Böyle kabullenmeliyim yaniBaşka birini bulun
Bu çocukla fazlası olmaz
Kapasite bu kadar
Denenmişin denemesi olmazmis
adamın huyu bu demekki
yine sona ilerliyorsunuz.
dikkat edin de, baştan başlamayın.
seni şımartmayacak, sende dert yanacaksın...
Çocuğu çocukluk anılarında bırak.
Böyle kabullenmeliyim yani
Beni sevdiğinden şüphem yok
İlla ki var da ben en son nefret etmeden anlamıcam sanırım :)Niye?
Dünyada başka erkek mi kalmadı??
Şüpheniz olsun bence.
Seven insan gayret eder.
Bir özür dilemeyi bile bilmeyen insan, her hatasında muhtemelen aynı şekilde patlamaya devam edecek: Ben buyum!
Traktörden 150ye basmasını beklemeyin, sollayın gitsin.
Daha evliliğe seneler var ama böyle giderse o yola girmeden kaçacagım sanırım:) hoffff gençligimin baharında bezdimmmm...düzelmez canım, düzelmez kuzum, düzelmez tatlım..
kütük gelmişler kütük gidcekler..
22 = 4
hiçç kendini yorma, kazara evlenirsen, ömür çürütürsün..
hiç gerek yok,
Tabii ki çok üzülürüm annem de böyle söylüyor her gün beni ağlarken görünce çok kez gözlerinin dolduğunu gördüm. Kendime yapmamam gerekiyor aslında bu saçma bu zayıflığı. Acaba beklentilerim mi yüksek, herkes bunu karşılamak zorunda değil diyorum ama sonra da ilişki iki tarafta mutluysa yaşanır, ben mutlu değilim diyorum.Diyelim bir kızınız var
Sizin şu an yaşadıklarınızı yaşasın ister miydiniz? Ne emeklerle büyüttüğünüz yavrunuzun onun kıymetini bilen, ona değer veren biriyle olamsını istemez miydiniz? Kızınızın mutlu olmasını istemez miydiniz?
Kızınızın dengesini bozmaya niyetli, kendi karakteri oturmamış biriyle olduğunu görünce üzülmez miydiniz?
Daha evliliğe seneler var ama böyle giderse o yola girmeden kaçacagım sanırım:) hoffff gençligimin baharında bezdimmmm...
Tabii ki çok üzülürüm annem de böyle söylüyor her gün beni ağlarken görünce çok kez gözlerinin dolduğunu gördüm. Kendime yapmamam gerekiyor aslında bu saçma bu zayıflığı. Acaba beklentilerim mi yüksek, herkes bunu karşılamak zorunda değil diyorum ama sonra da ilişki iki tarafta mutluysa yaşanır, ben mutlu değilim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?