• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine 1 yaş küçük,yine aşk kokusu yine ben

Boşandıktan sonra mı üniye başladın konu sahibi.Bak çok şanslısın buyüzden erken dönemde yeni bir hayat ,yeni bir ortam ,hem de üni ortamı.Hem de bolluk:deli:

Canim ben açıktan okuyorum bu yıl bitecek bır sertifika programına gidiyorum. Sen eski konuyu biliyon zaten onla bişey olmamıştı evet:) bu çocukta uni ortamında değil bulunduğum şehirde çok eski bi arkadas kiymetimi yeni anlamış zahar :)

Alti üstü bir kahve diye düşünün cok anlam yüklemeyin. benim takıldigim geiste baba bu kadar israrciyken. Siz bosanmissiniz baba yine ayni tutupta olacak mi?yoksa oglum sen bekar sin mi diyecek?baba ya da bukadar guvenmeyin. anlam yüklemeden kendinizide kullandirmadan gorusmek isterseniz gorusun.
Evet canım haklısın bu önemli . Babası annesi ayrı bu çocuğun ailesel skntlari vardı ve anneden babadan uzak. Baba o zamanlar seviyordu şimdi bilemeyecegim tabi ama babayla aynı durumdayiz. Yadirgayacagni sanmıyorum oglanda kendi ailesinden biliyo bossnmayi çok abartmiyor. İşte arkadaş gözüyle bakıyorum zaten şu an sonrasını bilemiyorum

1 yaştan sıkıntı olmaz
Bir kahve için ama hemen güvenip acele etmeyin derim
Aynen ben hiç kaptirmiyorum canım çünkü her an ne olacağı belli olmuyor. . Kahve içinde 3 gündür yalvariyo nerdeyse yok musait değilim ben sana haber vericem diyorum.

Birden kaptırma kendini "erkek milletine güven olmaz "diye bir klişe vardır bilirsin..
Aynen eski konumu biliyosaniz eğer ordada gördük adam askini ilan etti bossndgmi söyledim diye niyetini ortaya koydu pislik. Gorusmuyorum onla şimdi . Buda eski arkadaşım ne olduğunu bilmesem konuşmam. Yani sevgili falan olalım dese bile ben sanmıyorum. Hayat ama ne gösterir bilemem

Merhaba sevgili bayanlar
Bir önceki konumu bilenler var evlenip boşandığımı konuştuğum çocuğa nasıl derim diye acmistim ve sizlerde bana yardımcı olmustunuz. Neyse onu bitirdim çünkü niyeti belli olmuştu. Şimdi ki konumda buna benzer ama içerik farklı çok farklı hatta bunda herşey ortada yalan yok. Uzun olcak ama.
Benim ta liseden arkadaşım vardı. Bu çocuk lisede çok popüler yakışıklı iyi ama o zamanların verdiği bi rüzgârla kavgacı biriydi. Kantinde birgün tesadüfi şekilde babasıyla tanismstim ve beni çok sevmisti. Aklı başında hanim hanimcik kızsin git oglumla tanış arkadaş ol senin gibi düzgün arkadaşları olmalı demişti. Bende bu sayede gidip tanismistim oglanla derken o zamanlar haylazdi kafasında kavak Yelleri esiyordu. Derken biz lise bitti aynı dersaneye gittik aynı sıraya oturduk iyi arkadaştik ve bana hep guvenirdi. Babası ona kızı kaçırma oğlum falan bile demişti :) neyse işte dersane zamanı da babasıyla karsilasmistik yine bana oglumla arkadaş ol lütfen sen ona iyi gelceksin demişti. Bende içimde vardı ama bana o niyetle bakmiyodu çocuk. Derken benimde sevgilim oldu evlendim ayrıldım aradan 5 yıl geçti. Bu cocukla instagramda karşılaştık işte konuşuyoruz telde. Şu anda telden mesajlasiyoruz. Yani yıllardır arkadasimdi ve cok sevindim oda bende . Evlendgmi ayrildgmi herseyi biliyor ve bu duruma benim üzücü şeyler yasadigimada çok üzüldü. Günaydın napiyosun iyi geceler gayet seviyeli ve saygılı. Hatta rahatsz olursan hani art niyetle mi konuşuyor acaba dersen bile söyle bana yeter ki sen rahatsız olma dedi. Ben asla art niyetle konuşmam bunu yapmam çünkü seni yıllar sonra bulduguma çok sevindim dedi. Oylede güveniyorum ona. İşte lafın kısası yine aynı konu . 1 yaş var aramızda ama o lisedeki çocuk gitmiş yerine aklı başında biri gelmiş. .. büyümüş hemde. Kahve içelim diyor yani sanki beni bulmuş ve kaybetmek istemiyor. Yani hep dediği laf şu senin gibi 4 4luk birini nasıl üzer o adi adam sana yapilirmi bu . Herşeyi biliyor ve bu a rağmen benimle birseyler olmasını istiyor gibi. Çok belli etmiyor ama ben anlıyorum. Bu aralar aşk pesimi bırakmıyor kızlar ... sizlerinde yorumlarini alayım sizler çok dgerlisiniz uzun oldu şimdiden teşekkürler :)
Muhabbet hoşuna gidiyorsa bir kahveden bir şey olmaz. Kahve içmekten zarar gelmez. İlerleyecekse zaten kendiliğinden olur

