yine ayrıldı....

Kardesimle sevgiliniz ayni yasta.
Kardesimi gotukce beklentilerinin asla evlilik olmadigini anlamak hic guc degil.
Birde siz dersimi aldim vari bir konu acmamismiydiniz ne oldu birden?

Geçen bize ders veren beni dinleyin şimdi diyen siz değil misiniz?
Zaten burdaki her kadın sizin söylediklerinizi biliyordu ve size daha önceden de olmıcak bu iş dedi.
Bence de artık olmıcak duaya amin deme kendine zarar verirsin.
Seni anlayan zeka ve bedeni yaşına uygun düşüncelerine uygun birisi illa ki karşına çıkıcaktır.
Böyle yaparak sadece kendine zararın .

Hem defolsun diyosun.hem donsun tekmeyi basacam sonrada dönermi diye soruyosun.bi oku yazdigini hakkaten haline gulersin.takma bunkadar ya evlensen bile yurumez ozmn daha buyuk dert bosanmak felan.yasi kucuk sana gore bunu bi anlasan yurumez yarin evlendikten sonra bide aldatsa dahami iyi birak gitsin onune bak.cocuk mu buyutcen ya.

Ben okul ortaminda yasitim arkadaslarin, kendinden buyuk kadinlarla birlikte oldugunu duyuyordum.
Kadinin evinde yasayanlar vardi.
Yasi buyuk her konuda olgun, yok trip atmiyor, yok cinsel olarak herseyi yasiyoruz, basima bela olmuyor vs...
Siz bu kisiyi bizden iyi taniyorsunuz duygularinda samimi olduguna emin misiniz?

Gelmiş yine ama erkeğin yaşı küçük olmazcılar:)) çok gülüyorum bu çiftr standardınıza. Ve üzülerek görüyorum ki bu kafa yapısı daha uzun süre değişmeyecek
sence 6 yaş küçük benden olur mu? ezbere konuşmamak lazım değil mi?

24 yaşındaki bi erkek bence deli cagları yaşar böyle ilişkiler gelir gider kesinlikle evlenmez bence evlenseniz bile uzun sürmez hem siz ondan 6yaş büyüksünüz ya dönse evlense bile yaş farkınız sorun olur genclere kendinden büyük kadınlar bazen daha cekici geliyor ama bir süreliğine kendinize yaşınıza uygun birini bulursunuz ne bekliyodunuz ki evlenip coluk cocuga karışıp mutlu mesut yaşamayı mı cok zor bence kaç yaşında aklı başında adamları yola getiremiyoru azıtıyolar hele 24 yaşındaki kanı kaynayan bir genc olmaz ya olur mu sizde taze bebeği buldunuz tabi dönmesini istersiniz sizde haklısınız
tabiki buldum taze kuzuyu bırakmam

24 yaşındaki bir erkek evliliğe hazır olmayabilir.
Siz ise 30 yaşında evlenme çağınız gelmiş birisiniz.
Bu ilişkiden bir mutlu son çıkmaz kanaatimce.

Back
X