Yine ailem

ozgefeee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
3.008
9.401
108
36
Ailem taşınmama yardım etmem ev bakmak için yanıma geldiler, sürpriz yapmışlar
Evden içeri girer girmez babam ve erkek kardeşim birbirlerine küfürler ederek kavga etmeye, annem araya girip ağlamaya başladı
Bir yandan da valizi açmayalım senin huzurunu bozduk kızım bunlar yine kudurdu biz geri dönelim dedi
Sadece ne olur hatırım için susun dedim, bsy değişmedi
Bahçeye indim tek başıma ağlayarak yazıyorum
1 sene görmesem de evimden içeri hep böyle girerler, arabayı yanlış park ettin kavgası mesela
Ama sandığınuz gibi tartışma değil tüm kuvvetiyle bağıran küfürler savuran iki erkek fenalık geçiren annem
Evde duramadım belki de durmam lazımdı elim ayağım titredi afedersiniz kusma hissi geldi, ağzım kupkuru oldu
Saatlerce burda oturucam evde neler oluyor kimbilir şuan, eve gitmeye korkuyorum
Dua edin Allah bize yardım etsin

Demek taşınmaya karar verdiniz, insallah komsu sorunları olmayan bir ev bulursunuz
Annenize ayrı, size ayrı üzüldüm.. keşke erkek kardeşiniz gelmeseydi. Git demek olmaz şimdi, kardeşinizi alıp biraz dışarı mı çıksaydınız. Hem hava alir hemde o tartisma ortamindan uzaklaştırırdınız

Demek taşınmaya karar verdiniz, insallah komsu sorunları olmayan bir ev bulursunuz
Annenize ayrı, size ayrı üzüldüm.. keşke erkek kardeşiniz gelmeseydi. Git demek olmaz şimdi, kardeşinizi alıp biraz dışarı mı çıksaydınız. Hem hava alir hemde o tartisma ortamindan uzaklaştırırdınız
Gelmiyor böyle sinir krizine girince sadece git diye bağırıyor 😢

Evden içeri girer girmez babam ve erkek kardeşim birbirlerine küfürler ederek kavga etmeye, annem araya girip ağlamaya başladı
Bir yandan da valizi açmayalım senin huzurunu bozduk kızım bunlar yine kudurdu biz geri dönelim dedi
1 sene görmesem de evimden içeri hep böyle girerler, arabayı yanlış park ettin kavgası mesela
Ama sandığınuz gibi tartışma değil tüm kuvvetiyle bağıran küfürler savuran iki erkek fenalık geçiren annem
Evde duramadım belki de durmam lazımdı elim ayağım titredi afedersiniz kusma hissi geldi, ağzım kupkuru oldu
Saatlerce burda oturucam evde neler oluyor kimbilir şuan, eve gitmeye korkuyorum
Anneniz adına çok üzüldüm, o da sizinle kalsa keşke, sudan sebeplerle birbirlerine bu kadar hakaret neden. Erkek kardeşiniz kaç yaşında?

gönder gitsinler tek başına bak ev daha iyi olur.

kardeşiniz kaç yaşında
madem huzursuzluk verecekler ne diye geliyorlar
bir dahakine anneniz tek gelsin onlar da yesin birbirini

bu ilk değilmiş

bu insanlar neden halen bir arada bir yere gidiyor mesela

ben oğlumla eşimin huyunu bilsem asla onları da alıp sana gelmem

yani kim yalnız gelebiliyorsa o gelsin

annen yanında birine ihtiyaç duyuyorsa arabayı kim kullanıyorsa onunla gelsin

taşınmak için neden geldiler onu anlamadım da huyları belli insanlar neden durmuyorlar evlerinde

yarın taşımacı ile kavga etseler adam manyak çıksa bıçak çekse vs siz vicdan yaparsınız

herkes evinde otursun bundan sonra

Kardeşim 25 yaşında, babam ve kardeşimin psikolojik sorunları var, evde annemsiz kalmıyor kalamıyorlar, babam ameliyetlı zaten kendine bakamıyor
Annemin de tek isteği tek gelmek, otobüsle de gelir, haytımda tanıdığım en güçlü kadın bence o
Babam ve kardeşim böyleyken tek bırakmaya kıyamadı sanırım
Baya üzüldü sanırım yarın gütcekler
Bende çok üzgünüm

Back
X