• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine aynı hüsran yine aynı hata

Yaa umut vermek gibi olmasin ama bence onemli bisey olmustur arar diye bi his var icimde..he bide su var karsilasmadan once hergun konustuysaniz o zaman beklemeyin bile aramasini..ama 2-3gunde bi konustuysaniz bi umut haftasonuda geldi arar o zaman...

Evet ara sıra konuştuk zaten . Umut yarın Cuma ararsa arar artık yoksa dediğim gibi kendi demişti haftasonu seminerleri başlamadan görüşelim diye

evet haklısın . Atanmak çok zor oldu . Yeni duzen kurmak falan .Erkekler daha yavaş bu konuda belki de ..
Ben hoşlandım aceleci davranıyorum belki de duygusal bakıyorum . Sağolun bu açıdan bakmamıştım .
Aslında yakında seminerler başlayacak . Hafta sonları dolu olacak . Hatta kendi demişti seminerlar başlamadan görüşelim diye .
Birde 2 hafta sonra kar iner buralara ulaşım da zorlaşır .
Nasip kısmet artık .

Yani atanmıssın iste ne güzel...Evini düz, ne bilim bir eksigin var ise onu yap, simdiye kadar erteleyip yapamadıklarını yap, atıyorum bir seyle ugrasmak istiyordun ama isin yoktu misal, yapamadın, bunları yap...Biri için plan yapmak boş. Kimsenin kafasındakini bilemezsin.

Ona da memleketlin olarak bak sadece, yarın öbür gün bir eksigin olur, bir bakarsın bir seyler olmus. Simdilik hic gerek yok...Senle temasa gecerse de böyle söyle, yani bir eksigin olursa yardımcı olurum aynı memleketliyiz de, niyetim bu idiye ceviriver. Az kafanı dinle...Gelecegi varsa gelir, pesine dolandıkca degerin olmaz.

Acikcasi fotografla reel bayagi bi fark ediyo. Illa negatif degil, farkli oluyo yani. Frekans tutmamis demek ki.. Bence uzulmeye degmez.. Allah gonlune gore versin

şuana kadar aramaması aranızdaki muhabbete bağlı bence.yarın arayabilir görüşmek için.

bu işin sonu ne olacak ufff hayal kırıklığı kırıklığı

böyle aracılı işlere girmek istemiyorum

herşey doğal gelişsin napayım

ne kadar gurur kırıcı

erkekler ne zannediyor kendini ya belli yaştan sonra konşua konuşa ilişki kurulur

ergen gibi tipe göre arkadaşlık kurmak komik geliyor

Canım eğer senden elektrik alsaydı cumayı falan beklemezdi arardı demekki yakından görünce frekenslar tutmafı hem üzülecek bir durumda yok herşey nasip kısmet daha karşına ne nasipler çıkar boşver o aramazsada sen sakın arama

bu işin sonu ne olacak ufff hayal kırıklığı kırıklığı

böyle aracılı işlere girmek istemiyorum

herşey doğal gelişsin napayım

ne kadar gurur kırıcı

erkekler ne zannediyor kendini ya belli yaştan sonra konşua konuşa ilişki kurulur

ergen gibi tipe göre arkadaşlık kurmak komik geliyor
Sal ipini gitsin bea ne var bunda uzulucek bu adam seni arar sen merak etme ama aradiginda sen bulusma hatta faceden falanda sil :)

Yapmayacağım diyorum ama gene hadi diyorum . Ortak arkadaş vasıtası ile görüştürme hikayesi

Ortak arkadaşımız önerisi ile beyefendi face ekledi beni .. Daha sonra aradı bululaşım diye

O hafta programım vardı .Bir dahaki haftaya olsun dedim. Sonra program değişti . Ben dedim tamam pazar günü görüşelim.

Biz yeni atanmış öğretmenlerizi. İl merkezine inip eksiklerimizi tamamlıyoruz .Cumartesi o da ev eşyaları almaya gitmiş. Arayarak bildirdi. Daha rahat zamanda görüşelim .
Pazar günün iptal edeceğini söyledi . Çünkü o akşam arkadaşı gideceği ilçeye araçla çıkacakmış . Yani dağlık bir bölge inmesi çıkması zor merkeze ...

Sonra akşam aynı alışveriş merkezinde karşılaştık . Mağazada görmüş .Aradı seni gördüm senmisin diye sonra bulunduğum yer e geldi ayaküstü konuştuk .Durumu sürekli açıkladı üstüne basa basa .. Sonra el sıkıştık gitti .. haftaya görüşürüz dedik.

Ama perşembe oldu halen aramadı haftasonu için . Son gün yarın ama bekledikçe kendimi kötü hissediyorum.Sonuçta face defalarca fotoğrafım o kadar çok ki her açıdan . Pek de farklı değilim .

Face ekleyen o ..Telefon ile arayıp konuşan o ..Daha sonra bende aradım süreç o şekilde gitmişti program yapılmıştı ama bulunduğumuz ilçeden ilçeye geçmek zor gerçekten araç az oluyor . Aynı ildeyiz ama farklı ilçelerdeyiz.. Ama aramızda dağlar var

İşte insan aramayınca üzülüyor. Gururu inciliyor . Hep böyle mi olmak zorunda fiziğim , giyimim gayet iyi elim yüzün düzgün zaten biz arkadaş olarak aynı memkeletli olarak görüşmek amacıyla başladı hikaye ama daha sonraki süreç böyle ilerleyince .... işte insan yine hata eksik nerede diyor :KK43:

neden bukadar çok taktınki..boşver ya ararsa arar aramazsa kendi bilir...hiç böyle şeyler için kendini üzme.daha neler çıkar karşına canım...

elektrik alamamış olabilir hem o tarz tanışmayın bence kimseyle sonu hayal kırıklığı olmasın.

