Yine Arkadaşım 🤦🏼‍♀️😬

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.573
108
İyi akşamlar sevgili hanımlar;
Arkadaşımla ilgili konularım vardı erkek arkadaşıyla sorunlar yaşıyordu.En son olayda ayrılmışlardı.4 gün sonra yeniden barıştılar (burada söyleyen hanımlar olmuştu bitirmezler diye) dün YİNE küçük bi tartışma çıkmış.Arkadaşımın onda küçük bi süs biblosu varmış.Bi eşi kendinde bi eşi onda olan küçük bi biblocukmuş arkadaşım hediye etmiş ve onun için anlamı varmış.Çocuğa “sen onu hiç hak etmiyorsun gönder bana artık.” demiş.Çocuk kabul etmiş göndermiş.Kargoyla göndermiş ama karşı tarafa ödemeli göndermiş arkadaşım işteyken gelmiş kargo annesi evdeymiş o almış.Ödemeli olduğunu duyuncada çok kızmış.Arkadaşıma bi daha o çocuğun adını bile duymak istemediğini,kesinlikle kabul etmeyeceğini,telefonlaşmalarını bile istemediğini söylemiş.Kız çocukla düzeleceklerini düşünüyormuş bu yüzden bitirir mi bi insan diye soruyor.siz olsanız ne yapardınız?
Yani aslında olay kargo parası değil.İkiside çalışıyor.Çocuk instagram yüzünden arkadaşımı çok üzüyordu.İyi kötü hallettiler o konuyu.Ama annesi kızını sürekli üzgün sürekli ağlarken gördüğü için istemiyor bu çocukla olmasını.Doğum gününde arkadaşıma hediye göndermediği için “doğum günün kutlu olsun” bile dememiş.Anlayamıyorum bu ilişkileri ben artık...

neden ayrılmıyor? ayrılmıyorsa bibloyu neden istiyor? bir de burada bu konunun açıldığından haberi var mı kendisi mi akıl istiyor?
Çok seviyor çocuğu.Çocukta ayrıldıklarında ağlıyordu sürekli arkadaşıma ulaşamayınca beni bile aramıştı.bibloyu ilk ayrıldığında istemiş aslında çocukta göndermem senden hatıra o bana demişti.evet haberi var biz içinden çıkamayınca danışalım dedik

Sevsin sevsin..yarın öbür gün de evlilik yıldönümünü kutlamayinca yazarsınız buraya..Yaşının insanı olsa insanlar azcik keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…