Yine ben ve yine sizlerden akıl gerek kızlar

Çok teşekkür ederim canım seni tanımama rağmen senden bunları duymak bile beni tuhaf etti aksine tek bi ark yine yok herşey yasak hersey
Ayrıca dua göndermiş sjn bana çok teşekkür ederim ozel mesaj olarak atmış sjn oradan cvp verecektim ama oradan cvp verdiğim de sende bana ordan yazdığında Gmail den bildirim geliyor o yüzden buradan yazdım bu sitede sizlerle konuştuğumu bilse neler yapar tahmin bile edemiyorum

en çok bu duruma üzülüyorum . 1. evliliginde çok kötü şeyler yaşayanlar 2. evliliği hiç düşünmüyor . bütün erkekleri aynı sanmayın . etrafımda 2 akrabam var . örnek vereceğim.

kadın kocasından şiddet ihanet her şey gördü 40 yaşında 3 çocuğunu da alarak o adamdan ayrıldı. şu an evli kadın 2. evlilik masallah diyeyim Allah ikisinide nazardan saklasin o kadar uyumlu bir eşi var ki şimdi . o adamın da 2. evliligi. ikiside namazında niyazında tertemiz ınsanlar. muratlarina erdi ler.
2. örnek . bu sefer ki erkek tanıdığım güzel bir evliligi vardı .kadin bir gun adamin ailesine saygisiz davrandi diye evlilikleri bitti. acele karar verildi. adam 2. evliligini yapti her gun hayatim zehir dedirtecek bir kadınla evlendi yani bin pişman.

Ben bu iki örnekten şunu ders çıkardım güzel bir evliliğimiz varsa kıymetini bilin ama kötü bir evliliginiz varsa hayat hep öyle devam edecek değil. yani 2. evlilikte yüzleri gülüyor. Allah kimseyi şaşırtmasın. . .
Kesinlikle size katılıyorum bende bir örneğim 7 yıl resmen hayata küstüm sorumsuz calışmayan kumar oynayan etrafındaki herkezi dolandırmış bir eşim vardı ben çalışıp evime bakıyordum sonunda sabrım taştı ve boşadım 2 yıl önce 2.evliğiğimi yaptım rabbime binlerce kez şükrediyorum eşimi benim karşıma çıkarmış diye iyiki boşanmışım diye ben mutluluğu 2.eşimle yaşıyorum.

Benim tepkim duzeldigini gorene kadar yuvan için değiştiğini gorene kadar asla affetmeyecm dedim...üzerine bana o kelimeler söylendi ailem katı olduğu için hep sabır diliyorum allahdan...

Adam sizin affedip affetmemenizi zerre umursamiyor. Siz simdi tepki gosterdiginizi falan mi dusunuyorsunuz?

Bunlari hak etmiyorsunuz. Bosanin.

Kesinlikle size katılıyorum bende bir örneğim 7 yıl resmen hayata küstüm sorumsuz calışmayan kumar oynayan etrafındaki herkezi dolandırmış bir eşim vardı ben çalışıp evime bakıyordum sonunda sabrım taştı ve boşadım 2 yıl önce 2.evliğiğimi yaptım rabbime binlerce kez şükrediyorum eşimi benim karşıma çıkarmış diye iyiki boşanmışım diye ben mutluluğu 2.eşimle yaşıyorum.
Evlilik kader miş benim kaderim de evlilik den yana şans yok neler cektigimi bir ben bilirim bi allah

Evlilik kader miş benim kaderim de evlilik den yana şans yok neler cektigimi bir ben bilirim bi allah
Bende çok çektim canım kocadan ailemin boşanmamam için bastısından hayatımı o 7 yılını yazsam bir acı bir roman olur.ama allah herşeye yeter hayata küsme mutlaka umutlu ol sen umutlu olursan güzel şeyler gelicek elbet.

