Onceki konularim kayinpederim ve gorumcem uzerineydi biliyorsunuz ben o olaylardan sonra kiralik ev ariyordum buldum 1bucuk ay oldu tasinalida hic bir sekilde babasiyla gorusmuyorum kayinvalidylede 1kez telefonda gorustuk simdi bu insanlar bosaniyor ve esimle ben sahit yazildik ama istemiyoruz cunku kendi aralarinda olan bisi biz karisirsak kendi pislikleri bizede sicriycak ki kayinpederim karissak bela olucak bir insan ondan korkum yok yalniz istemiyorum sadece adliye adliye peslerindw olmak istemiyorum3aylik evliyim daha evliligimi yeni yasamaya baslamisim kimse icin kendimi skntya sokmak istemiyorum artik 2davalari var 1tanesi siddetten darp icin ayri bir dava ve ben o siddete sahit oldugum icin yine sahitim burda sahitlik yaparim sorun degil yapmak isteyisimin sebebide allah korkusudur ilerde basimiza ne gelcegi hic belli degil yarin bu dava var ve bende gidicem ordada kayinvalidemle ile konusmak istiyorum kirmadan bu bosanma davasinda eger mecburiyetimiz yoksa katilmak istemedigimizi karistikca ogluyla aramin bozulcagini soylemyi dusunuyorum haklimiyim sizce dusundukce dusunuyorum gercektn bu olanlari