Yine annem..

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Slm kardeslerim

Daha öncede bir konu acmistim.. Annemle sorunum hala dvam etmektedir.. Kendime is buldum kendi ayaklarimin uzerinde durim dedim..ama annemden her gun hakaret yiyorum dayanamiyorum artik benden nefret ettigini soyledi.. Bugunde bir isini iyi yapmadim diye kufur etmeye basladi.. Napsam bilmiyorum agliyorum her gun psychologim iyiye gitmiyor ölum geliyor artik karsima.. Allahim al cnmi diyorum artik

Annedir, onu da öyle kabul etmek gerekiyor..

Soylediginiz seye hic katilmiyorum, anne bile olsa kimseyi boyle kabul etmek durumunda degilsin sekerim. Hic annenle ciddi ciddi bu konuyu konustun mu? Ona acik acik kalbini kirdigini ve buna katlanamadigini soyle, cunku boyle annelik olmaz bence. Annenin acikca problemleri var ve onceki konudan okudugum kadariyla bence bir uzmana gorunmeli. Yardim almak istemiyorsan ben sana daha fazla katlanamayacgim ve tasinacagim de, iyi git derse de bence kendine kalacak baska bir yer ara. Madem paran da var, kendi basinin caresine bakmalisin, annen bile olsa boyle biriyle hayat gecmez.
Annen boyle oldugu icin gercekten cok uzgunum ama bu durumun tedavisi gercekten var, anneni tedaviye ikna etmeye calis, olmazsa da sana da yazik, birlikte yasamaya devam etme. Senin adina gercekten uzuldum, cunku insanin hayatta en saglma dayanaklarindan birisi annesidir, annen bu duruma geldigi icin uzuldum. Ama annen yapmasi gerekeni yapmiyorsa da senin adina yapacak fazla bir sey yok, durumu bu sekilde kabullenip hayatina devam etmekten baska ne yazik ki.

Insanin ailesinde sorunlar olmasinin ne derece uzucu oldugunu ben de bilirim, benim de annemle babam bosandi ve maddi manevi cok guclukler cektik ama ben, annem, kardesim hep hayata karsi saglam durduk. Hayatta her zaman olumsuzluklar oluyor ama en onemli sey kendin icin saglam durabilmek. Saglam durmaya bak sekerim, olumu falan aklina hic getirme. Daha genceciksin, yazik degil mi sana ?? Onunde mutlu olacagin kocaman bir hayat var, o hayata kavusmak icin guclu ol.

daha önceleri aranız nasıldı?
daha önceden kastım hep böyle mi davranıdrdı size..
yani aniden olan bişeymidir..
yaşınınz kaç bu arada

bir annenin çocuğuna böyle davranması hiç normal değil.mutlaka yardım almalı.yakında sizinde psikolojinizi bozucak.buna dayanmak katlanmak zorunda değilsiniz.paranızıda kazanıyormuşsunuz ya bana düzgün davran yada ben yokum die restinizi çekin.karşınızdaki anneniz bile olsa...hayat kısa.

Bir de anneni psikologa gitmek konusunda ikna etmek adina yardim edecek kimsen varmi ? Anne tarafindan akraba olarak, dayi veya teyze ?

Slm kardeslerim

Daha öncede bir konu acmistim.. Annemle sorunum hala dvam etmektedir.. Kendime is buldum kendi ayaklarimin uzerinde durim dedim..ama annemden her gun hakaret yiyorum dayanamiyorum artik benden nefret ettigini soyledi.. Bugunde bir isini iyi yapmadim diye kufur etmeye basladi.. Napsam bilmiyorum agliyorum her gun psychologim iyiye gitmiyor ölum geliyor artik karsima.. Allahim al cnmi diyorum artik

Cok ılgınc bence bı arkadasınla eve cık annen yanlız kalsın belkıyanlızlık onu rahatlatır
Ya da ugrasacak tek sey senı goruyo
Ya da uvey olabılrısın
ya da uvey anne olabılır her sey uyuyo yanı annene valla
Isındede huzurlu olmak ıstoyosan bunu onerebılırım sana:43:

Slm kardeslerim

her şey bir yana da, mesajı tamamen türkçe yazıp psikolojiyi neden ingilizce yazdın bir de öyle yazıp türkçe aitlik eki kullandım anlamış değilim.psychology türkçemizde psikoloji olarak geçiyor ne gerek var ki yoksa sen de türkçingilizce konuşanlardan mısın?

sisimel bnde yurtdisindayim bussuru hakkin var biliyorsjm degilmi git sosyale ayri ev istiyorum de annene bu korku yeter

Back
X