insaallah cocugun yoktur okuyamadim da bütün sayfalari.. sana diyecegim biraz da kendin icin yasa,birakin artik su millet ne der, sn evde zulüm altindayken ellerin bir faydasi var mi sana? adamda ahlak diye bisey yok bosan genceciksin hayatini tekrar kurarsin .

insaallah cocugun yoktur okuyamadim da bütün sayfalari.. sana diyecegim biraz da kendin icin yasa,birakin artik su millet ne der, sn evde zulüm altindayken ellerin bir faydasi var mi sana? adamda ahlak diye bisey yok bosan genceciksin hayatini tekrar kurarsin .
Ben o hayatı kurarim elbette sığınma evine gidcem ama arkamdan olacaklar beni korkutuyor herkes birbirine girer sorumlu olarak omur boyu beni tutarlar cikmazdayim inanın korkularim cesaretsizligim eziliyorum

Bende çok çektim canım kocadan ailemin boşanmamam için bastısından hayatımı o 7 yılını yazsam bir acı bir roman olur.ama allah herşeye yeter hayata küsme mutlaka umutlu ol sen umutlu olursan güzel şeyler gelicek elbet.
Geçse keşke geçse aile baskısı yüzünden evlendim ikinci evliliğimi ailem yüzünden yaptım ama beni çıkmaza soktu babamla Abim amcalarım milletin lafları 5 yıl dayandım evlenmedim en son pes ettim annem de aglardi evlen kızım bunlar sana huzur vermedi vermez derdi gittim bu adama dustum

Kadinlarimiza bunlari yasatan erkek musvettelerinden nefret ediyorum. Sizi anliyorum. Fakat bir adim atmalisiniz. Kadin dernekleri falan var mi bulundugunuz sehirde?
Ben ilçe deyim maalesef yok kadın evleri bile yok ile gitmem lazım beni durduran arkamdan olacaklari bilmem babam hep der ben kariyer sahibyim çok tanınan biri o yüzden hep millet için yaşar önümüzu keser kardeşim hukuk okuyor birsey olursa okuluma sebep olursunuz diyor bilerek onumu kesiyorlar

Ben ilçe deyim maalesef yok kadın evleri bile yok ile gitmem lazım beni durduran arkamdan olacaklari bilmem babam hep der ben kariyer sahibyim çok tanınan biri o yüzden hep millet için yaşar önümüzu keser kardeşim hukuk okuyor birsey olursa okuluma sebep olursunuz diyor bilerek onumu kesiyorlar

Oldu. Kariyeri icin kizinin hayatını hice sayan babaya da baba denmez. Bu ne bencilliktir? Asla boyun egmeyin, gidin ile. Ileride bir gun rahata erdiginizde kimse de dönüp tesekkur etmez kariyerimi mahvetmedin sagol diye, olan ancak sizin gecip giden yillariniza olur.

Oldu. Kariyeri icin kizinin hayatını hice sayan babaya da baba denmez. Bu ne bencilliktir? Asla boyun egmeyin, gidin ile. Ileride bir gun rahata erdiginizde kimse de dönüp tesekkur etmez kariyerimi mahvetmedin sagol diye, olan ancak sizin gecip giden yillariniza olur.
Hayat benden o kadar şey aldiki onlara yanıyorum ama çaldığı kadar da verdi...gözüme dahi guvenemez oldum insanlardan nefret ediyorum belki yanlış ama psikolojik olarak yerlerdeyim su an

