- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Kızlar gün geçmiyor ki ben size bir şey yazmiyayim sormuyayim.
Bir konsum var aslında severim de ama bir seyinden rahatsız olmaya başladım
Benim ev cephe olarak da konum olarak da kullanım olarak da onun evden çok daha iyi konumda yani kendi öyle söylüyor ve onu tanidigimdan beri her evime geldiginde ah ben alacaktım goruomusun bende şöyle yapayım böyle yapayım şundan da yapayim konuşuyor .
Yani her bir araya geldiğimizde bundan bahsediyor sinirlerim bozuluyor.
Hatta geçen satsan ne kadara satarsın dedi.
Çünkü ben ev değiştirebilirim diyordum hep o da şey diyordu senin ev yeni falan geçen gelmiş satsan ne kadara satarsın evin yıpranmış ona göre fiyat biç satsan ben alayım falan filan.
Rahatsız duymaya başladım artık.
Sizce ne yapmalıyım normal mi bunlar abartıyirmuyum.
İkinci soru
Çocuğa hep ulaşım kullanırız toplu ve genelde ben oturmam onu oturturum.
İnsanlar genelde şey der şu çocuğu kaldırın biz oturalım yada kalksın su çocuk şuna yer versin falan.
Bende sizene diyorum ha ben oturmusum ha kızım ben oturmuş olsam kızım kucağımda olsa bana da kalk diyeceksiniz.
Ama çok yaşlı hasta bebebkli birini görünce kızıma soruyorum yer verlim mi diye bazen veriyor bazen vermek istemiyor ..sizce bu davranışim yanlış mı insanlar mı yanlis
Bir konsum var aslında severim de ama bir seyinden rahatsız olmaya başladım
Benim ev cephe olarak da konum olarak da kullanım olarak da onun evden çok daha iyi konumda yani kendi öyle söylüyor ve onu tanidigimdan beri her evime geldiginde ah ben alacaktım goruomusun bende şöyle yapayım böyle yapayım şundan da yapayim konuşuyor .
Yani her bir araya geldiğimizde bundan bahsediyor sinirlerim bozuluyor.
Hatta geçen satsan ne kadara satarsın dedi.
Çünkü ben ev değiştirebilirim diyordum hep o da şey diyordu senin ev yeni falan geçen gelmiş satsan ne kadara satarsın evin yıpranmış ona göre fiyat biç satsan ben alayım falan filan.
Rahatsız duymaya başladım artık.
Sizce ne yapmalıyım normal mi bunlar abartıyirmuyum.
İkinci soru
Çocuğa hep ulaşım kullanırız toplu ve genelde ben oturmam onu oturturum.
İnsanlar genelde şey der şu çocuğu kaldırın biz oturalım yada kalksın su çocuk şuna yer versin falan.
Bende sizene diyorum ha ben oturmusum ha kızım ben oturmuş olsam kızım kucağımda olsa bana da kalk diyeceksiniz.
Ama çok yaşlı hasta bebebkli birini görünce kızıma soruyorum yer verlim mi diye bazen veriyor bazen vermek istemiyor ..sizce bu davranışim yanlış mı insanlar mı yanlis