Yapmayacağım diyorum ama gene hadi diyorum . Ortak arkadaş vasıtası ile görüştürme hikayesi

Ortak arkadaşımız önerisi ile beyefendi face ekledi beni .. Daha sonra aradı bululaşım diye

O hafta programım vardı .Bir dahaki haftaya olsun dedim. Sonra program değişti . Ben dedim tamam pazar günü görüşelim.

Biz yeni atanmış öğretmenlerizi. İl merkezine inip eksiklerimizi tamamlıyoruz .Cumartesi o da ev eşyaları almaya gitmiş. Arayarak bildirdi. Daha rahat zamanda görüşelim .
Pazar günün iptal edeceğini söyledi . Çünkü o akşam arkadaşı gideceği ilçeye araçla çıkacakmış . Yani dağlık bir bölge inmesi çıkması zor merkeze ...

Sonra akşam aynı alışveriş merkezinde karşılaştık . Mağazada görmüş .Aradı seni gördüm senmisin diye sonra bulunduğum yer e geldi ayaküstü konuştuk .Durumu sürekli açıkladı üstüne basa basa .. Sonra el sıkıştık gitti .. haftaya görüşürüz dedik.

Ama perşembe oldu halen aramadı haftasonu için . Son gün yarın ama bekledikçe kendimi kötü hissediyorum.Sonuçta face defalarca fotoğrafım o kadar çok ki her açıdan . Pek de farklı değilim .

Face ekleyen o ..Telefon ile arayıp konuşan o ..Daha sonra bende aradım süreç o şekilde gitmişti program yapılmıştı ama bulunduğumuz ilçeden ilçeye geçmek zor gerçekten araç az oluyor . Aynı ildeyiz ama farklı ilçelerdeyiz.. Ama aramızda dağlar var

İşte insan aramayınca üzülüyor. Gururu inciliyor . Hep böyle mi olmak zorunda fiziğim , giyimim gayet iyi elim yüzün düzgün zaten biz arkadaş olarak aynı memkeletli olarak görüşmek amacıyla başladı hikaye ama daha sonraki süreç böyle ilerleyince .... işte insan yine hata eksik nerede diyor :KK43:
Bak canım kısmet değilse,bi mani çıkar.O yüzden üzülme.

Hani tanışın diyen kişi numaralarımızı karşılıklı yazdı verdi .. Hemen aradı beni .Biz yeni atandık aynı memleketli diye görüşcektim ama beyefenedi beni 5 dk arkadaş meslekdaş olarak bile görüşmek istemedi

Canım eğer senden elektrik alsaydı cumayı falan beklemezdi arardı demekki yakından görünce frekenslar tutmafı hem üzülecek bir durumda yok herşey nasip kısmet daha karşına ne nasipler çıkar boşver o aramazsada sen sakın arama

canım biz evlenmek için tanıştırılmadık ki .... Meslekdaşız ikimiz aynı memleketten aynı ile atandık . Sadece mesleki bir görüşme olacaktı . Gel evlenelim demiyeceğim. 30 yaşında insan 5 dk karar verir böyle şeylere .. Kitabın dışına değil içini okuyacaksın ..

Bütün arkadaşları mankenlik ajansından galiba .. Ayıp ama yaptığı insan üzülüyor çok

neden bukadar çok taktınki..boşver ya ararsa arar aramazsa kendi bilir...hiç böyle şeyler için kendini üzme.daha neler çıkar karşına canım...

ne gariplik var bu işte ona şaşıyorum gurbette aynı memleketli diye görüşecektim meslekdaşız yeni atanmışız

Ve daha öncede bu tarz görüşmeler böyle oluyor . İnanın elim yüzüm düzgün alımlıyım çoğu kişi beğenir beni .. içimide severler .. ama gerisi gelmiyor HEMEN NEDEN KESTİRİLİP ATILIYOR .

Defalarca aynı durum olması insana acaba dedirttiyior .

elektrik alamamış olabilir hem o tarz tanışmayın bence kimseyle sonu hayal kırıklığı olmasın.

Canım ama biz gurbette aynı memleketli olduğumuz ve meslekdaş olduğumuz için konuşacaktık yol gösterektik buralarda ya zaten kendisi ekledi face hemen aradı falan 5 dk ayak üstü konuştuk sürekli açıklama yaptı ama ya sonra işte insan alınıyoır .. ortalıkta evlilik ilişki muhabetti bile yok ki ... mesleki şeyler ve memleket özlemi ..

ne gariplik var bu işte ona şaşıyorum gurbette aynı memleketli diye görüşecektim meslekdaşız yeni atanmışız

Ve daha öncede bu tarz görüşmeler böyle oluyor . İnanın elim yüzüm düzgün alımlıyım çoğu kişi beğenir beni .. içimide severler .. ama gerisi gelmiyor HEMEN NEDEN KESTİRİLİP ATILIYOR .

Defalarca aynı durum olması insana acaba dedirttiyior .

sen kendinde neden hata arıyosun ki...kendini üzme boşuna herşey nasip muhakkak karşına değerini bilen birisi çıkacak

sen kendinde neden hata arıyosun ki...kendini üzme boşuna herşey nasip muhakkak karşına değerini bilen birisi çıkacak[/QUOTE

Hep böyle oluyor nedense ..Hortlak görmüş gibi oluyorlar sanki :( Vallaha resimlerden hiç farklı değilim . beğenilirim .. zaten amaç beğenilmek değil sadece meslekdaş olarak aynı memleketli olarak sohbetti

Artık yine yine üzülüyorum aynı şeyleri yaşadığım için

Back
X