Yine ben mi cok duygusalim sizce?

Less-is-More

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Nisan 2018
8.227
30.283
548
36
Merhaba herkese.
Normalde ozel gun takintisi olan bir insan degilim. Sadece dogum gunumun hatirlanip kutlanmasi yeter benim icin. Hediye falan beklemem oyle. Ama ogretmenler gunune biraz fazla anlam yukluyorum. Bunu daha once dile getirdigim icin esim biliyor bu durumu. Hatta iki yil onceki ogretmenler gununde ondan cicek bekledigimi, gelmedigi icin uzuldugumu soylemistim. O da hak verdi, dusunemedim dedi, zaten cok uzatmadan konu kapandi. Gecen yilki ogretmenler gununde zaten dogum iznindeydim ve evdeydim. Sagolsun unutmadi, cicek getirdi. Bu senekinde ise haftasonuna denk geldigini sonradan fark ettim, gec kaldim diye bir bahaneyle geldi bana. Bir cicek gondermedi yillardir, agzimla soylememe ragmen. Ben sitem edince de uzuldu. Tamam da yeterince onemseyen insan hangi gune denk geldigine bakmaz mi? Ben senden bunu bekledigimi kac kere soylemisim. Yani cok mu zor birsey guzel bir not yazip bir cicek gondermek. Hicbir ozel gunde hediye istemedim. Dogum yaptim, onda bile aldirmadim. Ama bu onemliydi, bilmiyorum ben mi abartiyorum sizce?

siz söyledikten sonra gelen çiçeğe cidden bu kadar sevinir misiniz? şahsen ben sevinmem, söyledikten sonra bir anlamı yok çünkü.

siz sadece “öğretmenler gününde çiçek aldım” diyebilmek için istiyorsunuz sanki.

bu arada gününüz kutlu olsun :)

Tesekkur ederim.

Evet soyleyince dediginiz gibi bir anlami kalmiyor ama hirs yaptim sanirim, soyledim ama hala yapmiyor diye :)
Zaten cicek aldim. Almasam da onemli degil. Ben esimin odunluguna takiliyorum sadece.

Sizi seven bir eşiniz mutlu bir yuvaniz varsa siz zaten çok özelsiniz bir evladıniz da var Allah bağışlasın boşverin çiçeği böceği samimiyet dükkanlarda satılmaz, ben de öğretmenim emin olun mutluluk instagtamda paylaşılan samimiyetsiz fotoğraflardan çok daha önemli.Cicek alanlar dünyanın en güzel evliliğini yapmış ya da çok aşık tipler değil.Kimsenin kocası da Romeo değil.(Buarada bekarım, kıskanıyor çiçek gelenleri demesinler )

Back
X