Yine aynı

SILAYA

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2008
316
0
296
42
kizlar ben 2004 yilinda evledim cok kavgalarimiz oldu
birbirimizi cok yiprattik. elbette her evlilikte problemler olur kavga edilir
baska bi insanla ayni hayati ayni evi paylasmak cok zor. biliyorum ama
benim tek dayanamadigim ben bu adama ne zaman arkami donsem bi darbe yiyorum
surekli kuser ve kavgada bitti der biktim artik omu kadin benmi
gecen kavga ettik yine bana bitti ayrilalim ben senle yapamam dedi.
ne kadar basit 2 yil pesimden gezdi baskasiyla nisanliydim bekledi
beni aldi 4 yillik karilik yaptim simdi pardon deyip cikicak
ama bu kez kararliyim bana bi daha bitti derse inanin
al sana bitti deyip bitiricem. elbette kendi ayaklarimin ustunde durabilirim
ona hic guvenim yok artik hep bitecek gozuyle bakiyorum:oklava:

allah yardımcın olsun bence ikiniz de sakinken oturup konuşun tartışmayı beklemeden ve bir karara varın bu şekilde küsmeler,bitirmeler insanı çok yıpratır

Aslinda biz kadinlar bu bitti bosanicam lafini agizimiza sakiz yapariz arkamizi döner küseriz,:sm_confused: esin cok feminin duygulu herhalde...

Vallaha Silacim birgün yine öyle bitti filan diye seni tehdit etmeye calisirsa biterse biter ama bu evden gidecek olan sen olursun ben degil, bitirmek isteyen toplasin valizini def olsun, de....benneyaptımki

Eger gercekten giderse zaten anlarsin bu adamin evliliginde demekki gözü yok, ama gitmezse bilki sadece blöf yapiyor seni korkutmak icin...Ama hicte yeme bence...sen degil o seni kaybetmekten korksun:kahve:

arkadaşım evlilik öyle basitmi bittidemek nedemek bi şaka yapalır hani ama bir evde okadar kavga olursa oevde huzur kalmaz çokzor sana ayrıl veya ayrılma demek aldatsa hiç düşünme derim ama iyidüşünmen gerek allah yardımcın olsun çocuk varmı

Sorunlarınızı bilmiyorum ama eşinizin her kavganın sonunda boşanmayı gündeme getirmesi biraz alışkanlık olmuş galiba.:delphin:
Sizi de üzdüğünün farkında bunu kullanıyor gibime geldi.:mymeka:
Önce kavgalarınızın kaynağını çözseniz,sonra da bu kelimeden rahatsız olduğunuzu anlatsanız iyi olur gibi geldi bana.yerimseniben

sineklerden kurtulmak için bataklıığı kurutmak gerek.
sizinde önce kavgaların kaynağını hal etmeniz lazım,eşiniz kızgınlıkla söylüyor besbelli ama hiç hoş değil tabii,ne kadınının nede erkeğin bunu sürekli dillendirmesi.sakın eşinizin fevriliğine karşılık sizde fevri davranmayın kazanılabilecek bir evlilik harcanılmış olur.
yinede içinde bulunduğunuz durumun ehemmiyetini siz tahayyül edip karar vereceksiniz hakkınızda hayırlısı olsun inş acemilik devrini çabuk atlatıp evliliğinizi yoluna koyarsınız huzur ve mutlulukla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence her kavgada ayrılalım diye sana göz dağı veriyor...
onsuz da bu hayatta ayakta kalabileceğini ona hissettirmelisin..
boşanmanın çocuk oyuncağı olmadığını anlamalı, ve yuvasına sımsıkı sarılmayı bir an önce öğrenmeli..

bence eşin blöf yapıyor sana,
öyle bitti dediğinde sen de tamam desen o an aklı başına gelmese bile,
ertesi gün gelir yanına,
yanlız eşin baya nazlı galiba,
benim bildiğim o kadınlara özgü bişeee:delphin:

bencede kesinlikle göz dağı veriyor ayrılalım derken.aklı sıra kendini kıymete bindirecek. akıllı ol.ve incir çekirdeğini doldurmayacak olaylardan dolayı (ki umarım öyledir)evliliğinizi yıpratmayın.evlenmek kadar o evliliği sürdürmekte önemli..her kavgadan sonra boşanmak için evlenmiyoruz dimi kardeşim...

Esin kesinlikle blof yapiyor. Senin kabul etmeyecegini cok iyi bildigi icin, kendisi suclu olsa bile bu yolla istediklerini yaptiriyor, sana goz dagi verdigini dusunuiyor. ve sende her sfeerinde yiyorsun bu numarayi.

Canim bu cok ucuz bir numaradir. De ki bir daha bitti dersen emin ol bitecek dersin. Ve bitti derse hazirla valizini koy kapinin onune. defol seni istemiyorum artik de. gitmez emin ol gitmez. gidemez. cunku lafta. blof yapiyor.

Yeme sen blofunu sonuna kadar gotur.

Cok kötü bir davranış oturun konuşun bence v ebu sözü bir daha duymak istemediginizi evliliğin ciddi bir kurum oldugunu söyleyin ona..bir daha söylerse yollarınız ayrılacagını da belirtin..çekilmez böyle.

ya blof yaptigini biliyorum beni sevdiginide ama katlanamiyorum bu soze
ve hic bizaman ayrilmam demedim beni 1 kezistemeyen bi insani ben 10 kere istemem
sana ayseler fatmalar cok bana memetler aliler cok diyorum zaten ayrilmaktan korkmuyorum ayaklarin ustunde durabilirim pekala cok aksi kirilasi bi kafasi var .inat

canim blof yaptigini biliyorsan iste blofunu yemedigini gorurse arttik yapmaz, onu diyorum. ama sen her seferinde bl;of yaptigini bile bile yiyorsan ya da yiyor gorunuyorsan ayni tas ayni hamam devam eder.

sizin eşiniz rolleri karıştırmış galiba.
genelde bıktım artık,annemin evine gidiyorum diyen kadındır.
bir erkek gittiğinde geri dönmeyeceğini bildiği kadını bırakamaz.
ver eline bavulunu güle güle de.herşeyin bir yakışanı var.erkeğe bu şekilde naz tuz yakışmıyor bence.

Bence de eşiniz bitti demeyi alışkanlık haline getirmiş.Sinirlenince ağzından bitti kelimesi çıkıyordur.Eğer siz de tamam bitti ayrılalım boşanalım derseniz eminim eşinize çok koyar.Onunla güzelce konuşun bu bitti boşanalım kelimesini kullanmasın.Sırf bu yüzdende boşanmayın ama a.s.

Back
X