Mrb kızlar ben 1 hafta önce 1 yıllık olan evliliğim den bahsetmistim. Çok küfürbaz ahlaksız terbiye yoksunu bi eşim var eş bile demek gelmiyor içimden 1 aydir benle kavgali öyle şeyler söylüyor ki bana taş olsa catlar ama sabit diliyorum hep allahdan su zamana kadar hep affettim hemen ama şimdi gururumu ezip o söylediği kufurleri sözleri affedemiyorum boşancam ailem normal karsilamiyor bu müddet devlete sığın cam en azından psikolojik men duzelene kadar ama yine dedim yanlış olmasın hemen pes etme az daha bekle hata yapma dedim kendi kendime 1 ay geçti ama duzelmiyor söylediklerime pişman değilim begenmiyorsan sıktır git diyor kadinsan kadınlık yapacaksın diyor bende bunu yapmadım köle değilim af etmeden onun pişman olmadığını bildiğim halde gururumu yerlere seremedim yaptiklarini affedene kadar gerçekten yuvamız için duzeldigini gorene kadar bu defa asla affetmeyecm dedim gururumu hiçe saymaktan biktim dedim bana verdiği cvp ben zevkim için yaşıyorum senin gibi ucuz dışarda çok dedi ve çekti gitti aldatıyor da yani bana inat 3 gün önce işini de bıraktı atıldı daha doğrusu bilerek geç gitti hep şimdi öyle ortalık adamı gibi serseri gibi ne iş ne kariyer ne para ne huzur sabrım kalmadı artik... benim ona verdiğim tepkinin dinen günahı varmıdır kızlar cvp bekliyorum sizlerden uzun yazdım biraz hakkınızı helal edin...
neyin günahı size küfür etmesinin günahını soruyorsanız.Günah küfür etmek bunu herkes bilir.

Arkadaşlar bu evlilikten kurtulmayı, bir kalemde silmeyi konu sahibi arkadaşımız bizden daha iyi biliyor. Bunun gayet farkında. Adamı önemsediğinden değil çevre, aile etkeni onu bu boşanma konusunda engelleyen hala anlamak istemeyen arkadaşlar var.

Islah olmayan, ileri giden, ruhi bedeni eziyet çektiren, kalp kıran bu eş, bu ortam, bu yuva tabi ki çekilir gibi bir dert değil ama ne yazık ki çevre, akraba, aile ortamı hele de zerre sahip çıkmayıp üstüne bir çelme de takan kişiler yüzünden insan kendinde o özgür ruhu, gücü kolay kolay bulamıyor. Bu tarz ailelere zerre ağırlığın olmasa da, kendi ayaklarının üzerinde durup kendi paranı kazansan da ellerini üstlerinden çekmezler. Her aile malesef başka anlayışlı, sahiplenici aileler gibi zor durumda olan kızlarına sahip çıkmıyor.

Allah yardımcın olsun ne diyeyim bilemedim. Yüce Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açar. Gecenin en karanlık (zifiri) anı şafağa (aydınlığa) en yakın andır derler. Herkesin bu dünyada yaşadığı, yaşayacağı bir imtihanı var. Umarım en hayırlı şekilde Yüce Allah bu sıkıntılarını giderir. Rabb'imizden bu olumsuz durumundan kurtulmak için yardım dile. O'na sığın.

Allah eşinizi de ıslah eylesin. Yaptığı densizliklerin, haksızlıkların, hataların farkına varmasını sağlasın..

Ya
Arkadaşlar bu evlilikten kurtulmayı, bir kalemde silmeyi konu sahibi arkadaşımız bizden daha iyi biliyor. Bunun gayet farkında. Adamı önemsediğinden değil çevre, aile etkeni onu bu boşanma konusunda engelleyen hala anlamak istemeyen arkadaşlar var.

Islah olmayan, ileri giden, ruhi bedeni eziyet çektiren, kalp kıran bu eş, bu ortam, bu yuva tabi ki çekilir gibi bir dert değil ama ne yazık ki çevre, akraba, aile ortamı hele de zerre sahip çıkmayıp üstüne bir çelme de takan kişiler yüzünden insan kendinde o özgür ruhu, gücü kolay kolay bulamıyor. Bu tarz ailelere zerre ağırlığın olmasa da, kendi ayaklarının üzerinde durup kendi paranı kazansan da ellerini üstlerinden çekmezler. Her aile malesef başka anlayışlı, sahiplenici aileler gibi zor durumda olan kızlarına sahip çıkmıyor.