Hayırlısı olur umarım.
Yeter ki "ben evlenip ayrıldım" diye düşünerek ileride bunu kullanmasına izin verme.
İleride laf ederse de evlenip ayrıldığımı biliyordun dersin.
Diğer türlü çok ezilirsin. Ayrılmak ve başkasıyla evlenmek ayıp değil unutma.
Sen kendine saygı duy ki o da duysun ;)

Siz şıp sevdisiniz , bir de sevgi açlığı cekiyorsunuz galiba. Çabuk bağlanıp hayaller kuruyorsunuz.

Siz şıp sevdisiniz , bir de sevgi açlığı cekiyorsunuz galiba. Çabuk bağlanıp hayaller kuruyorsunuz.

Nerden cikardiniz bunu anlamıyorum hanımefendi :) çünkü ben hayal falan kurmuyorum o yaşı geçecek kadar olgunlastigimi düşünüyorum. Sadece kaderin cilvesi mi nedir bu aralar sürekli üst üste geliyor bazı şeyler . Yani aman aman aşk kapima gelsede sevsem gibi bır düşüncem olsa burda konu açmam ve önüme bakarım.

Muhabbet hoşuna gidiyorsa bir kahveden bir şey olmaz. Kahve içmekten zarar gelmez. İlerleyecekse zaten kendiliğinden olur
Sizce dogrumu gidip bır cafede buluşup kahve içmek. Yani mantiken bana yanlış gelmiyor çünkü yanlış yapılacak bır durum yok ortada kaç yıllık arkadaşım ve oturup muhabbet edelim diyor aradan onca yıl geçmiş diye . Ama işte tanıdık falan bır gören olursa da nasıl olur insanlar çok cahil hemen laf yapabilirler. Sizin basinizdan böyle birşey geçti mi

Niye adam size aşk ilanı yapmış gibi davranıyosunuz anlamadım?Yani sizi kaçırdığına bi pişmanlığı olmayabilir sadece arkadaş olmak istiyor olabilir.Fazla hayallere kapılmayın siz her ne kadar hayal kurmuyorum desenizde kuruyosunuz belli ki.Ama kimseye güvenmeyin kimsenin niyetini anlayamıyoruz maalesef
Ama yok adam ciddiyse 1 yaş sorun değil elbette olgunlaşmış da diyorsunuz.Dilerim bu kez mutluluğu yakalarsınız :)

Senin canin asik olmak istedigi icin bence boyle oluyorsun:) ortada oyle ahim sahim bisey yok olacagi varsa olur.. Odaklanma okadar fazla

İyi de daha görüşmemişsiniz etmemişsiniz iyi dileklerde bulunabilir konuşabilir ama erken umutlanıyor gibisiniz ve neden illa hayatınızda biri olması gerektiğini düşünüp acele ediyorsunuz. Ben şunu da anlamadım daha liseye giden bir kıza babası oğlumla ilgilen senden iyisini bulamaz sen ona iyi gelirsin diye nasıl diyebiliyor ayaküstü konuşmayla bunu nasıl anlamış. Lisede tanışmazken bile babasıyla nasıl konuştunuz o enteresan bence bir kahve için konuşun ama hemen ümitlenmeyin.

İyi de daha görüşmemişsiniz etmemişsiniz iyi dileklerde bulunabilir konuşabilir ama erken umutlanıyor gibisiniz ve neden illa hayatınızda biri olması gerektiğini düşünüp acele ediyorsunuz. Ben şunu da anlamadım daha liseye giden bir kıza babası oğlumla ilgilen senden iyisini bulamaz sen ona iyi gelirsin diye nasıl diyebiliyor ayaküstü konuşmayla bunu nasıl anlamış. Lisede tanışmazken bile babasıyla nasıl konuştunuz o enteresan bence bir kahve için konuşun ama hemen ümitlenmeyin.

