Yine acı bir gece

"Benziyor" bir teşhis değildir. Ayrıca burda doktorculuk oynamıyoruz. Ne kadar basit, kökten koparmanın zararı yok demek. Peki siz biliyor musunuz konu sahibinin maddi manevi imkanları ne boyutta? Ailesinden destek alabiliyor mu? İşe girebilecek mi? Tek başına ayakta duracak gücü var mı? Sizin içinde sallamak kolay bir eylemmiş
Doktorculuk oynayan sensin ama neyse. Kadını boşamadım. Boşanın yazınca otomatikman boşanmıyor kimse. Sadece yapılabilecek şeyi söyledim.

Yok arkadaşlar gider mi hiç. Ona göre benim psikolojim bozuk.
E biraz bozuk.
Bakın sevgiyi bir yerde anlarım, duyduğunuz sözleri sinirle söyledi der içselleştirmezsiniz, kendiniz de kullanıyorsunuzdur normal geliyordur ya da ne bileyim kıro maço seviyorsunuzdur, baskın erkeğimsi pısık kadın rolleriniz vardır vs vs.
Yalnız fiziksel şiddet hiçbir ilişki türünde kabul edilemez.
İnsanlığa aykırı bir şey bu, nasıl buna katlanıyorsunuz?
Annem babam bana bir fiske vursa bağımı keserim, koca ya bu elin hırbosu.
Canınızı acıtmasına müsade etmek neden?

E biraz bozuk.
Bakın sevgiyi bir yerde anlarım, duyduğunuz sözleri sinirle söyledi der içselleştirmezsiniz, kendiniz de kullanıyorsunuzdur normal geliyordur ya da ne bileyim kıro maço seviyorsunuzdur, baskın erkeğimsi pısık kadın rolleriniz vardır vs vs.
Yalnız fiziksel şiddet hiçbir ilişki türünde kabul edilemez.
İnsanlığa aykırı bir şey bu, nasıl buna katlanıyorsunuz?
Annem babam bana bir fiske vursa bağımı keserim, koca ya bu elin hırbosu.
Canınızı acıtmasına müsade etmek neden?
+1

E bende narsiste benziyor diyince teşhis koymuş olmuyorum bu durumda. İlahiii... Çok hoşsun
Ben zaten şakasına yazmıştım ama sen çok alındın. Hiç uzatmadan tak diye narsist bence yazmışsın başka hiçbir şey yok görünce komik geldi. Gördüğüm en hızlı teşhis diye o yüzden yazmıştım

Ben zaten şakasına yazmıştım ama sen çok alındın. Hiç uzatmadan tak diye narsist bence yazmışsın başka hiçbir şey yok görünce komik geldi. Gördüğüm en hızlı teşhis diye o yüzden yazmıştım
Aramızda şaka yapacak kadar bi samimiyetimiz olmuş demek fark etmedim. Anlayamamışım kusura bakma

Konu sahibi mazoşist mi acaba, bunu mu tartışsak manyağın birinin ne olduğuyla ilgilenmeden önce?
Sayko mu psiko mu narso mu ne zıkkımsa .okunda boğulsun da, konu sahibine teşhis koyarsanız belki çözümünü üretir yolunu aydınlatırsınız.

Sinirlendim gece gece kadın şiddet görüyor yahu!

Ney olma ihtimali var peki?
Bu kadar kolay değil teşhis koymak. Bir iki özellik benziyor diye karar veremeyiz. Sosyopatlarda narsislerle benzer özellik gösterir mesela. Ama sosyopat kişilik özelliklarini narsizm kadar çok bilmediğiniz için sosyopat diyemiyorsunuz. Narsizmi herkes biliyor o yüzden narsizme benzeyen birini gördüklerine pat narsist bu diyiveriyorlar. O kadar kolay değil.

Aramızda şaka yapacak kadar bi samimiyetimiz olmuş demek fark etmedim. Anlayamamışım kusura bakma
Küçük bir şakaydı. İlla bir samimiyetimizin olmasıni gerektirecek kadar özel bi şaka değildi. Ve buraya yazıyorsan her yoruma açık olduğunu kabul etmen lazım

Konu sahibi mazoşist mi acaba, bunu mu tartışsak manyağın birinin ne olduğuyla ilgilenmeden önce?
Sayko mu psiko mu narso mu ne zıkkımsa .okunda boğulsun da, konu sahibine teşhis koyarsanız belki çözümünü üretir yolunu aydınlatırsınız.

Sinirlendim gece gece kadın şiddet görüyor yahu!
Bu tip insanlarla yaşamak öyle zor ki kişi kendi olmaktan çıkıyor biliyorsun karşındaki tam bir manyak ama iki güzel hareket yapıyor inanıyorsun resmen çemberin içine alıyor seni bir güzel manipüle ediyor ya ben dışarda danışan görüp eve geldiğim zaman böyle narsist bir manyakla uğraştığımda kendimden şüphe ediyordum yine onu kızdıracak ne yaptım diye. Celladına aşık olmak derler ya narsistle yaşanan ilişki tam da böyle bir şey sözde kendim terapistim bu işin eğitimini almışım ama benim bile gözümü açmam 1 yılımı aldı bu arkadaşında bir an önce kurtulması gerek tabiki

Adam size uygulaya uygulaya gaslighting uyguluyor. Siz burda gecenin köründe ağlaya ağlaya napcam diyosunuz. Elinden tutup desteğe bile götüremezsiniz siz bunu. Böyle oturur yıllarca manipülasyon altında tutula tutula çürür gidersiniz.

Gaslighting daha cok antisosyal, sosyopat, borderline ve narsistliklerde görülüyor. Allah bilir hangisi.

Back
X