• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine aldatildim :(

ben omegleye girip ingilizce chat yapıyorum kamera uygulaması kalkmadı mı omegle'de?:KK14:
Tercih sanırım. Ben de bir arkadaşımın ingilizceni geliştirirsin demesiyle girmiştim. Çok fazla çok çok fazla penis olduğu için bi daha girmedim.

Girdi tamam ama yalan söylemesin onu buna çok dedim

yalan insanın doğasında var..

herkes yalan söyler.. önemli olan hangi boyutta ve hangi konuda söylediği..

tamam işte yalan söylediğini görmüşsünüz öyle olduğuna inanmışsınız..

yalansız adam arayışınızda başarılar dilerim.

canım benim ya çok üzüldüm gerçekten.hani derler ya babana bile güvenmiceksin diye işte insan böyle şeyler yaşadıktan sonra bunu düşünüyo. bunun tek ilacı zaman. bende zamanında benzer şeyler yaşadım ama atlattım sadece zaman gerekiyo bunun için

Omegle neymiş ya ilk defa duydum, sevgilinin güvenilmez biri olduğu da her hareketinden belli hadi inkar ediyosun o kadar sallama bari öyle iğrenç şeyleri izler miyim tabi canım :)

güven bitmişse doğru ne yalan ne ne önemi varki...
salla gitsin sana adammı kalmadı :KK49:

Canım güven konusunda bişey diyemem ama yanlış söyledi aldatti diye düşünme insanlık hali yani . Ayrıca o dediğin siteyede girdiyse bırak üsteleme

Allah her insana guzel ahlak nasip etsin.peygamber efendimize diyorler ki. Neden peygamber olarak secildin?
GUZEL AHLAGI TAMAMLAMAYA GELDIM dedi.

guven onemlı elbette ama nıe bu kdr sıkıyorsunuz kı.sıze zarar.brz da kendıne alan bırakmanız lazım.facebook kapattınız oraya gırme dednz bunu yapma dedınız ee nereye kadar.bu kdr dusmeyın ustune.bunlar buyutulecek seyler degıl bna kalırsa.

Back
X