Yine Ayni Konu: Eşimin Abisi. İmdattttttt

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
46
İyi aksamlar hanımlar. Bende bu aile olduktan sonra daha çok konu açacağım buraya sanirim. Önceki konumu okuyanlar bilir. Eşimin abisinin bizde yasamasindan son anda kurtulmuştum. Ama abisi haftanın en az 2 günü bizde. Esimi kırmadan bu geliş gidişleri nasıl azaltabilirim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Eski konunuzu hatirladim. Bosanmisti sanirim esinizin abisi.
Siz haftada 2 gun geldigine sukredin nerdeyse size tasiniyordu.
Bence belli bir tepki gostermeyin 2 gun geliyorsa idare edemiyor musunuz?

Eski konunuzu hatirladim. Bosanmisti sanirim esinizin abisi.
Siz haftada 2 gun geldigine sukredin nerdeyse size tasiniyordu.
Bence belli bir tepki gostermeyin 2 gun geliyorsa idare edemiyor musunuz?

İnanın idare edemiyorum. Zaten çalışıyorum. Çok sağlıklı değilim. Üstelik abisi benim çok ziddim bir insan ve o kadar çok konusuyor ki :KK43:

İnanın idare edemiyorum. Zaten çalışıyorum. Çok sağlıklı değilim. Üstelik abisi benim çok ziddim bir insan ve o kadar çok konusuyor ki :KK43:
Esiniz sizde kalmasina bile sicak bakiyordu. Simdi gelmesin deseniz tepki gorursunuz esinizden.
O geldiginde kendi odanizda dinlenseniz pek karsilasmasaniz olmuyor mu oyle?
Benim kardesim bana haftada 2 gun gelse esim rahatsiz olsa ona hak vermezdim gibi dusunuyorum.

Merhaba. Öncelikle siz yalnizken de sizinle ayni evde kalmasi vs sizi rahatsiz edebileceğini rahat olamadiginizi falan söyleyin. Hastaliginizi belirtin. "Ben cok yoruluyorjm haftaicleri eve gelip sana sarilip uzanip tv izlemek istiyorum hayatım ama ABIM olunca hep bir iş halinde oluyorum" deyin

Esiniz sizde kalmasina bile sicak bakiyordu. Simdi gelmesin deseniz tepki gorursunuz esinizden.
O geldiginde kendi odanizda dinlenseniz pek karsilasmasaniz olmuyor mu oyle?
Benim kardesim bana haftada 2 gun gelse esim rahatsiz olsa ona hak vermezdim gibi dusunuyorum.

Biliyorum tepki göreceğimi ama elimde değil tahammül edemiyorum. Benim yasam tarzima inanclarima çok ters ve bunu pat pat söylüyor. Hic kırar miyim düşüncesi yok.

Yani şimdi tarafsız düşünmek istiyorum, önce adamın evde kalmasını istememişsiniz eşinizi de ikna etmişsiniz ama şuan iki gün bile gelmesini istemezseniz eşiniz size cephe alabilir ki bence haklı da..
Benim eşim kardeşimin tamamen kalmasını istemese ve sonra da iki gün gelmesine bile laf etse ben gereken cevabı veririm

Yani şimdi tarafsız düşünmek istiyorum, önce adamın evde kalmasını istememişsiniz eşinizi de ikna etmişsiniz ama şuan iki gün bile gelmesini istemezseniz eşiniz size cephe alabilir ki bence haklı da..
Benim eşim kardeşimin tamamen kalmasını istemese ve sonra da iki gün gelmesine bile laf etse ben gereken cevabı veririm

Tabi siz tam herşeyi bilmediğiniz için haklisiniz. Daha dugunumuzun ilk haftasında yüklü para verdi eşim abisine geri almadı. Aylardır maaşının yüzde 10 unu abisine gönderiyor. Önce isi yok diyordu simdi maaşını alamıyor diyor. Antipati oluştu bende. Üstüne bu abi sürekli benim inandığım şeylerle dalga geçer gibi konuşmuyor mu deli oluyorum.

Abi ne istiyor sorması ayıp.victoria secret mankeni falan mı kendisi neci nasıl biride ne istiyor neden boşanmıştı hatırlayamadım.

Hic evlenmemiş olsun, ya da evlendiyse bile çocuğu olmasın. Eğitimli olsun, çalışsın. Kapalı olsun, evde TV falan istemesin (günah). Maddi hiçbirşey beklemesin. Hamarat olsun.

Kocan bunu normal gormemeli.
Nikah dusuyor.
Evde tek kaldiginizda oluyodur.
Hic normal degil bu.

X