yıne de kırılırsa şansa artık napalım..

Sonra söylerim :jeyyar:
Ama çok hoş oldu, içime sindi zemuszemus
İnşallah kurbanımın da hoşuna gider.
Sorma ben de süslenmiş kutuları gördüm nasıl süslenir hiç anlamam ki, onu nasıl yapıcaz :gitme:

• #1.400
nihaha ben söylemiyeceeeem
alın işte en belirgin ipucu bu :)) söylemedim,bilmiyor kendisi kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…