Yine başladık

Öyle kesin zaten yaz sıcakları başladığından beri uyumuyor vantilatör bile işine yaramıyo anlaşılan

Benim kızımda çok terlerr , klima açıkken (klimalı odada) deliksiz uyur.. kendi şahsıma söyliyeyim ben sıcaklayınca uyanırım. Yani herkes gibi..

Çocuklar ortam değişikliğinden etkileniyor biz yıllık izinden geldik 2 hafta oluyor oğlum 4 yaşına girecek onun bile düzeni sasti.Birde sıcak bunaltiyodur mutlaka zamanla düzelir
Düzelmiyor işte :) sorun da o. Biz yaz sıcakları başladığından beri sabaha kadar uyumadık. Kızım uyumuyor bştek ayakta sallanarak uyudu. Anneme gittim gayet rahattı. Geldik yine aynı oldu daha ilk günden. Umarım bşter şu yaz da kurtuluruz :))

Cocuklar sürekli huy degistiriyor. Bence daha kullanmak mecburiyetindeyseniz alismasini bekleyin. Diger büyük yataklar da aslinda o kadar büyük degilki. Asagi yukari ayni ölcüler
Kullanmak mecburiyeti değil de yatak 5 yaşına kadar kullanılabilir dendi bize. Boş yere değiştirmeyeyim dedim gayet de güzel odasına da uygun. Alışmada sorun yok 8 aylıktı odasını ayırdığımda. Ben yeni eve taşındım yaz geldi,uyumamaya başladı. Burası da aşırı sıcak gerçekten.

yere tekrar yatak yapin bence en rahati benim kizimin odasindaki de buyuyen besik ve gercekten donerken kenarlara geliyor ve uyaniyor. ayrica gece emmek icin uyandiginda da yerinden kaldirirken uyaniyor. odasini da ayirdim 1 yasindan itibaren kendi odasinda yerde yatiyor. 15 aylik su an.
Bende 8 aylıkken ayırmıştım. 1,5 yaşında şuan ama yaza girdiğimizden beri çocuk sabaha kadar uyumadı. Bi annemde rahat etti hatta kilo filan aldı orda. Şimdi yine yememeye başlayacak uyumayacak. Keşke kalsaydım

Kullanmak mecburiyeti değil de yatak 5 yaşına kadar kullanılabilir dendi bize. Boş yere değiştirmeyeyim dedim gayet de güzel odasına da uygun. Alışmada sorun yok 8 aylıktı odasını ayırdığımda. Ben yeni eve taşındım yaz geldi,uyumamaya başladı. Burası da aşırı sıcak gerçekten.
Benim de kizim üc yasinda yeni büyük yataktan aldim yanlari korumali ve ayni ölcülerde gayet büyük geliyor bana sizin minnak cok carpiyorsa , nedir adi bilmiyorum bäyle koruma minder gibi seyler oluyor ya onlardan takin . Bari cani acimasin

İzmir'in sıcağı her geçen yıl bi üst rekora koşuyor, iğrenç şekilde sıcak. Biz kızımla klimalı odada yatıyoruz daha rahat yatıyor. Sıcaktan bunalıp o da çok uyanıyordu, şimdi daha iyi uyuyor. Klimalı yerde yatın.

Canım seni hatırlıyorum. Önceki konuna da uzun uzun yazmıştım. Benim kızımı yatağın küçük olması ve sıcak olması çok etkiliyormuş. İkisine çözüm bulunca uyanmalarımız azalmıştı. Sıcaktan uyuyamadı için sürekli yuvarlanıyor. O yatak da ona sıcak geliyordur. Yere at bir yorgan vs kökle klimayı bir de öyle dene. Benimkinin kanı sıcak herhal hamileliğimde bana sıcaktan bayılacakmısım gibi geliyordu. Meğersem benim minnoş ısıtıyomuş beni. 😝

