Nişanlımla sorunlu bir ilişkimiz vardı. Böyle devam ederse ben yokum dedim 1 aydır da her şey mükemmel derecede iyiydi. Hatta geçen hafta tatildeydik harikaydı. Sonra döndük onun sınavı vardı çalışması gerekiyordu ama harıl harıl oyun oynuyordu. Bir kaç kez uyardım. Ertesi gün sınava girdi çıktı. Yine harıl harıl gün boyu oyun oynadı. Bu arada küçüklükten gelen bir oyun bağımlılığı var ve bu aramızda hep sorun. Ben de tüm gün ders çalışıyordum bir yandan adam ne yapsın ben çalışırken dedim kendi kendime.
Neyse sonra çay koydu. Birlikte içicez sanıyorum baktım ki yine oyun. Ne yapıyorsun sen? Ben seni bekliyorum diye bağırdım tutamadım kendimi. O da bu el bitsin geleyim dedi ama nasıl bir memnuniyetsizlik o suratta. Ben çağırdıktan sonra ne önemi var dedim çarptım kapıyı başka odaya geçtim. Neyse geldi sonra benim de tepem attı tabi. Ya sil oyunu ya da ayrılırız dedim. Oyundan ayrı kalmak istemiyorum sen istiyorsan ayrıl ama ben ayrılmam dedi. Ben de silmiyorsan ayrılalım dedim çıkardım attım yüzüğü.
Sonra oyunu silerim ama oynamamak içinde elimden geleni ardıma koymam dedi. Bu beni iyice sinirlendirdi. Sonra da kalktı gitti salak salak videolar izliyor gülüyor. Ben üzgünüm adam kahkaha atıyor. Bir kaç kez yanına gitmeye çalıştım. Ben tek başıma takılmak istiyorum seninle konuşmak istemiyorum beni rahatsız etme dedi.
Gece oldu yatacağız ki ne kadar tartışsak da sarılıp uyuruz normalde. Yok bana dokunma, rahatsız etme, git şu köşede yat falan saçma sapan hareketler. Benim tepem 2.ye attım tabii. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım ben gidiyorum dedim. Beyefendi geldi gitme lütfen, gel geç yerine sarılalım, aşkımlar bitanemler... Neyse yattık uyuduk. Sabah da gayet öptü kokladı sevdi... İşe gitti saçma sapan tripler, soğuk falan...
Ha şimdi ben bu adama ne yapayım? Ne yapayım da burnundan getireyim? Çok sinirliyim. O kadar fevri davranmasam iyiydi ama tutamadım kendimi. Her şey de mükemmel gidiyordu halbuki. Yine mahvoldu

bir yandan yüz göz olduğumuza üzülüyorum bunu da düzeltmem lazım. Eleştiri değil öneride bulunursanız daha çok işime yarar.