Yine acı bir gece

Konu sahibi sen iş teklifinin sonuçlanmasını beklerken yanına gidebileceğin ailen yok mu. İşin olur olmazda paran olmayacak ki o zamanda param biriksin öyle boşanırım diyeceksin. O zamana kadar bu adam sana eziyet etmeye devam edicek. Korkunç bi şekilde sonuçlanma ihtimali var her şeyin. Ailenin yanına gidemez misin

Kims kusura bakmasın ama inandırici gelmedi bana bi onceki açtığı konuda herkez gerekeni söyledi ama ne dikkate alıyor ne anlıyor yeni konu açtı yine aynı

Adam canınıza kastetmiş, siz hala daha neyi bekliyorsunuz? Bir ruh hastasıyla aynı evde nasıl yaşayabiliyorsunuz? Nasıl bir cesaret sizdeki? Anlamış değilim.

Evliliğim bozulmasın, ruh hastasıda olsa bir kocam olsun diyorsanız da size kimsenin diyecek birşeyi yok.

Bu arada kocam benden utanıyor mu demişsiniz ya esas siz kendinizden utanın böyle bir manyakla nasıl evli kalabiliyorum diye.

Boşan..

Kims kusura bakmasın ama inandırici gelmedi bana bi onceki açtığı konuda herkez gerekeni söyledi ama ne dikkate alıyor ne anlıyor yeni konu açtı yine aynı
Bende kocası doktor ya bırakmak istemiyor diye anladım.
Bu kadar aşağılamaya , şiddete niye katlansın ki.
Umut ettim diyor ama kendince hesapları var bence.

Uff sende diger konuda da anlatmistin daha ne bekliyorsun surekli me yapcam mi diye soracaksin millete herkes dio zaten sen algilamyamiyorsan biz daha ne diyelim yani

iStedğiniz cvpları yazın ona göre yazsın insanlar.
Ayrıl
Bosan gibi cvplar sizi tatmin etmiyor anlasılan.

Böyle sürekli konu acıp napcam diyen üyeler,bdvden acaba baglama büyüsü tarifi falan mı bekliyor?:)
Esek dili yedir falan mı desin ne desin insanlar yahu

Keşke biraz yorum yapılırken daha dikkatli olunsa.hangi kadın kafasına yumruklari yerken saçlarından tutup sürüklenirken sağlıklı düşünebilir???.birde can korkusunu kimse bilmiyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…