• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ayni konu!

Sende bi gecelik giy, eski sevgilimin hediyesi ne guzel dimi de, salın evde :KK70::KK70::KK70:

Eski sevgilimin aldıklarını bile giymem asla ki nisanligi düşünemiyorum. Ayrıca nisan bozulunca bohça iade edilmiyor mu yanlış mi biliyorum?

Bakış açısına göre değişir ama tepki göstermezdim hatta sormazdm bile..

bence abartılacak birşey yok ki takım elbiseye dünya yükü para vereceğine evde olanı giymiş işte

Hey allhim ya " yk artik ,pff ' gibi mesajlar gelecgni biliyodum. Ben sadece bi derdimi paylastm. Esimin dogru bsey yaptgnu dusunmyrm sadece. Fazlasyla takintili biriyim

Esiniz pijamanin nereden geldigini bile hatirlamiyordur. Esinizin dogru birsey yaptigini düsünmüyorsunuz, biz de sizin dogru birsey yaptiginizi düsünmüyoruz. Dert mi bu simdi? Eski nisanlisini istemeye kimler gitmis, mesela kayinvalidenizle kayinpederiniz ne oluyor bu durumda? Ayni agizla ayni cümlelerle eski nisanliyi da istemisler, sizi de istemisler? Her iki nisandada ayni takimlari ayni abiyeleri giydiler büyük ihtimal. Belki cicegi cikolatayi da ayni yerden yaptirdilar. Onlara da gidip sorup arastirin. Onlarla da kavga edin. Bunun sonu yok bilmem anlatabildimmi? Böyle düsünmek ve davranmak sadece size zarar verir. Huzursuzluk cikar devamli.

Aynı şeyi sen yapsan oda boş verir miydi?umursamaz mıydı?konunun en başında yorum yapanlar aynı şeye maruz kalsaydı umursamaz mıydı?uzaktan davulun sesi hoş gelir tatlım.

Kusura bakmayin ama erkekler kadinlar gibi detayci dusunmezler onlar icin o bir kumas parcasidir anlam yuklemezler kadinlar gibi.

Esiniz pijamanin nereden geldigini bile hatirlamiyordur. Esinizin dogru birsey yaptigini düsünmüyorsunuz, biz de sizin dogru birsey yaptiginizi düsünmüyoruz. Dert mi bu simdi? Eski nisanlisini istemeye kimler gitmis, mesela kayinvalidenizle kayinpederiniz ne oluyor bu durumda? Ayni agizla ayni cümlelerle eski nisanliyi da istemisler, sizi de istemisler? Her iki nisandada ayni takimlari ayni abiyeleri giydiler büyük ihtimal. Belki cicegi cikolatayi da ayni yerden yaptirdilar. Onlara da gidip sorup arastirin. Onlarla da kavga edin. Bunun sonu yok bilmem anlatabildimmi? Böyle düsünmek ve davranmak sadece size zarar verir. Huzursuzluk cikar devamli.
Çok mantıklı yazmışsınız herkes okumalı özellikle geçmişe takılan. ...adamın kendi başkasından geldi pijama nr olacak
Önemli olan sonuç; kiminle beraber? Bitti!

Sen gordugun bir esyada onu alani hatirlarsin ama o erkek hatirlamaz. Onun icin takim elbise takim elbisesir pijama da sadece pijamadir baska anlamlar yuklemez erkekler hele diygusal anlamlar hic yuklemez. Varsa niye yenisini alayim seklinde duz mantikla bakar ayrica hala eski nisanlisinin aldigi esyalara anlam yukleyip onu hatirlayacak olsa niye nisani atti bu adam? Niye geldi sizinle evlendi. Eski nisanli da belkide voktan evlendi kendi yoluna bakiyor. Gecmiste kalan niye birtek siz olasinizm

ay yok artık burda ne var bunda diyen insanları aklım almıyor benim.
ikinci evliliğini yapan bir kadın ilk gelinliğini giyse normal mi olur?

nişan bozulduysa herşeyi atılmalıydı ben bu konuda çok katıyım müsamaha gösteremezdim

ay yok artık burda ne var bunda diyen insanları aklım almıyor benim.
ikinci evliliğini yapan bir kadın ilk gelinliğini giyse normal mi olur?

