Ben eşine de sana da üzülüyorum aslında, o adam da öyle yapacak bişe yok, değişmez değişemez, 40 yaşına gelmiş nerdeyse ,bacağı olmayan bi adam yürüyebilir mi, ruhsal aygıtı olgunlaşamamış ki seninle ailesinden bağımsız ilişki kuramıyor işte. Seninle devam etmeye niyeti yok çünkü senin kesinlikle istemediğini o çok istiyor. Senin ne kadar net olduğunun farkında, korkuyorum demesinin sebebi bu. Olmayacağını biliyor çünkü. Bazen daha fazla eşelemenin anlamı olmaz sizinki de öyle, tam bu noktadasın şimdi acını çek sonra zamanla kabullenme sürecine gireceksin.
Çok daha güzel bi evliliğin olur inş senin için dua ediyorum şuan, hissettiğin acıyı sadece tahmin ediyorum ,o ateş seni yakıyor çünkü. Şunu bil hiçbir duygu sonsuza dek sürmüyor acı, hüzün hatta mutluluk bile geçiyor,seninki de geçecek zaman ver kendine.
Dokuz yıllık evli olmam başarı değil sadece normal bir adama denk gelmişim hepsi bu. Korkma ,normal tüm istatistiki çalışmalarda anormalden çok çok daha fazladır, sen anormaline denk gelmişsin. Buna da kısmet diyorlar herhalde.