Yine annem

• Konu Sahibi Konu Sahibi zsmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Size ne ne derse desin hala onu dedi bunu dedi bunu yapti birakin artik su kadini igrenc bir insan berbat bir anne boyle birine hamile oldugumu soylemem bile siz cok mesafe kaydedememissiniz

Belli ki sağlıklı bir zihin yapısına sahip değil. Öyle olsa size o dayakları atabilir miydi? Artık aranızdaki toksik bağı kesin atın bu vesileyle. Sizin çabanızla size gelmesin, anneniz olduğu için size gelsin gelecekse. Bırakın, hamileliğinize ve ailenize odaklanın. Sizi yıpratmasına izin vermeyin. Böyle insanlar kendine zarar veremez zaten, herkesten çok kendilerini severler.

Tedavi ol diyoruz kendini yerlere atıp bana deli dediler diye bağırıyor
O zaman sizin yapabileceğiniz bir şey kalmamış. Anneniz hasta, düzelecek gibi de değil. Siz kendi çocuklarınızı, ailenizi düşünün. Anneniz de hak ettiğini yaşasın, diyecek başka bir şey yok. Kendinizi üzmeyin

Asla yapmam gerçekten çocuğuma daha bir fiske bile vurmadım vurmamda. Mesela birgün yolcu arabasına bindik daha hareket etmedi araba, kardeşlerim ve bende çocuğuz ses yaptık adam bağırdı ( şoför) bize inin arabamdan dedi. Neyse indik ama annem adama ses etmedi asla eve kadar yürüttü odaya kapatıp tv'yi son ses açtı ki ses komşulara gitmesin. Oklava kemer, ütü kablosu aklınıza ne gelirse yorulana kadar dövdü beni rezil ettiniz diye. Küçük kardeşim fazla dayak yemesin diye diğer kardeşimle biz geçerdik önüne. Ve şu yaşımda bile kimseye ses edemem toplu taşıma araçlarında sesli konuşamam

Öyle yapacağım

Akşam oğlumu alıp gezmeye çıkacağım kafa dağıtmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…