yine ben ve yine fikirleriniz benim icin cok onemli..

Istemediginizi belirtmeniz en guzeli ama cesaretiniz yoksa birinin hastalandigini (Akraba, es, dost sallayin iste) ona yardima gideceginizi soyleyin. Anneniz yakinsa o esinizi arasin cagirsin sizi. Bir bahane bulun yani. Keske icinizden gecenleri soyleyebilseniz en guzeli o ama neyse. Camlari kesinlikle silmeyin doktor yasakladi bi is yapicam diye elimden kolumdan olamam cocugum var benim diyin. Esiniz bisey soylerse sen benim annemin camlarini silersen silerim diyiverin.
Boyle seyleri biz yetiskinler kaldiramazken cocuk ne hale gelir. Kesinlikle bir yolunu bulun gitmeyin

Evet çok haklisin.Tesekkur ederim yorumun için,annem hasta olduğu halde kadın tutar bana yaptırmaz büyük temizlikleri, yemeğini yapar, günlük işleri yaparım bazen babama suputturur evi veya sildirir ben gidince yapmim diye, kolum ağrıyor diye birde daha unutmuşum yazmayı belimde de fıtık var ,

Konu sahibi konuyu açıp gitmiş gibi bir izlenim olmasin,çocuk gibi olucak ama :-))
Eşim vardiyali çalışıyor ve birazdan gelicek çıkmam gerekiyor,yorumlariniz için teşekkür ederim ,cesaretlendirdiniz beni sağol un arkadaslar

Dedim,"anne çocukta korkar bende sabaha kadar uyuyamadim"dedim,"öyle sey mi olur kim dolanacak,gelin nerde derlerse ne derim "dedi,kızlarının da bulunduğu kalabalık bi ortamda konustuk,yüzyüze başbaşa konusmadik,evlerimizde yanyana bugün yarın tekrar sorucak,benimki bir nevi kucukbi rest çekme olacak çünkü anlamıyor anlatamiyorum kizlarida söyledi ,yüzüne karşı söylediler cocugu al bize gel diye itiraz etti "olmaz kim dolanacak"dedi ,ben burdan cesaret lenmeye çalışıyorum çok saolun biraz güvenim geldi kendime,soyleyebilicem insallah,yorumun içinde teşekkür ederim

Kim dolanack kelimesi bile ne kadar ayp .soyle senin psikolojin sagligin onun gununden onemli degil ya gerekirse esini de araya koy ben ve cocugum korkuyor annen anlamiyor de tabi esin ana kuzusu. degilse ..... canm bu kadar ezdirme kendini ya sen ne kadar sessiz kalirsan o kadar ezer. Basina cullanir yuzune atla demiyorum ama istemedigin seyleri zorla yapma en fazla iki gun kuser nasil olsa onun sana isi duser[/QU

İki yıldır hanım kuzusu yapmaya çalıştım,bu konuda devreye sokucam eşimi,bakalım odaeskisi gibi anneci mi?enazindan bunu anlarım hep değişti diyorum ama bakalım hangimizi tutacak beyefendi,

Umarim seni tarafinda olur esin kaynana madem o kadar allah allah diyor da niye kul hakkini gozetmiyor herkes kendi nefsine .. kocan arkanda durmasaa bile korkuyorum diye gitme.

koskocaman kadın zikirden neden korkar ki bunu anlamadım,ön yargılardan bir kurtulsak iyi olacakta neyse.. eliniz şişiyormuş,belinizde fıtık varmış, misafir gelecek diye canınızdan olmanızı mı bekliyor acaba? o kadar insanı çağırmayı biliyorsa ağırlasın bir zahmet. görümceleriniz aklı başında insanlarmış, size de destek olmuşlar madem bu konuda "anne ben rahatsız oldum geçen sefer, bak kızlarında çocuk etkilenir gitme diyor,bu seferlik beni mazur gör,zaten belimde elimde ağrıyor sana yardım edemeyeceğim" dersiniz. ısrar ederse eşinize söylersiniz.

Bencede katilma ve sakin silme camini falan alsin bi kadin sildirsin camlarini ne ayip hic anlamıyorum kv leri bastan silmiycektin hic...ben asla yapmadim yapmamda cok hasta olur tamam ama temzilik icin beni cagrirsa heralde cildiririmmm...
Esine soyle esim katilammai ve cam silmemi istemiyo de

Sen kafana takacagina o taksin !!
istemedigin hic birseyi sirf o istiyo diye yapma..

Okadar kisiyi cagiriyosa bi zahmet serisinide
Kendisi yapsin ..
Camlarini felanda silme .. ayrica kizlari varmis onlar silsin.

görümcelerin ne güzel abla olarak seni destekliyor, cam silme zikre de katılma diyor sen daha neyin tereddütünü yaşıyorsun ki?
o da biraz annelik yapsın elin rahatsızsa seni kötü etkileyerek birşey yaptırmasın.

Kızlar hepiniz saolun yorumlariniz icin,bugün kv bizi çıkarken gördü,"nereye oğlum,annen bana yardım etmicekmi"dedi bende kapiyi kitliyordum,"ne yardımı anne'dedim "camlaraaa"dedi, "anne Benim kolum ağrıyor biliyorsun "dedim "e benimde omuzum ağrıyor,ben kirini alim sen parlat "dedi,"anne ben silemem"dedim indim aşağıya.
Gorumcemde "sabahtan gelirsen bırakmaz dögus çıkarır akşamdan gel yat"dedi sağolsun..

görümcelerin ne güzel abla olarak seni destekliyor, cam silme zikre de katılma diyor sen daha neyin tereddütünü yaşıyorsun ki?
o da biraz annelik yapsın elin rahatsızsa seni kötü etkileyerek birşey yaptırmasın.[/QUOTE

Kv ve annelik??:-)esim babasına borcunu annesine verdi birkere,kv sen al parayı kp de soyleme,adam herfirsatta dile getiriyor, eşime dedim "sen benden gizli paramı aldın nedir bu baban sürekli gundeme getiriyor"
Megerse kv kp aldığı parayı soylememis ,kendi naaptiysa artik...

Tövbe estağfurullah:-)
Bir kısmı halka şeklinde oturuyor ,diğerleride halkanin etrafında ayakta duruyor,eller göbekte bağlı,belden egilirizya hani osekil ama çok inanılmaz seri bisekilde kafalarda one arkaya hu hu hu deyip agliyorlar,ve bu bitince hiç birşey olmamış gibi sohbetlerine devam ediyorlar,
bende gördükten sonra "anne senin omuzun belian boynun ağrıyor du hani"dedim bişey olmaz o şifa şifa diyor.yani rock cilar bile osekil kafa sallayamaz inan,başörtüleri kayiyor,saçlar biroyana bir buyana..

Merajtan arastirdim:kendine sis sokanlar bunu yaparken orasina burasina şişi sokanlar varya onlar rufani tarikati oluyor!sadece zikir cekenlerse;kadiri tarikati..ama kuranda ivadetin gizliliginden soz ediyor ve beni bgirarak aglayarak drgil kalbinizden zikredin diyor!!allah asiriya kacanlari secmez diyede devam ediyor..cok hastalikli geldi bana bu oyle zikir cekme olayi..oturup kuranini okuyup sesis sessiz zikir cekemiyorlarmiymis haha

Back
X