Allah yardımcın olsun ne diyeyim bilemedim. Yüce Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açar. Gecenin en karanlık (zifiri) anı şafağa (aydınlığa) en yakın andır derler. Herkesin bu dünyada yaşadığı, yaşayacağı bir imtihanı var. Umarım en hayırlı şekilde Yüce Allah bu sıkıntılarını giderir. Rabb'imizden bu olumsuz durumundan kurtulmak için yardım dile. O'na sığın.

Allah eşinizi de ıslah eylesin. Yaptığı densizliklerin, haksızlıkların, hataların farkına varmasını sağlasın..
Yazdığınız şeyler çok doğru anlayabilen insanlar var tabi sizler gibi ama neden çekiyorsun hala diyende var.benim gücümü tüketen ailem dır korkulara soktular beni ğidecek cesaret kalmadı yoksa bende bilirim herşeyi silip geçmeyi ama arkamdan olacaklardan sorumlu olmak istemiyorum düşünüyorum çünkü sahip çıkmayan ailem o zaman horozluk yaparmi bu adama arkamdan büyük kavgalar çıkarmı böyle kavga edip ölen insanlar bile var.bunlari ister istemez düşünüyorum.faydalari yok bana aksine her şekilde dert oluyorlar bana çıkamıyor um işin içinden bulamıyorum çözüm bulsam şimdi çıkarım bizde 3 erkek var birde babam off inanın çok zor cokk

Ya

Yazdığınız şeyler çok doğru anlayabilen insanlar var tabi sizler gibi ama neden çekiyorsun hala diyende var.benim gücümü tüketen ailem dır korkulara soktular beni ğidecek cesaret kalmadı yoksa bende bilirim herşeyi silip geçmeyi ama arkamdan olacaklardan sorumlu olmak istemiyorum düşünüyorum çünkü sahip çıkmayan ailem o zaman horozluk yaparmi bu adama arkamdan büyük kavgalar çıkarmı böyle kavga edip ölen insanlar bile var.bunlari ister istemez düşünüyorum.faydalari yok bana aksine her şekilde dert oluyorlar bana çıkamıyor um işin içinden bulamıyorum çözüm bulsam şimdi çıkarım bizde 3 erkek var birde babam off inanın çok zor cokk

Evet doğru bu tarz olayları ne yazık ki yaşayanlar var (kavga, öldürme,.. vb.). Düne kadar seni istemeyen, senden nefret eden koca bile sonraları neden boşanıyorsun deyip tehditle insanı kararından vazgeçirmeye bile çalışıyorlar. Allah böylelerinden herkesi korusun İnşaAllah..

Allah yardımcın olsun YA FETTAH isminin tecellisiyle bu sıkıntıdan kurtaracak hayırlı kapılar açsın sana.
YA SELAM isminin tecellisiyle selamete erdirsin seni,
YA NAFİ ismiyle hayırlar, güzellikler, iyilikler nasip etsin sana.
(AMİN)

Evet doğru bu tarz olayları ne yazık ki yaşayanlar var (kavga, öldürme,.. vb.). Düne kadar seni istemeyen, senden nefret eden koca bile sonraları neden boşanıyorsun deyip tehditle insanı kararından vazgeçirmeye bile çalışıyorlar. Allah böylelerinden herkesi korusun İnşaAllah..

Allah yardımcın olsun YA FETTAH isminin tecellisiyle bu sıkıntıdan kurtaracak hayırlı kapılar açsın sana.
YA SELAM isminin tecellisiyle selamete erdirsin seni,
YA NAFİ ismiyle hayırlar, güzellikler, iyilikler nasip etsin sana.
(AMİN)
Amin canım aminn

O zaman aklınızı kullanıp, güçlü durup babanıza seçenek sunun. "Ya benim doğru düzgün yanımda olun beni üzmeden yanınıza alın, ya da ben sığınma evine gidip boşanacağım. Başka seçenek yok" deyin. Kariyeri için hangi seçenek daha uygunsa kendi seçsin. Elalemden bu kadar korkan insan sizin sığınma evine gitme ihtimalinizden korkar diye tahmin ediyorum.

Back
X