Senin artık bdv girmeden tansiyon aletini yanında bulundurman gerek poncik bünyen kaldırmaz karpuz :/Zaten gece gece bulaşık yikamisim sinirliyim,konu sahibine ayrı dertlendim. Bide kıza beddua ediyorlar ya
Senin artık bdv girmeden tansiyon aletini yanında bulundurman gerek poncik bünyen kaldırmaz karpuz :/
Tamam kalktı nolur bana karisma korkuyorum sendenBen kaldırırım
Boşan..Arkadaşlar yine ben . Bu akşam dertleşmeye çok ihtiyacım var. Psikolojimin bittiğini hissediyorum. Anan baban seni bana kakalamış ! Evde dura dura senin beynin küçülmüş ! Bu aksam duyduğum laflar ama asla yeni değil. Çok sorguladım kendimi acaba gerçekten salak miyim benden utanıyor mu ? Hep düzelmeye çalıştım . Hepp. Ama artık anlıyorum ki sevgim de kalmamış. Içimde ki korku o kadar büyük ki ödüm kopuyor lafı doğruymuş. Ayak seslerinden bile korkuyorum. Ya bi akşam kavga ettik boğazımı sıktı tırnaklarıyla boynumdaki beni koparttı. Şaka gibi dimi. Hep ağlıyorum ama hiç göz yasimi silmedi ki benim. Cikmazdayim
Bende kocası doktor ya bırakmak istemiyor diye anladım.Kims kusura bakmasın ama inandırici gelmedi bana bi onceki açtığı konuda herkez gerekeni söyledi ama ne dikkate alıyor ne anlıyor yeni konu açtı yine aynı
Uff sende diger konuda da anlatmistin daha ne bekliyorsun surekli me yapcam mi diye soracaksin millete herkes dio zaten sen algilamyamiyorsan biz daha ne diyelim yaniArkadaşlar yine ben . Bu akşam dertleşmeye çok ihtiyacım var. Psikolojimin bittiğini hissediyorum. Anan baban seni bana kakalamış ! Evde dura dura senin beynin küçülmüş ! Bu aksam duyduğum laflar ama asla yeni değil. Çok sorguladım kendimi acaba gerçekten salak miyim benden utanıyor mu ? Hep düzelmeye çalıştım . Hepp. Ama artık anlıyorum ki sevgim de kalmamış. Içimde ki korku o kadar büyük ki ödüm kopuyor lafı doğruymuş. Ayak seslerinden bile korkuyorum. Ya bi akşam kavga ettik boğazımı sıktı tırnaklarıyla boynumdaki beni koparttı. Şaka gibi dimi. Hep ağlıyorum ama hiç göz yasimi silmedi ki benim. Cikmazdayim
iStedğiniz cvpları yazın ona göre yazsın insanlar.Arkadaşlar yine ben . Bu akşam dertleşmeye çok ihtiyacım var. Psikolojimin bittiğini hissediyorum. Anan baban seni bana kakalamış ! Evde dura dura senin beynin küçülmüş ! Bu aksam duyduğum laflar ama asla yeni değil. Çok sorguladım kendimi acaba gerçekten salak miyim benden utanıyor mu ? Hep düzelmeye çalıştım . Hepp. Ama artık anlıyorum ki sevgim de kalmamış. Içimde ki korku o kadar büyük ki ödüm kopuyor lafı doğruymuş. Ayak seslerinden bile korkuyorum. Ya bi akşam kavga ettik boğazımı sıktı tırnaklarıyla boynumdaki beni koparttı. Şaka gibi dimi. Hep ağlıyorum ama hiç göz yasimi silmedi ki benim. Cikmazdayim
Dikkatli yorum nasıl oluyor acar mısınız biraz?Keşke biraz yorum yapılırken daha dikkatli olunsa.hangi kadın kafasına yumruklari yerken saçlarından tutup sürüklenirken sağlıklı düşünebilir???.birde can korkusunu kimse bilmiyor heralde
Kadını suçlamak yerine önce sağlıklı düşünebilmesi için yönlendirme yapabilirsiniz bir psikiyatri gibi ? Burdan baslayabilirsiniz.Dikkatli yorum nasıl oluyor acar mısınız biraz?
Ee??giggles gülunecek birşey söylememistim oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?