H HNez Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2014 403 160 103 15 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllzg #41 eyllzg .!.: Aaa acilde bakarlar mi ?bunu bilmiyordum. Adetim 4 gün geçti canım Genişletmek için tıkla... Sonucunada netten bakabilirsin... Barkodu kaybetme... Bi kac saate cikar insallah saglikli bebistir
eyllzg .!.: Aaa acilde bakarlar mi ?bunu bilmiyordum. Adetim 4 gün geçti canım Genişletmek için tıkla... Sonucunada netten bakabilirsin... Barkodu kaybetme... Bi kac saate cikar insallah saglikli bebistir
H Hunter1453 Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2016 236 199 18 15 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllzg #42 eyllzg .!.: Kızlar testi yeniledim renk biraz daha koyu sanki. Ay bu sefer oldu mu ne Genişletmek için tıkla... Canim benimm seninki siliktende koyu bence senn hamilesin :) ve düne göre koyulaşmışta.. Bence baska markayla bidaha test yap, o da boyle cikarsa acile git kan verr :)
eyllzg .!.: Kızlar testi yeniledim renk biraz daha koyu sanki. Ay bu sefer oldu mu ne Genişletmek için tıkla... Canim benimm seninki siliktende koyu bence senn hamilesin :) ve düne göre koyulaşmışta.. Bence baska markayla bidaha test yap, o da boyle cikarsa acile git kan verr :)
eyllzg Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2016 125 116 18 41 17 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllzg #43 Arkadaşlar bugün kan baktırdım.367 çıktı beta değeri.gorunuse göre hamileyim