- 17 Ağustos 2016
- 161
- 32
- 98
En son engelleyip, hayatımdan çıkardığım çocukluk aşkım bana bir şekilde ulaşıp hiçbir zaman yapmadığı şekilde özürler diledi. Pişmanım, değerini anladım her şeyi geride bırakalım dedi. Aslında gerçekten zor bir karakterdir, her zaman o haklıdır ona göre ve özür dilemek lügatında yoktur. Ben oralı olmadım, alkollüydü her zaman ki gibi ayılınca unutursun hep yaptığın gibi diye laf sokarak geçiştirdim konuşmayı. Barışmak için uğraştı ve barıştık. Yine eskiye döndü... Lafa gelince çok seviyor, çok özlüyor ama insan sevgilisini aramaz mı? Başka şehirde okuyor. Futbol oynayıp, okula gidiyor belki yoğundur diye düşünüyorum bazen ama ne bileyim ben olsam 2 dakika da olsa arardım. İnat ettim ben de arayıp sormuyorum, sadece haberleşiyoruz. 10 yıllık evli rutini yaşıyoruz resmen. Ama ben cilve yapayım, naz yapayım falan istiyorum arada bir ya ühühhü
Beni sevdiğinden şüphem yok ama bu ilgisizlik beni yiyip biterecek. İstediğim cevapları vermiyorsun tatmin etmiyorsun beni diyorum o da en son bıktım artık her şeye takmandan ben buyum diye patladı. Ne yapmamı önerirsiniz? Ben 19 o 20 yaşında. Öffff şımartılmak istiyorum azıcıkkkkkkk