• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Ben / derdimle ilgili son konu

Tek istegim surdan kurtulmak ve acımi cekip hayatimin devamina bakmak.Ben boyle yaptikca o guclendi.Ben guclu oldukca da ruhumu emdi.mutlu olmam ona faydali birseyken o beni mutsuz etmeyi secti.
Hayat genel anlamda böyledir, iyi niyetimizden verdiğimiz tavizler hep aptallık olarak algılandı. Yaşaya yaşaya öğreniyoruz malesef. Siz verici olup çözmeye odaklı oldukça şımarmış, arsızlığı ele almış karşı taraf.
Genel anlamda insanları kıramam, karşımda kimse mahçup hissetsin istemem, ince düşünmeye/ hareket etmeye çalışırım. İnan hayatımda ki 10 kişiden belki 1-2 tanesi hakkını vermiştir bu tavrımın. Geneli naifiliğe, değersizlikle karşılık vermiştir. O yüzden bazen yalnızlık sahte kalabalıktan çok daha iyidir.

E artik kusura bakmayacaksin

Sorun adamda degil SİZDE
simdiye kadar adama saydirdigim hersey icinde suan pismanim

herseyinle kabulsun ama ben sana sanirim herseyimle kabul degilim demi bana yalnizca bunu soyle dedim..oyle konustum ki sonunda bana hadi gönlüm var diyemedi.hatalarim icin ozurdiledim,yasatarak duzelticez dedim,ama bana gönlüm var demedi.
Sunlar icin zaten en basindan beri ben buyum sartim bu diyen adama illa olsun konusmaniz icin
İkinci seceneginizde vardi sartlara ok diyip devam etmek

Back
X