nişan bozulduysa herşeyi atılmalıydı ben bu konuda çok katıyım müsamaha gösteremezdim
Gelinlik kisinin kendi dügünü haric hicbir yerde giyilmez ama takim elbise -smokin degilse- heryerde giyilir. Is toplantisi, resmi davetler, akraba dügünleri... Benim esim de benden önce 6 sene biriyle ayni evde yasamis. Ben hic incelemedim kiyafetlerini kim almis nerde giymis. Belli ki eski sevgilisinin aldiklari da var aralarinda. O da nisan icin kendi takimlarindan birini giymisti. Belki de kendi özel günlerinde giymek icin alinmisti kimbilir? Sonuc yaklasik 10 yildir evliyiz ve hala dört döner etrafimda. Bir dedigimi iki etmez. Benim icin önemli olan bez parcalari degil esimin beni sevip saygi göstermesi. Azicik kendimi kötü hissetsem cikar eve gelir corabimi giydirir bitki cayimi yapar. Evlenmek icin beni secmis, cocuklarina deli olur, eski sevgilisinin birak adini esamesi okunmaz. Ilk zamanlarimizda bile hic sorup durmadim böyle seyleri. Hem kendimi hem de onu niye mutsuz edeyim.

yani ben de istemezdim giysin ama şurası var erkekler bizim kadar takmıyor nu kıyafet meselelerini vardı giydim diye düşünüyordur
bir kadının gelinliğine bakışıyla adamın damatlığına bakışı aynı değil
kıyafete anlam yüklüyoruz biz
ama yine de bende olay çıkarabilirdim bu konu d bilemedim

Gelinlik kisinin kendi dügünü haric hicbir yerde giyilmez ama takim elbise -smokin degilse- heryerde giyilir. Is toplantisi, resmi davetler, akraba dügünleri... Benim esim de benden önce 6 sene biriyle ayni evde yasamis. Ben hic incelemedim kiyafetlerini kim almis nerde giymis. Belli ki eski sevgilisinin aldiklari da var aralarinda. O da nisan icin kendi takimlarindan birini giymisti. Belki de kendi özel günlerinde giymek icin alinmisti kimbilir? Sonuc yaklasik 10 yildir evliyiz ve hala dört döner etrafimda. Bir dedigimi iki etmez. Benim icin önemli olan bez parcalari degil esimin beni sevip saygi göstermesi. Azicik kendimi kötü hissetsem cikar eve gelir corabimi giydirir bitki cayimi yapar. Evlenmek icin beni secmis, cocuklarina deli olur, eski sevgilisinin birak adini esamesi okunmaz. Ilk zamanlarimizda bile hic sorup durmadim böyle seyleri. Hem kendimi hem de onu niye mutsuz edeyim.
gerçekten sizin gibi düşünebilmeyi o kadar isterdim ki..
bu şekilde huzurlu şekilde ilişkiyede evliliğe de devam edilebiliyor..

yazınızı okuyunca gülümsedim. allah bozmasın mutluluğunuzu..
ah bende şu fevriliğimden bir kurtulabilsem..
şu sıralar kendimi bu konuda eğitmeye çalışıyorum insallah başarılı olabilirim..

Erkekler eşyalara anlam yüklemezler. Helekı takım elbıse fıx bıseydır. ne olmuş gıydıyse.. Ona değer verdıgını unutamadığını falan mu dusnuyon :D adamın umrunda degıl. Eger bısı hıssetse gıymezdı zaten :KK53::KK53::KK53:

Nasıl erkekler elbiselere anlam yüklemezler,eşleri eski nişanlısının aldığı kıyafeti giysinde görelim bakalım umursamayanları.çokmu pahalı bişey Bi pijama Bi takım almamışta aynı şeyleri giyiyor,saygısızlıktır bu.

Bu kadar hassasanız.. Alacaktınız bi takım Nişanda..
Ilgi alakadır bu. Biz birbirimizin kıyafetini aldık mesela..
Umarım kendiniz bu kadar ilgisiz davranıp sonra da bunu mesele eden biriyken kendi kıyafetinizi aldırmamışsınızdır.

Sizin nisaninizda onceki nisandan kalan takimi giymesi saygısızlık bence bosanin :D :p

Back
X