Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun bu aradaDaha önce 32 haftalıkken ölü doğum yaptım, bir sene geçti üstünden hep ümitleniyorum görüyor musunuz bir şey?
Fotoğraf yok
Fotoğraf yok
Erken gebelik testlerine güvenemiyorum daha önce yanlış sonuç göstermişti de Yarın ilk idrarla tekrar denerim artık bu testi 3 gün önce yapmıştımilk fotoğrafta hafif bi çizgi gördüm sanki. erken gebelik testiniz yok mu onunla deneseniz bir de?
Ben göremedim
SağolunBen göremedim
ben predictor erken gebelik testi kullandım hep ve beni hiç yanıltmadı. siz daha iyi bilirsiniz tabii ki. inşallah güzel sonuç alırsınız.Erken gebelik testlerine güvenemiyorum daha önce yanlış sonuç göstermişti de Yarın ilk idrarla tekrar denerim artık bu testi 3 gün önce yapmıştım
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah hepimizi, deneyeceğim dediğiniz testi sağolunben predictor erken gebelik testi kullandım hep ve beni hiç yanıltmadı. siz daha iyi bilirsiniz tabii ki. inşallah güzel sonuç alırsınız.
başınız sağ olsun bu arada. Allah yüreğinizi hafifletsin, sizi mucizenize kavuştursun inşallah![]()
Hatırlamıyorum ama resimleri hep 10. Dk da çekerim geneldeBen kuruma çizgisi gördüm sanki kaç dk sonra çıktı![]()