Ben de izmirdeyim. Yanıyoruz resmen. Benimki inanırmısın klima derecesi 25 26 falansa yorganın üstünde bile uyuyamıyor. Laminantın üstüne gidip orda uyuyor. Çocuk belli soğuk yerarıyor. Turboya taktım yardırıyoruz. Bizim yan odada ama. İsterseniz çarpmasından korkmazsanız siz klimalı odada yatın.

ben 1 aydır annemdeym,anneme gittiğim günden itibaren eve geldiğim güne kadar kızım gece sadece 1 kez uyanıp geri uyuyrdu. 9:30,9 a kadar filan yani.
Gündüz de 1,5 saat uyuyordu ev serin,yer yatağı yapmıştım. 2 saat önce eve geldim kızıma duş aldırıp doyurup yatırdım yatağına koydum ve 15 dk geçmeden yine kalktı 😳
Yatağı bğyüyen beşik 80*180. Acaba yatak mı küçük geliyor? Biraz deli yatıyo acaba sorun bu mu ki? 80*180 yatak baya kullanacağımızı söylenmişti. Sorun sıcaklardan mı yataktan mı anlayamadım. İzmir aşırı sıcak,bizim ev zaten kaynıyor. Şimdi klima açtım salondan diğer odalara da geliyor serinlik ama çok da faydası yok anca sıcağı biraz kırıyor. Kızımın odasına vantilatör de açtım ama yine uyumuyor. Yatak ölçüsünü kullanan vAr mı? Kaç yaşa kadar kullanılıyor? Değiştirmem mı lazım acaba?
Yeterince yorulmuyor olabilir yer yadirgamis olabilir sicak gelmis olablr secenek cok yani

Benim de kizim üc yasinda yeni büyük yataktan aldim yanlari korumali ve ayni ölcülerde gayet büyük geliyor bana sizin minnak cok carpiyorsa , nedir adi bilmiyorum bäyle koruma minder gibi seyler oluyor ya onlardan takin . Bari cani acimasin
Yanlarda minderleri de var ama öyle bir yatma şekli var ki yanıma koydum 10 dk uyutmadı. Kalkıyor bütün bedenini tersine çevirip yatıyor :) satıp montessori almayı düşünüyorum. Yata kaldırıp yerde yatırıcam en sonunda.

İzmir'in sıcağı her geçen yıl bi üst rekora koşuyor, iğrenç şekilde sıcak. Biz kızımla klimalı odada yatıyoruz daha rahat yatıyor. Sıcaktan bunalıp o da çok uyanıyordu, şimdi daha iyi uyuyor. Klimalı yerde yatın.
Hemde ne iğrenç gerçekten bu nedir hayatımda böyle bir sıcak görmedim. Yazı severdim ama bu sene cidden illallah ettim yaz geldiğinden beri sabahlıyoruz. İzmirden anneme taşınasım geliyor

Ben de izmirdeyim. Yanıyoruz resmen. Benimki inanırmısın klima derecesi 25 26 falansa yorganın üstünde bile uyuyamıyor. Laminantın üstüne gidip orda uyuyor. Çocuk belli soğuk yerarıyor. Turboya taktım yardırıyoruz. Bizim yan odada ama. İsterseniz çarpmasından korkmazsanız siz klimalı odada yatın.
beni hemen çarpıyor zaten klimalı odada oturanıyorum bile. Odasında vantilatörün derecesini yükselttim yakınlaştırdım orda biraz uyudu kesintisiz.
Bmyle uyursa öyle devam ederim yoksa klimalı odada yer yatağı yaparım :)
İzmir gerçekten yaşanılır gibi değil artık bu ne böyle

Benim kizimin parkyatagi vardi 10 aylikken filan memelekete giittik aynen yer yatagndaa sere serpe uyumaya alisinca eve geldgmzde park yatakta sagdan dola donse kalkiyor agliyordu bende yer yatagi yaptim ve cokk uzun bir sure yer yatagnda uyudu napalimben rahat nasil edecekse o sekilde ayarlamaliyiz onlarin ve bizim sel ametimiz icin . Dene.yer yatagi yapipta sende cnm

Back
X