Eş sorunsalı

Milletten kocana ne, seni kıyaslamayi aklına sokuyorsun. Kendin yapmayıp herşeyi karşıdan bekleyemezsin. Sen sevmiyorsan ilgi göstermeyi adam neden yapsın ki o da sevmiyordur belki?

Adam kimin bedduasını aldıysa artık şu rezil hayatı yaşamak zorunda.

3 senelik evliyim şöyle özetlim ilgi bağımlısı biriyim kendim değilim açıkçası sevgimi belli etmem ama karşımdaki insandan beklerim sürekli söylesin sürekli anlatsın benim için bişeyler yapsın mesala nebilim benden habersiz hediyeler benden habersiz sürprizler şımartılmak istiyorum ki maalesef eşim böyle biri değil ve sürekli sevilmedigimi hisediyorum beraber aktivite yapmayız gezmeyi sevmiyor ama aksine ben çok seviyorum sürekli gezmek bi yerleri görmek kısacası birlikte hayatı yaşamak eşim de aksine işine bağlı evimiz yok arabamız var ev almak için çalışıyor ama çalış çalışta nereye kadar para mal mülk her türlü gelir önemli olan bu yaşları güzel geçirmek
Sürekli şey der mesala beni hep başkalarıyla kıyaslıyorsun ama sende kıyaslancak duruma gelme dedimki misal Ahmet karısını şu yere götürmüş şu şunu yapmış bu böyle olmuş insan özeniyor ister istemez 3 senedir evliyiz bikere kendi isteğiyle demedi hadi kalk bugün seni gezmeye gotirim yada en basitinden kahvaltıya nebilim kartımı sana veriyorum kendine ihtiyacın olan şeyi al yada her gün yada hafta 1 bişey ihtiyacın var mı diye sorması bence bunlar hepsi sevgi kavramı değerli hisederim kendimi ne dersem yine aynı değişen bişey yok.....
Seninle ömür geçmez adam bunu ev borcuna girmeden fark etse bari

İlgi sevgi bekliyorsun ama karşılaştırma yapmak çirkin ve irite edici bir durum.O da seni başka kadınlarla kıyaslarsa ne yaparsın.Hayatta öncelikleriniz,beklentileriniz idealleriniz aynı değil. Ya orta yolu bulacaksın ya beklentisiz olup elindekiyle mutlu olmaya çalışacaksın ya da baktın çok mutsuzsun yürümüyor yolları ayıracaksın

Back
X