- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bu ne bicim bir yorum boyle konuyaSevgisizlikle büyümekte zor, sevgiyle büyümekte aşırı sevgiyle büyüyen biri olarak ailemin her attığı adımı özlüyorum...zor ikisi de zor inan
Bu ne bicim bir yorum boyle konuya
Benim yaptığım yorum, ne kadar dokunmuş olabilir ki sana. Anlam veremiyorum. :) Ve ayrıca yaptığım yorum seni neden bu kadar ilgilendirdi. :) ilginçBu ne bicim bir yorum boyle konuya
Benim yaptığım yorum, ne kadar dokunmuş olabilir ki sana. Anlam veremiyorum. :) Ve ayrıca yaptığım yorum seni neden bu kadar ilgilendirdi. :) ilginç
Gerçekten millet olarak nerde ne söyleyeceğimizi bilmiyoruz .Sevgisizlikle büyümekte zor, sevgiyle büyümekte aşırı sevgiyle büyüyen biri olarak ailemin her attığı adımı özlüyorum...zor ikisi de zor inan
çoooook haklısınız ama, sanırım yapacak bişi yok.. tek yapmanız gereken, artık sevgi beklentisini bırakmanız...inşallah size sevgi verecek başka insanlar çıkar hayatınıza.Ailesiyle. Görüşmeyen var mı ?
Ben artık. Bunu düşünüyorum.
Babam sağda solda herseyimi oğluma bırakacağım ona zirnik vermeyeceğim zirnik diyorMuş. Kendisine sordum dogruladi da. Sinirlenince demismis. Ama kaç defa kaç farklı kişiden duydum bunu. Yüzüme yuzume söyleyemiyor sadece..
Hayatım boyunca annemin 1 numaralı dusmani idim. Sevgisini asla göstermedi. . Sevgi görebilmek için çocukken soğuk taşlara yatardim. Hasta olayım da sevsin beni diye. Asla o gün gelmedi. Evlendim çocuğum oldu hala ayni.. ama oğluna aşık.... onun için ölür.
Bana böyle. .
Neyse bu sevgisizligin yerine hiçbişey koyamadim ve artık bu cendereden çıkmak istiyorum. Annemi bu kadar sevgisiz hatırlamak istemiyorum. Gorussek sürekli kavga hir gür.bıktım inanin. Hiç gorusmeyen var mı. Keşke annemi seçme. Şansım olsaydı. Asla bu kadını secmezdim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?