Yani bunlar çok fazla kişiden kişiye değişebilir durumlar bence. Ben doğduğum büyüdüğüm semti sokağı bile özlüyorum. Ara sıra gidip hasret gideriyorum,bir kafede oturuyorum etrafı izliyorum. Bakın daha hiç insandan bahsetmedim. Sokak semt diyorum. Kaldı ki ailemi de uzakta olsam çok özlerdim. Evlendim diye kocamın başını bekleyecek değilim,ara sıra ayrı kalabilirim. Aynı durum eşim için de geçerli,o da ailesine istediği sıklıkta gidebilir, istediği kadar kalabilir. Benim için bunlar normal şeyler.
Ben evde yokum diye kocamın gözü gönlü başkasına kayacaksa zittirip gitsin kaysın kime nereye isterse. Benim ailem var,iş seyahatim var,yaşlılığım var,hastalığım var. Ömür uzun,var oğlu var yani. Şimdi ben aileme gittim 10-15 gün kaldım diye gidecek adam yaşlılığımda hastalığımda zaten topuklar gider.
Evlendikten sonra ailenizle görüşme sıklığınızı eşiniz belirlemesin,kendiniz belirleyin. Ama şöyle de bir durum var,çocuklar düzenleri bozulsun istemez. Çocuğun rutini önemli,düzeni önemli. Ben olsam eşten çok çocuğumu düşünürüm. Onun odası,yatağı düzeni bozulmasın diye hiç bir yerde uzun uzun kalamam. O da olayın ayrı bir boyutu tabi