• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine annem yine canımı sıktı..

Mrb kızlar..25 yasindayim.gecici isler harici calismiyorum nisanliyim evden pek cikan biri degilim.ailemden de pek para almam.yıllardır boyledir.23 yasinda erkek kardesim var..her gun 10 20 koparir hergun cerezi kolasi alinir.alinmazsa bagirir..2 kez unv okucam diye ildsina gitti yedi paralari birakip geldi.evin camini indirip kapilara vurmalar.terslemeler vss.bende hep teselli eden taraf.eline supurge almaz annem temizlik isleri bende..aksam kirk yilda bir disari ciktim 4 gibi.annem aradi komsuda kagit oynuyormus kardesin gelecek yemegini hazirla 6 gibi gelir dedi.zoraki işe soktuk.bekledim geldi arkadaslariyla eve girmeden cikti..bunaldim annemin yanina gidim dedim.aradi gelmis hazirlansin yemek diyo.annemde bana diyo.kizdim tabi cookk..teyzem kizlari yapmasini akli eriyo onumu beceremiyo dedi. ( cok kari kiz olayi var).biz arada takiliriz boyle kadinlar arasi..bende dogru diyip tekrarladim..annem bi cildirdi.terbiyesiz rezil sen insani rezilde edersin vsss duymicam bi daha o saclarini elime dolarim agzindankan getiririm kiskancsin daha sayamadigim bi ton laf.cocuk yetistirememis benden hayir gormemis..o abisine hizmet etmis bende edicekmisim..mecburmusum..ev isleriyapmam da zorunlulukmus ona yardimdan saymiyo.herkes şokkk..evegeldim agladim.konusmuyoruz.kardesimde para ver dedi anneme.yaziyorum alicam toplu diyince dir dir etme ver parayi cekemem ceneni dedi gitti.sus pus kadin.
kardeşin yiyeceği her darbe annene müstahaktır..sana da fazla müdahale etmesine izin verme,annen kendine bindirecek adamlara minnet ediyor demek ki

kardeşin yiyeceği her darbe annene müstahaktır..sana da fazla müdahale etmesine izin verme,annen kendine bindirecek adamlara minnet ediyor demek ki
Kardesim ortaokulda seker hastasi oldu.hrr gittigi yerde daha kimse sormadan hastaligindan yakiniyo.nice insanlar var ama umrundami.kardesimde sen hastaligimi dusunuon der..boylu poslu adam gibi biri..engeli yok yani..bana da o hasta sen hastamisin diyo..az öncede pantolonu yikadi diye manyak dedi tmm oglum digerini yikarimbilmeden yikadim dedi.biz konusmuyoruz zaten

Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz bu laflar karşısında bi kaç tane daha böyle konu vardı
Ben mi çok ateşliyim siz mi çok sakinsiniz anlamadım.
Annem babam bile olsa bu kadar hakaret ve haksızlık karşısında sesimi çıkarırdım.
Benim yaptığım bir şeyi beğenmeyecek hatta yardımıma zorunlusun dese inadına yapmazdım
Aile bile olsa sınırını çiz, sen köle olarak gelmedin o aileye.
Laf soylesem daha da cirkinlesiyo zaten daha ne diyim ki..konusmamak daha iyi

Back
X