• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Ben / derdimle ilgili son konu

Assley159

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
875
1.255
113
Aslinda birazda gunluk ruh hali defteri gibi kullandim burayi.Ömürlük diye basladigim ask dolu evliligimden yarali,bereli,kahir dolu ayriliyorum.Şunu anladim ki gecinmeye gonullu olmak diye birsey varmis.Bu iki tarafta da mevcut olmadan olmuyormus.
Burda da olaylari bir taraflarimi yirtarcasina anlattim ama bizim gercek derdimiz olaylar degilmis,hepsi bahaneymis.Esimle oyle bir konusma yaptim ki dizi sahnesi gibiydi.Sen bana herseyinle kabulsun ama ben sana sanirim herseyimle kabul degilim demi bana yalnizca bunu soyle dedim.Sartlar vs vs hepsi bahane.Ben onu rahat ta biraksam,agzimla kus ta tutsam,ayaklarina da kapansam bana karsi 'Gönlü' tam degilmis kizlar.oyle konustum ki sonunda bana hadi gönlüm var diyemedi.hatalarim icin ozurdiledim,yasatarak duzelticez dedim,ama bana gönlüm var demedi.ama ama ama cumleleriyle ,korkuyorum dedi.
Ve aklimda suan tek bir soru isareti bile kalmadi.Bizim sorunumuz cok derinmiş....

Guncelleme; Bu konuyu 18 Temmuzda acmisim..Ne kadar berbat,ne kadar kaybetmis,ne kadar caresiz,ne kadar ozguvensiz hissediyormuşum...Evden ayrilip anne evime geldigimden beri kendimi saglikli sekilde dinleyip analiz ettikten sonra hem kendi yazdiklarimi,hem kizlarin yorumlarini tekrar tekrar okudum..nasil bir ruh halindeysem demekki aciz gibi hissetmisim.En ufak konularda bencillikle suclanmisim.Suclu hep ben olmusum.Karsidan bakamiyor insan yasadiklarina.Savasirken kendini kaybediyor.
Simdi hayata döndüm,nefes almaya basladim,guluyor,dolasiyor,enerjimi geri topluyorum.Anlasmali bosanma icin ondan gelecek evraklari bekliyorum yakin zamanda allahin izniyle bitecek.
Ne guzelmis nefes almak,ne guzelmis sabaha göz acmak,ne guzelmis deliksiz uyumak,ne guzelmis ferah hissetmek.Hayatimi sifirdan kurucam.Geriye maddi anlamda hicbirseyim kalmamis olsa da umutluyum.Meslegim var ve en kisa zamanda maddi anlamda da toparlanicam.
Yine gunluk gibi oldu ama iyi oluyor tartiyor insan kendini...

Son düzenleme:
Valla o adamı odaya kapattığınızda, kendini yere atıp (tam hatırlamıyorum ama böyleydi galiba)
"annnaaaaeee annnaaaaeeee, anneme bişey söyleme" dediğinde arkanıza bakmadan kaçmanız gerekiyordu. Siz giderken bişeyler kalmışmı diye bir de konuşma yapmışsınız, yaşanılan onca şeyin üstüne, adamın size anlaşma üstüne anlaşma sunmasına rağmen hala bir şeyler kaldığını duymak istmeniz enteresan. Adam kafadan kırık ama siz de pek normal değilsiniz gibi.

Valla o adamı odaya kapattığınızda, kendini yere atıp (tam hatırlamıyorum ama böyleydi galiba)
"annnaaaaeee annnaaaaeeee, anneme bişey söyleme" dediğinde arkanıza bakmadan kaçmanız gerekiyordu. Siz giderken bişeyler kalmışmı diye bir de konuşma yapmışsınız, yaşanılan onca şeyin üstüne, adamın size anlaşma üstüne anlaşma sunmasına rağmen hala bir şeyler kaldığını duymak istmeniz enteresan. Adam kafadan kırık ama siz de pek normal değilsiniz gibi.
😂😂😂 anneeee anneeee mi?

Gerçektenmi. Tövbe yarabbi :KK12:

Gerçektenmi. Tövbe yarabbi :KK12:

birgun benzer yontem de denedim.guleceksiniz ,kapattim kapiyi kitledim dedim ki baslarim senin ana abla sevdandan aklin calismiyomi senin halen salak dedim.cocuk gibi azarlattiriyosun kendini valla dayak aticam dedim.anneeeaaaaa anneeeaaa anneme bisey deme diye yere yatip tepindi kizlar:)

Konu sahibinin yaşadıkları için gerçekten üzülüyorum ama bu adamdan son anda bile bir şeyler beklemesi enteresan.
Hakkında hayırlısı olsun ne diyim.

Gider ayak nabız yoklaması mi yaptınız, hala mı?
O annesine bağımlı sizde ona bağımlı olmuşsunuz.
Yolunuza bakın artık.
Eşiniz sizi gerçekten sevse bu hale zaten gelmezdiniz ki, neye şaşırıyorsunuz?

