• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine annem

Kimimkiben82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
644
594
103
Çok merak ediyorum kızlar; anneniz giydiğinize, gittiğiniz yerlere, tarzınıza, para harcamanıza, kısacası tüm hayatınıza karışıyor mu?

Anne bu karışması muhtemel nitekim seni doğuran kişiden bahsediyoruz..müdahale cinsi önemli konuyu açarsan irdeleriz

Benm annem karışırdı,evlendim hala karışıyor:KK45: ayri sehirlerdeyiz kamerali görüştüğümüz zamanlar,benden çok arka plani inceliyor. Mutfağı göster bakim der arada ben isyan ederim:KK70:

Üstümde değişik bişey görse "kizzzz savurgannn,gözü doymaazzz yine kiyafet mi aldinnn ayhhh ben bu kızı adam edemedim:mad:" diye söylenir bide:KK70:

bekar ve annenle oturuyorsan şayet ,karışmasa bir Türk annesi demem zaten.Genlerinde var.
evliysen ve karışıyorsa , bu huyu muhtemelen yaşadığı sürece devam eder.Yapacak birşey yok, aldıklarını göstermeyecek , gittiğin yerler hakkında çok detay vermeyeceksin.Başka yapılacak birşey yok.

evet çekmecelerime kadar evde yoksam dalıyor, kendi düzenini oluşturuyor. çalışıyorum kendi paramı harcıyorum ve hala eve gelirken kendime bişi aldıysam yine mi giysi lafı duymamak için çantamda sokuyorum :)) annemdir tabii ki yapacak :)

Benm annem karışırdı,evlendim hala karışıyor:KK45: ayri sehirlerdeyiz kamerali görüştüğümüz zamanlar,benden çok arka plani inceliyor. Mutfağı göster bakim der arada ben isyan ederim:KK70:

Üstümde değişik bişey görse "kizzzz savurgannn,gözü doymaazzz yine kiyafet mi aldinnn ayhhh ben bu kızı adam edemedim:mad:" diye söylenir bide:KK70:
Benimki telefonda derin dondurucu aldım mutfağa kurdum çıkar onu ordan şu odaya koy diye direktif veriyo:D Allah uzun omur versin biz yaşlandığımızda da onların çocukları olarak kalacağımızdan mutevellit buna set çekemeyeceğiz,amaaan kızsamda çekmek isteyen yok zaten karışsın;)

Çok merak ediyorum kızlar; anneniz giydiğinize, gittiğiniz yerlere, tarzınıza, para harcamanıza, kısacası tüm hayatınıza karışıyor mu?
Yok benimki doğunca salmış sokağa ne halim varsa görmüşüm.
Yaş kaç?

Benimki telefonda derin dondurucu aldım mutfağa kurdum çıkar onu ordan şu odaya koy diye direktif veriyo:KK70: Allah uzun omur versin biz yaşlandığımızda da onların çocukları olarak kalacağımızdan mutevellit buna set çekemeyeceğiz,amaaan kızsamda çekmek isteyen yok zaten karışsın:KK66:
hahaha seninkide az çılgın değil yani:KK70:Aynen yaa iyi olsunlar da Azcik soylensinler napalim:KK60:

Benim annem beni mallaştırmak için elinden geleni yapıyor. Kendime olan güvenimi azaltıyor her gün. Her şey günah ona göre, hiç bişey yapmamak Lazım. Mal gibi yaşsmak dışında

Benim annem beni mallaştırmak için elinden geleni yapıyor. Kendime olan güvenimi azaltıyor her gün. Her şey günah ona göre, hiç bişey yapmamak Lazım. Mal gibi yaşsmak dışında
Tek çocukmusun ben tek im benimki de çok düşüyo ustume

Benimki de aklına gelebilecek ve gelmeyecek herşeye karışır ..

Back
X