Yine anlaşamadık yine aynı

Kahvesever7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
105
53
13
Dün konu açmıştım. Okuyan arkadaşlar hatırlar. Eşim eve gelınce küslüğü bitirecek tim. Geç geldi uyuyakalmışım. Film açmış sonra duydum sesi. Baktım sana seslendim erken uyumussun dedi. Ben de uyucam dedim geri yattım. Ama bir saat gectı hala keyifle film izliyor. Katlanamadım dedim bugun dargın kalmayalım diyecektim ama sen bir kere de beni şaşırt yine film. Sonra baya bir kötü tartıştık sebepler malum. Ve hala tartışıyoruz. Uzun süreli küsen birisi değilim. Dakikalık konusurum . İlk defa sürdü. Bunda da umursamadı gibi hissettim. Bi çiçek beklemiştim.

Son düzenleme:
Erkekler, genelde kadınların küsmeyi alışkanlık haline getirmesinden korktuklarından umursamaz davranıyorlar kadınların bu davranışını pekiştirmemek için. Onların kafa bizimkinden farklı çalışıyor...

Erkekler, genelde kadınların küsmeyi alışkanlık haline getirmesinden korktuklarından umursamaz davranıyorlar kadınların bu davranışını pekiştirmemek için. Onların kafa bizimkinden farklı çalışıyor...
Çok farklı gerçekten yoruluyorum bazen

Erkekler genelde düz mantık çalışıyor. küsmek kırılmak anlamıyor. Öyle çiçek alayım barışalım vs... bu düşünceler çok nadir gelir akıllarına.

Back
X