Konu sahibinin yaşadıkları için gerçekten üzülüyorum ama bu adamdan son anda bile bir şeyler beklemesi enteresan.
Hakkında hayırlısı olsun ne diyim.

Aslında ben onu anliyorum .kuzenimin eşi 5 para etmez bir adamdı kuzenimde bunu biliyordu ama boşanma fikrinden korktuğu icin acaba düzelirmi elalem ne der diye gelgitleri vardi. Bosanmis bir kadin olma fikrinden korkuyordu. Halbuki evlenmek kodar doğal bur durum bu.Sonra onu psikologa götürdük ve bosandiği gün yanindaydim. Dava bitipte adliye binasindan çıkınca bana döndü ve abla güneş bile daha parlak sanki üstümden bir yük kalktı dedi. bence arkadaşta biliyor o adamdan bir b_k olmayacagini ve barişsalarda mutlu olamayacagini ama gelgitleri var.

Herkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.

Esim ailesine(ablalarina ve ozellikle annesine) cok duskun ve ailenin en kucuk erkegi.Kisaca beni yok saymalariyla baslayan bir evlilik,esimle olan sevgiye guvenerek hic sorun yapmadim bir cok seye ama bunlar birikti birikti ve yanina esimin evlilik sistemi gerekliliklerine uyum saglama sorunu(zayif karakter) ve keyfine duskunlugu(birikim kafasi yok ) ve annemi 6 ayda bir -senede bir yanima alicam uzun kalicak bastirmalariyla beraber,ablam da gelicek tatile vs sartlari girince ben artik idare edemeyip patlama noktasina geldim ( annesi de yanimizdaydi) ve tartisma yasandi.Esim bu evden cik bosaniyoruz ne istiyosan soyle seklinde evden cikarinca bir sure ailemde kaldim ve arada tartismalar vs abim bir konustu esimle derken evlilik pazar yerine donmus oldu.Ve aslinda ben hakliyken haksiz konumuna dustum.
Suanda da at pazarligina donmus evlilikte benim istedigim sistemimizi kurmakken esimin istedikleri
1-annem 6 ayda bir buraya gelecek 2 ay 1 ay toplamda 3 ay bizde kalacak
2-ablam gelecek 1 ay bizde kalacak.
3-ben tatillerimi kendi sevdiklerimle geciricem cunku senle yasiyorum zaten.
4-yilbaslarinda annesiyle olucakmis
5-ev alma konusunda da daha zaman varmis
6-bu sartlarda da cocuk dusunemezmis

Okuyunca bana da cok mantiksiz geldi.bosanmak mantikli gibi sanki.

Kizlar duygusalim ve bana akil verin ne olur.Evliliginde buradan top döndüren var mi?
Daha önceden böyle bir konu açmışsınız..eşinizin sürdüğü şartlara baktım da ben burada evliliğinizi devam ettirmeye yönelik bir şart_çözüm göremedim.bu adam evliliğe alışamamış ,hala kendini tek kişilik dünyasında görüyor.kendisi de bulunmaz hint kumaşı ya kendisine kul köle olmanızı istiyor.peki ne karşılığında?istediğiniz hiçbirşey olmuyor. Adam sevgi göstermiyor.siz ailenin dışında kalmışsınız. Birde yukarıda yazdıklarınıza baktım.hatalarınız için özür dilemişsiniz.ama gönlüm var diyememiş.sizi evden bile kovmuş
Belli ki bu adam sizi istemiyor..yahu annemiz babamız bizi sevmese ve hissetsek resti çekeriz ,hatta evden bile gideriz.😀konu eş olunca (sanırım çocuk yok) neden bu kadar ta biz verdiğinizi anlamadım? siz ne kadar beni sev diye kendinizi paralasanızda bu adam sizi sevmiyor,istemiyor .😕
Ee değişmeyeceğine göre ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin

Kizlar,acı cekiyorum,cok acı cekiyorum.Annemin yanina gidip şifa bulmak istiyorum.Anlasamadik biz evet.Kotu insanlar degiliz ama maya tutmadi bir sekilde işte.Cok kavgalar ettik.kavgalar ettik ama duzeldik diyen cok insan oldugunu gorunce daha da uzuluyorum biz niye yapamadik diye.

Kizlar,acı cekiyorum,cok acı cekiyorum.Annemin yanina gidip şifa bulmak istiyorum.Anlasamadik biz evet.Kotu insanlar degiliz ama maya tutmadi bir sekilde işte.Cok kavgalar ettik.kavgalar ettik ama duzeldik diyen cok insan oldugunu gorunce daha da uzuluyorum biz niye yapamadik diye.

40 yaşındaki eşiniz gerçekten 'anneee anneeee anneme bir şey söyleme' diye ağlayıp kendi kendini yerden yere attığında siz bu adama saygı duymaya devam edip, bir şans daha mı verdiniz? Öyleyse yardım almanızı tavsiye ederim, sizin de ayarlarınızı bozmuş bu evlilik. Dışarıdan bir okuyun lütfen normal mi bu yazdığınız şey.

