• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine başa döndük...

xilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
161
32
98
En son engelleyip, hayatımdan çıkardığım çocukluk aşkım bana bir şekilde ulaşıp hiçbir zaman yapmadığı şekilde özürler diledi. Pişmanım, değerini anladım her şeyi geride bırakalım dedi. Aslında gerçekten zor bir karakterdir, her zaman o haklıdır ona göre ve özür dilemek lügatında yoktur. Ben oralı olmadım, alkollüydü her zaman ki gibi ayılınca unutursun hep yaptığın gibi diye laf sokarak geçiştirdim konuşmayı. Barışmak için uğraştı ve barıştık. Yine eskiye döndü... Lafa gelince çok seviyor, çok özlüyor ama insan sevgilisini aramaz mı? Başka şehirde okuyor. Futbol oynayıp, okula gidiyor belki yoğundur diye düşünüyorum bazen ama ne bileyim ben olsam 2 dakika da olsa arardım. İnat ettim ben de arayıp sormuyorum, sadece haberleşiyoruz. 10 yıllık evli rutini yaşıyoruz resmen. Ama ben cilve yapayım, naz yapayım falan istiyorum arada bir ya ühühhü :( Beni sevdiğinden şüphem yok ama bu ilgisizlik beni yiyip biterecek. İstediğim cevapları vermiyorsun tatmin etmiyorsun beni diyorum o da en son bıktım artık her şeye takmandan ben buyum diye patladı. Ne yapmamı önerirsiniz? Ben 19 o 20 yaşında. Öffff şımartılmak istiyorum azıcıkkkkkkk :(

Başka birini bulun
Bu çocukla fazlası olmaz

Kapasite bu kadar

Başka birini bulun
Bu çocukla fazlası olmaz

Kapasite bu kadar
Böyle kabullenmeliyim yani :KK43:
Denenmişin denemesi olmazmis
adamın huyu bu demekki
yine sona ilerliyorsunuz.
dikkat edin de, baştan başlamayın.
seni şımartmayacak, sende dert yanacaksın...

Evet gerçekten ayrılığı düşündürüyor bana ama diyorum bir ihtimal düzelir mi ki dönünce...
Çocuğu çocukluk anılarında bırak.

Bırakmak istemiyorum ya düzelmesinin bir yolu olmalı :(

düzelmez canım, düzelmez kuzum, düzelmez tatlım..
kütük gelmişler kütük gidcekler..
22 = 4
hiçç kendini yorma, kazara evlenirsen, ömür çürütürsün..
hiç gerek yok,

Niye?

Dünyada başka erkek mi kalmadı??
İlla ki var da ben en son nefret etmeden anlamıcam sanırım :)
Şüpheniz olsun bence.
Seven insan gayret eder.
Bir özür dilemeyi bile bilmeyen insan, her hatasında muhtemelen aynı şekilde patlamaya devam edecek: Ben buyum!

Traktörden 150ye basmasını beklemeyin, sollayın gitsin.

Çok haklısınız ama dediğiniz gibi lafa gelince de seviyorum diyor yanyanayken ya da tlfda konuşursak es kaza:) mükemmel aramız biraz ona tutunuyorum.

düzelmez canım, düzelmez kuzum, düzelmez tatlım..
kütük gelmişler kütük gidcekler..
22 = 4
hiçç kendini yorma, kazara evlenirsen, ömür çürütürsün..
hiç gerek yok,
Daha evliliğe seneler var ama böyle giderse o yola girmeden kaçacagım sanırım:) hoffff gençligimin baharında bezdimmmm...

Diyelim bir kızınız var

Sizin şu an yaşadıklarınızı yaşasın ister miydiniz? Ne emeklerle büyüttüğünüz yavrunuzun onun kıymetini bilen, ona değer veren biriyle olamsını istemez miydiniz? Kızınızın mutlu olmasını istemez miydiniz?

Kızınızın dengesini bozmaya niyetli, kendi karakteri oturmamış biriyle olduğunu görünce üzülmez miydiniz?

Diyelim bir kızınız var

Sizin şu an yaşadıklarınızı yaşasın ister miydiniz? Ne emeklerle büyüttüğünüz yavrunuzun onun kıymetini bilen, ona değer veren biriyle olamsını istemez miydiniz? Kızınızın mutlu olmasını istemez miydiniz?

Kızınızın dengesini bozmaya niyetli, kendi karakteri oturmamış biriyle olduğunu görünce üzülmez miydiniz?
Tabii ki çok üzülürüm annem de böyle söylüyor her gün beni ağlarken görünce çok kez gözlerinin dolduğunu gördüm. Kendime yapmamam gerekiyor aslında bu saçma bu zayıflığı. Acaba beklentilerim mi yüksek, herkes bunu karşılamak zorunda değil diyorum ama sonra da ilişki iki tarafta mutluysa yaşanır, ben mutlu değilim diyorum.

Daha evliliğe seneler var ama böyle giderse o yola girmeden kaçacagım sanırım:) hoffff gençligimin baharında bezdimmmm...

oyşşş kıyabilemem :D
gençliğinin baharında seni bezdireni şutla, hayatına bak.
ahhh ahhhh 19 yaşında bekar olsam nolurrrr şimdii,
enseye şaplak, totoya nanik, yaşardım :/ pehhh

Tabii ki çok üzülürüm annem de böyle söylüyor her gün beni ağlarken görünce çok kez gözlerinin dolduğunu gördüm. Kendime yapmamam gerekiyor aslında bu saçma bu zayıflığı. Acaba beklentilerim mi yüksek, herkes bunu karşılamak zorunda değil diyorum ama sonra da ilişki iki tarafta mutluysa yaşanır, ben mutlu değilim diyorum.

Beklentileriniz yüksek değil. Çok insanca ve kadınca beklentiler.

İlginç olan aynı beklentileri karşılayan bir sürü erkek var şu anda dışarıda. Yani bu mümkün. Kendinize yazık etmeyin.

Hani griplilerden kaçarız ya bulaşmasın diye. Uzak dururuz.

İşte psikolojik problemleri olan (konuda sizin dengesiz sevgiliniz) kişilerden de kaçmak gerekiyor. Çünkü bizi kendi girdaplarına çekmeye çalışıyorlar.

Aynı musibeti iki kere yaşamışsın ama iki bin nasihat etmemiş sende.
İnatla alacam diyorsun .
Seni de lafta evet seviyor,şüphenin olmadığı konu bu olsa gerek.
Gerçekte sevdiğini kanıtlayan şeyler neler?
Yalandan arayıp özür dilemesi mi,evet çok seviyor.
Hem başka şehirde ,hem ilgisiz.
Sen de muhtemelen dünyanın en çirkin en beceriksiz en kötüsüsün ki inatla olacak diyorsun.
E Allah mesut bahtiyar etsin.

Back
X