Acele ettiğim yok ki neden böyle anlaşıldı bilmiyorum ama haklisiniz. . Babasi ile o zamanlar okulun kantnnde tansmistik yanımıza oturmustu derken babama kadar tanış çıktık öyle başladı muhabbet. . Oğlu da yaramaz Munzur diye dedi yani . Sevgili olun değil arkadaş olun demişti işte yanlış kızlarla konuşup üzülüyor gibisinden. İşte şu anda bişey olduğu yok . Zaten herkes haklı yorum yapan bende hazır hissetmiyorum kendimi bır ilişkiye ortada dediğiniz gibi birsey de yok. Üst üste gelmesi biraz garip bazı şeylerin ama heralde üst üste glincede doğal olarak kapiliyo insan bişey mi var diye. :) İnsanız bır kırgınlık yaşadık vd sanıyoruz ki bu defa doğru insan ama değil öyle bunu da biliyorum. İşte kızlar öylesine paylaştım yani bakalım. Umutsuzum bende şans yokki

Merhaba sevgili bayanlar
Bir önceki konumu bilenler var evlenip boşandığımı konuştuğum çocuğa nasıl derim diye acmistim ve sizlerde bana yardımcı olmustunuz. Neyse onu bitirdim çünkü niyeti belli olmuştu. Şimdi ki konumda buna benzer ama içerik farklı çok farklı hatta bunda herşey ortada yalan yok. Uzun olcak ama.
Benim ta liseden arkadaşım vardı. Bu çocuk lisede çok popüler yakışıklı iyi ama o zamanların verdiği bi rüzgârla kavgacı biriydi. Kantinde birgün tesadüfi şekilde babasıyla tanismstim ve beni çok sevmisti. Aklı başında hanim hanimcik kızsin git oglumla tanış arkadaş ol senin gibi düzgün arkadaşları olmalı demişti. Bende bu sayede gidip tanismistim oglanla derken o zamanlar haylazdi kafasında kavak Yelleri esiyordu. Derken biz lise bitti aynı dersaneye gittik aynı sıraya oturduk iyi arkadaştik ve bana hep guvenirdi. Babası ona kızı kaçırma oğlum falan bile demişti :) neyse işte dersane zamanı da babasıyla karsilasmistik yine bana oglumla arkadaş ol lütfen sen ona iyi gelceksin demişti. Bende içimde vardı ama bana o niyetle bakmiyodu çocuk. Derken benimde sevgilim oldu evlendim ayrıldım aradan 5 yıl geçti. Bu cocukla instagramda karşılaştık işte konuşuyoruz telde. Şu anda telden mesajlasiyoruz. Yani yıllardır arkadasimdi ve cok sevindim oda bende . Evlendgmi ayrildgmi herseyi biliyor ve bu duruma benim üzücü şeyler yasadigimada çok üzüldü. Günaydın napiyosun iyi geceler gayet seviyeli ve saygılı. Hatta rahatsz olursan hani art niyetle mi konuşuyor acaba dersen bile söyle bana yeter ki sen rahatsız olma dedi. Ben asla art niyetle konuşmam bunu yapmam çünkü seni yıllar sonra bulduguma çok sevindim dedi. Oylede güveniyorum ona. İşte lafın kısası yine aynı konu . 1 yaş var aramızda ama o lisedeki çocuk gitmiş yerine aklı başında biri gelmiş. .. büyümüş hemde. Kahve içelim diyor yani sanki beni bulmuş ve kaybetmek istemiyor. Yani hep dediği laf şu senin gibi 4 4luk birini nasıl üzer o adi adam sana yapilirmi bu . Herşeyi biliyor ve bu a rağmen benimle birseyler olmasını istiyor gibi. Çok belli etmiyor ama ben anlıyorum. Bu aralar aşk pesimi bırakmıyor kızlar ... sizlerinde yorumlarini alayım sizler çok dgerlisiniz uzun oldu şimdiden teşekkürler :)
kocam da benden küçük ne olmus yani
ama sadece bir kahve teklifi bu :))))

Uzun zamandır görmediğin biri umduğun etkiyi yaşatmayabilir ya da onun açısından umduğu etkiyi yaşatmayabilirsin. Bence bir kaç yaşın önemi yok anlaştıktan sonra ve çok iyi örnekleri de var ama aranızda bi şeyler olabilecekmiş gibi değil de eski bi dostu görecekmişsin umuduyla git ve aşk varsa kendiliğinden gelir zaten.

Sizce dogrumu gidip bır cafede buluşup kahve içmek. Yani mantiken bana yanlış gelmiyor çünkü yanlış yapılacak bır durum yok ortada kaç yıllık arkadaşım ve oturup muhabbet edelim diyor aradan onca yıl geçmiş diye . Ama işte tanıdık falan bır gören olursa da nasıl olur insanlar çok cahil hemen laf yapabilirler. Sizin basinizdan böyle birşey geçti mi
Git görüş .Okadar da sıkma kendini
Bundan mı geri çekiyosun kendini

Uzun zamandır görmediğin biri umduğun etkiyi yaşatmayabilir ya da onun açısından umduğu etkiyi yaşatmayabilirsin. Bence bir kaç yaşın önemi yok anlaştıktan sonra ve çok iyi örnekleri de var ama aranızda bi şeyler olabilecekmiş gibi değil de eski bi dostu görecekmişsin umuduyla git ve aşk varsa kendiliğinden gelir zaten.

Evet haklısınız zaten birsey yok o ümitle gitmeyecegim yani dostluk var kaç yılın hayırlısı bakalım

Back
X