40 yaşındaki eşiniz gerçekten 'anneee anneeee anneme bir şey söyleme' diye ağlayıp kendi kendini yerden yere attığında siz bu adama saygı duymaya devam edip, bir şans daha mı verdiniz? Öyleyse yardım almanızı tavsiye ederim, sizin de ayarlarınızı bozmuş bu evlilik. Dışarıdan bir okuyun lütfen normal mi bu yazdığınız şey.
Ayarlarim bozuldu ondan eminim.

Aslinda birazda gunluk ruh hali defteri gibi kullandim burayi.Ömürlük diye basladigim ask dolu evliligimden yarali,bereli,kahir dolu ayriliyorum.Şunu anladim ki gecinmeye gonullu olmak diye birsey varmis.Bu iki tarafta da mevcut olmadan olmuyormus.
Burda da olaylari bir taraflarimi yirtarcasina anlattim ama bizim gercek derdimiz olaylar degilmis,hepsi bahaneymis.Esimle oyle bir konusma yaptim ki dizi sahnesi gibiydi.Sen bana herseyinle kabulsun ama ben sana sanirim herseyimle kabul degilim demi bana yalnizca bunu soyle dedim.Sartlar vs vs hepsi bahane.Ben onu rahat ta biraksam,agzimla kus ta tutsam,ayaklarina da kapansam bana karsi 'Gönlü' tam degilmis kizlar.oyle konustum ki sonunda bana hadi gönlüm var diyemedi.hatalarim icin ozurdiledim,yasatarak duzelticez dedim,ama bana gönlüm var demedi.ama ama ama cumleleriyle ,korkuyorum dedi.
Ve aklimda suan tek bir soru isareti bile kalmadi.Bizim sorunumuz cok derinmiş....
Canım artık yalvarma şu adama. Kendini daha da değersizleştiriyorsun😡

Bu kadar geberiyorsan o adamın aşkından kabul et annesini ailesini filan ,yok geçinmeye gönlü var mıymış da bilmem neymiş, selvi boylum al yazmalıma çevirmeyin olayı, ailesiyle birlikte kabul et o zaman. Sorununuz derin filan değil annemle kabul et beni diyor işte. Gayet düz ve yüzeysel.

Bu kadar geberiyorsan o adamın aşkından kabul et annesini ailesini filan ,yok geçinmeye gönlü var mıymış da bilmem neymiş, selvi boylum al yazmalıma çevirmeyin olayı, ailesiyle birlikte kabul et o zaman. Sorununuz derin filan değil annemle kabul et beni diyor işte. Gayet düz ve yüzeysel.
Evet haklisin aslinda.bu sekilde bakabilseydim olurdu.

Evet haklisin aslinda.bu sekilde bakabilseydim olurdu.

Bak bu adamı yarım gibi tam olgunlaşmamış gibi düşün, birey olamamış takılı kalmış bi yerde, oral dönemde ihtiyacı olan ilgiyi alamamış mı fazla mı maruz kalmış bilmiyorum ama olgun erkekler gibi değil, ben annemsiz yapamam diyor ben buyum diyor, senden ayrılırım annemden ayrılamam diyor yani çok karışık değil aslında. Adam eksik engelli gibi anladın mı, ya bu adamı böyle kabul et ya da etme. Allah kurtarsın ne diyeyim

Anlasamadiniz değil arkadaşım.Bu adam seni anlamamış.Hatta anlamak için bir çaba da bulunmamış.Ne yazık ki size değer vermiyor.Hicbir aklı başında insan annesini ablasını evliliğinin ortasına oturtmaz . Ne demek tatilleri tek başıma yapacağım,ne demek yılbaşında ailemle olacağım.Bu kadar çok şartı görünce aklıma acaba sizi biktirmaya ,evlilikten sizin vazgecmenizj sağlamaya mi calisiyor diye geldi.Boylece vicdan azabı çekmeyecek,soranlara da o istedi boşanmayı diyecek belkide.Ne olur şu adamın egosunu daha da tatmin etmeyin ve bitirin herşeyi.İnanin gerçek evlilikler böyle değil.

Bak bu adamı yarım gibi tam olgunlaşmamış gibi düşün, birey olamamış takılı kalmış bi yerde, oral dönemde ihtiyacı olan ilgiyi alamamış mı fazla mı maruz kalmış bilmiyorum ama olgun erkekler gibi değil, ben annemsiz yapamam diyor ben buyum diyor, senden ayrılırım annemden ayrılamam diyor yani çok karışık değil aslında. Adam eksik engelli gibi anladın mı, ya bu adamı böyle kabul et ya da etme. Allah kurtarsın ne diyeyim
Hayatimda sahip olmadigim net bir üsluba sahipsiniz:) evli misiniz acaba?

Back
X