• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ayni konu!

leydii18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.637
1.952
133
Esimin basindan onceden bi nişan gecmis. Eski nisaninda giydigi takim elbiseyi bizim nisanmzda ve kinamzda giymis bende daha bunu dün ogrendm. Hissettm sadece sordum o da evet dedi. Sinirimi bozdu bu da kavga ettik. Ben cok kiskanc biriyim.kendme hic engel olamiyrm. Bugunde bi pijamasi vardi markasi Takim elbiseyle ayni marka. İcime suphe dustu sordum bunu birimi aldi diye o da annem koyms esyalarn arasina dedi ama eminim o da bohcada geldi ve pijamayi surekli giyiyo. Bunu ogrenmek canimi yakti. Sonucta ben brinin aldigi bisey gorunce onu hatirlarm mutlaka. Ben cokmu abartiyorum of nasil tepki vericem

Esimin basindan onceden bi nişan gecmis. Eski nisaninda giydigi takim elbiseyi bizim nisanmzda ve kinamzda giymis bende daha bunu dün ogrendm. Hissettm sadece sordum o da evet dedi. Sinirimi bozdu bu da kavga ettik. Ben cok kiskanc biriyim.kendme hic engel olamiyrm. Bugunde bi pijamasi vardi markasi Takim elbiseyle ayni marka. İcime suphe dustu sordum bunu birimi aldi diye o da annem koyms esyalarn arasina dedi ama eminim o da bohcada geldi ve pijamayi surekli giyiyo. Bunu ogrenmek canimi yakti. Sonucta ben brinin aldigi bisey gorunce onu hatirlarm mutlaka. Ben cokmu abartiyorum of nasil tepki vericem

geçmişe çok takılı kalmamak lazım.
ama buna biraz eşiniz sebep olmuş.
net bir şekilde alın karşınıza konuşun.

Hey allhim ya " yk artik ,pff ' gibi mesajlar gelecgni biliyodum. Ben sadece bi derdimi paylastm. Esimin dogru bsey yaptgnu dusunmyrm sadece. Fazlasyla takintili biriyim

onu unutanasaydı onla evlenirdi.erkekler bizim kadar duygusal değil. fazla önemseme bence.olan olmuş bitmiş

Erkekler biraz düz insanlardır. Kıskançlığınızı anlamlandırmaya çalışıyordur şu an.

Ne var ki bunda diyerek.

Allah askina tamam siz yorum yapmayin ya cok cins insanlarsiniz. Burda laf soktugunuzu falanmi dusunuyosunz alkis size

Sizin mezhebiniz genis olablrmi ama bana ters boyle seyler ve ben sadece nasil tepki versem dye akil almak icin soyledm

Alinani kullanmasindan daha normal ne var?
Hepimiz eski sevgilisinin aldigi kazagi, saati vs kullanan insanlar degil miyiz ya?
Adam o pijamasinda rahat ediyorsa ondan giyiyordur.
Takim elbise de devamli giymiyorsa olani gitmiştir.

Tepki icin de esyalari parcalayabilirsin ama cok gereksiz olur.

Yani oturup mdusunursek
misal sen bir onceki evliliginde ki gelinligi bu evliliginde de giysen olmazdi...veya nisanliligini...
o yuzden haklisin bence sinir olmakta :(

Hey allhim ya " yk artik ,pff ' gibi mesajlar gelecgni biliyodum. Ben sadece bi derdimi paylastm. Esimin dogru bsey yaptgnu dusunmyrm sadece. Fazlasyla takintili biriyim

Benim eşim de benden önce nişanlanmış ayrılmış hatta resmi nikahlarını da yapmışlar, ayrılınca boşandılar mahkemede

Bütün bunlar olurken biz sadece arkadaştik ama ben de sizin gibi çok takıntılı davrandim ilk başlarda

Eskiden kalan bir şeyi kullanmasını ben de istemem

Benim eşim eski nisanında giydiği takım elbiseyi ayrılınca çöpe atmıştı ve onla ilgili her şeyi...

Yanı ben sizi anlıyorum..

Alinani kullanmasindan daha normal ne var?
Hepimiz eski sevgilisinin aldigi kazagi, saati vs kullanan insanlar degil miyiz ya?
Adam o pijamasinda rahat ediyorsa ondan giyiyordur.
Takim elbise de devamli giymiyorsa olani gitmiştir.

Tepki icin de esyalari parcalayabilirsin ama cok gereksiz olur.
Alinan sey kullanilir evet ama alanin kim oldugna bakmak lazim. Ben ne eski sevglmden gelen saati kullanyrm ne de kazagi giyiyorm. Bana gore ters seyler bunlar. Ben atarm ayrildmmi. Cnku o kazagi gorsem onun aldigini hatirlarm hani sevdgmden degil sadece hatirlrm o kdar

Back
X